Seda Sayan Sevgilisi

Seda Sayan Sevgilisi

Son dakika Seda Sayan sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Sayan sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Sayan sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Sayan Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda sayan sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 seda sayan sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm seda sayan sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten ve yüzük açıklaması! 'Bende olmayacak da kimde olacak?'
Seda Sayan'dan Çağlar Ökten ve yüzük açıklaması! 'Bende olmayacak da kimde olacak?' Seda Sayan, sunucusu olduğu programda solistlik yapan Çağlar Ökten'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaptığı sürpriz evlilik teklifine 'Evet' demişti. Yedinci kez nikah masasına oturmak için gün sayan sanatçı, mücevher fuarında görüntülendi. "Takılarımı kendim alıyorum. Ben mücevher kadınıyım" diyen Sayan, müstakbel eşinin evlilik teklifi için aldığı yüzük hakkında da açıklama yaptı.
26.03.2022 Magazin
Seda Sayan'ın ayrılığının sebebi...
Seda Sayan'ın ayrılığının sebebi... Seda Sayan'ın büyük aşkı Murat Karabova'dan ayrılmasının nedeni ortaya çıktı. Meğer, Seda programına Nihat'ı konuk edip samimi davrandığı için sevgilisi anında terk etmiş.
16.03.2018 Magazin
Eski aşka göz hapsi
Eski aşka göz hapsi Seda Sayan, sahne aldığı mekanda eski sevgilisi Murat Karabova’nın gözlerine bakarak “Hatıran Yeter” şarkısını okudu. Karabova da tüm gece Sayan’ı hayranlıkla izledi
18.12.2017 Magazin
Seda Sayan sevgilisini terk etti!
Seda Sayan sevgilisini terk etti! Seda Sayan, bir takipçisinin "O adama dikkat et, eski karısının Facebook hesabına bak" uyarısı yapınca Kadırgalı, sevgilisi Murat Karabova'yı terk etti.
10.10.2017 Magazin
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi!
İşte Seda Sayan'ın yeni sevgilisi! Altı yıl aşk yaşadığı Erkan Çelik’ten 5 ay önce ayrılan Seda Sayan’ın (55), Nova Motors’un sahibi galerici Murat Karabova (46) ile yakınlaştığı konuşuluyor.
17.01.2018 Magazin
Buzlar erimedi
Buzlar erimedi Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik ile görüntülendi...
24.10.2016 Magazin
Seda'ya el öpme tepkisi!
Seda'ya el öpme tepkisi! Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik’in elini öperek bayramlaştı...
6.07.2016 Magazin
Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'in elini öperek bayramlaştı
Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'in elini öperek bayramlaştı Ramazan Bayramı’nda kendinden yaşça küçük sevgilisinin elini öperken çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Sayan’a ‘helal olsun’ diyen de oldu ‘saçma hareketler’ diyen de… Fotoğrafı çeken Seda Sayan’ın yeğeni de bu fotoğrafı paylaşırken ‘Halam Erkan Çelik’in elini öptü, harçlığını kaptı’ notunu düştü...
6.07.2016 Magazin
Yasağı takmadı!
Yasağı takmadı! Şarkıcı Seda Sayan, sevgilisi ve dostlarıyla gittiği mekanda ‘Sigara İçilmez’ yazısını umursamadı, puro içti
21.05.2016 Magazin
Seda’nın künefe aşkı
Seda’nın künefe aşkı Şarkıcı Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik ile Etiler Kebapçısı’ndaydı...
6.12.2015 Magazin
Küçük Hira'ya pahalı hediye!
Küçük Hira'ya pahalı hediye! Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik ile Akmerkez'de görüntülendi.
1.02.2015 Magazin
Hira’ya hediye aldı
Hira’ya hediye aldı Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik’le önceki gün Akmerkez'de görüntülendi...
31.01.2015 Magazin
Yeni albüm yolda
Yeni albüm yolda Ekranlara dönmeye hazırlanan Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik ve menajeriyle Nişantaşı'nda toplantıdaydı...
20.08.2014 Magazin
Aşklarını plakaya yazdırdılar
Aşklarını plakaya yazdırdılar Bir jest Burak’dan GS’lı Burak Yılmaz ise geçen ay Antalya’da evlendiği eşi İstem Atilla’ya büyük jest yaparak yeni aldığı cipinin plakasına birlikte isimlerini yazdırdı...
19.08.2014 Magazin
İşte yeni Seda Sayan!
İşte yeni Seda Sayan! Atilla Altay’dan ayrılıp hayatında yeni bir sayfa açan Seda Sayan, imajını da tazeledi
4.04.2011 Magazin
Bu sefer son
Bu sefer son Seda Sayan sevgilisi Atilla Altay'la aşkını "Atilla The End" (Son) dövmesiyle taçlandırdı
23.11.2010 Magazin
Muş’ta evlenmek istemiyorum
Muş’ta evlenmek istemiyorum Sayan, sevgilisi Nihat Doğan’ın “7 Temmuz’da memleketim Muş’ta evleneceğiz” açıklamasını eleştirdi
16.03.2007 Magazin
'Keşke bu kadar koşturmasaydım'
'Keşke bu kadar koşturmasaydım' Moral bulmak için sevgilisi Nihat Doğan'la birlikte Bodrum'a giden Seda Sayan: "Bu kadar yoğun olmasaydım belki de bebeğimi kaybetmezdim"
28.07.2006 Magazin
Seda Sayan' a sevgiliden mini etek yasağı!
Seda Sayan' a sevgiliden mini etek yasağı! Seda Sayan sevgilisi Nihat Doğan'la olan beraberliğinde yelkenleri suya indirdi.
20.01.2006 Magazin
Yeşilköy'de bomba paniği
Yeşilköy'de bomba paniği THY'de dün de bomba paniği vardı. Saat 14.05'te İstanbul-Prag seferini yapacak 1767 sefer sayılı Airbus 310 tipi uçak kalkışa hazırlanırken yapılan ihbar sonrası yolcuları boşaltılarak terminale alındı
29.09.2021 Gündem
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu!
Oğulcan Engin ve Miray Daner çiftinden Venedik pozu! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü çift, zaman zaman keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak birlikte Venedik'e giden ikiliden gondol fotoğrafı geldi. 23 yaşındaki Daner, sevgilisiyle pozunu kalp emojisiyle paylaştı.
25.10.2022 Magazin
Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim!
Miray Daner'den Oğulcan Engin'e romantik kutlama: İyi ki doğdun sevgilim! Seda Sayan'ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miray Daner, 32 yaşına basan sevgilisi Oğulcan Engin'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı.
31.08.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla röportajı sırasında ünlü oyuncuyu gören çocukların, “Abi biz seni tanıyoruz ya” diye seslenmesi dikkat çekti.
13.05.2022 Magazin
Kiracısına düşük miktarda zam yapan Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım
Kiracısına düşük miktarda zam yapan Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım 'Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, önceki gün Nişantaşı’nda yürürken görüntülendi. Kiracısına düşük miktarda zam yapan oyuncu, konu hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
13.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Sayan Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda sayan sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.