Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Seda Sayan ve Çağlar Ökten nikah masasına oturdu. Çiftin, Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in evlilik haberlerinin ardından pek çok kişi de “Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Çağlar Ökten çocuğu var mı? Seda Sayan kaç yaşında?” sorularını araştırıyor. İşte Seda Sayan Çağlar Ökten düğünü ile ilgili detaylar…
25.04.2022 Magazin
Alkan Dalgakıran kim? Nereli? O ses Türkiye birincisi Seda Sayan ile aşk mı yaşıyor? Seda Sayan kaç yaşında?
Alkan Dalgakıran kim? Nereli? O ses Türkiye birincisi Seda Sayan ile aşk mı yaşıyor? Seda Sayan kaç yaşında? Alkan Dalgakıran kimdir? O Ses Türkiye Birincisi Alkan Dalgakıran nereli? Soruları Seda Sayan ile aşk yaşadığı iddialarından sonra yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Seda Sayan ise aşk iddialarına 2. Sayfa programında cevap verdi.
25.04.2020 Gündem