Gazete Vatan Logo

Alkan Dalgakıran kim? Nereli? O ses Türkiye birincisi Seda Sayan ile aşk mı yaşıyor? Seda Sayan kaç yaşında?

Alkan Dalgakıran kimdir? O Ses Türkiye Birincisi Alkan Dalgakıran nereli? Soruları Seda Sayan ile aşk yaşadığı iddialarından sonra yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Seda Sayan ise aşk iddialarına 2. Sayfa programında cevap verdi.

Alkan Dalgakıran kim? Nereli? O ses Türkiye birincisi Seda Sayan ile aşk mı yaşıyor? Seda Sayan kaç yaşında?

O Ses Türkiye'nin 2020 şampiyonu Alkan Dalgakıran ile yakınlaştığı iddia edildi. Aşk iddialarının ardından Alkan Dalgakıran kim? Alkan Dalgakıran nereli? O ses Türkiye birincisi Seda Sayan ile aşk mı yaşıyor? Seda Sayan kaç yaşında? Gibi sorular merak edildi. Öte yandan Sayan, kendisinden 32 yaş küçük Dalgakıran ile ilgili iddialara 2. Sayfa'da yanıt verdi…

ALKAN DALGAKIRAN KİM, NERELİ?

Alkan Dalgakıran, 25 yaşında. Alkan Dalgakıran, aslen Yalovalı. O Ses Türkiye'de en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Alkan Dalgakıran, Bursa'da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran 'Trafik' adında bir müzik grubuna üye. Seda Sayan'ın takımında yarışan alan Alkan Dalgakıran'ın sosyal medyada oldukça destekleyeni bulunuyor.

Alkan Dalgakıran son olarak, Müslüm Gürses'in Nilüfer şarkısını seslendirerek yarı finale geçme hakkını kazanmıştı. Alkan Dalgakıran, 14 Şubat akşamı sergilediği performans sonrasında finalist olan isimler arasında yer aldı.

'O DAHA ÇOK GENÇ'

Sayan, kendisinden 32 yaş küçük Dalgakıran ile ilgili iddialara 2. Sayfa'da yanıt verdi. "Alkan ile ilgili benim onunla büyük aşk yaşadığım ahlaksızca çıkarılmış bir dedikodu. O benim ancak evladım olabilir. O daha çok genç, istikbali var."

Haberin Devamı

'GÜNAHTIR!'

"Ben bunlara cevap veriyorum ama o yıpranıyor. Çok genç bir çocuk zarar görüyor. Günahtır, ayıptır... Buna bir son verilmeli. Benim yaptıklarımdan bahsetsinler. Böyle mesnetsiz haberlerle gündeme gelmek istemiyorum."

İŞ İLİŞKİSİ

"Ben bir şey yaşarsam zaten çıkıp söylüyorum. Böyle bir şey görmedim. Bu nasıl bir terbiyesizlik. O çocukla tabii ki görüşeceğim. Ben o koltukta boşuna mı oturuyorum. Bunlar iş ilişkisidir "