Security

Security

Son dakika Security haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Security ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Security haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Security

haberleri sayfasında son dakika yaşanan security gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 security haberi bulunmuştur. Tüm security haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın Ticaret Bakanlığı, 'efsane kasım indirimleri' adıyla yapılan indirimli satış kampanyalarında mağduriyet yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulundu.
3.11.2023 Ekonomi
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın Tüketicilerin merakla beklediği 'Efsane Cuma' geldi çattı. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek tüketicileri uyardı.
25.11.2022 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar?
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar? Steam cadılar bayramı indirimleri ne zaman, Steam indirimleri saat kaçta? Steam cadılar bayramı indirimleri tarihleri belli oldu. Oyun tutkunları Steam halloween indirimleri merak ediliyor.
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
Türkiye ile ABD arasında F16 pazarlığı! Detayları belli oldu
Türkiye ile ABD arasında F16 pazarlığı! Detayları belli oldu Türkiye'nin hava kuvvetlerini güçlendirmek için ABD ile yürüttüğü F16 pazarlığının perde arkasının detayları ortaya çıkmaya başladı. Türkiye, sürecin hızlandırılması için "Pazarlığı Pentagon ile yapalım, kongre hızla sonuçlandırsın" önerisi götürdü.
13.08.2022 Gündem
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili son dakika uyarısı! Bakanlık duyurdu, indirimli satış...
14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili son dakika uyarısı! Bakanlık duyurdu, indirimli satış... 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili kritik uyarı! Bakanlık tek tek açıkladı, alışveriş yapacaklar dikkat! Ticaret Bakanlığı, Sevgililer Günü nedeniyle artan indirimli satış kampanyalarına karşı tüketicileri, mağduriyetler yaşamamaları için uyardı. Yedi maddelik açıklamada “Satın alınacak mal veya hizmetin fiyatına dikkat edin, karşılaştırma yapın. Gerçekçi olmayan veya yüksek görünen indirimlere dikkat edin” denildi.
12.02.2022 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Bakanlık indirim oyununu deşifre etti. 'Efsane cuma indirimleri, şahane cuma indirimleri' hakkında açıklama geldi. Tek tek tespit edilecek, cezası var. Ticaret Bakanlığı, ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra sıklıkla bu fiyat üzerinden indirim yapıldığına dikkat çekerek, ‘aykırılıkların tespiti halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı’ uyarısında bulundu.
10.11.2021 Ekonomi
6 Rus casusun yakalandığı operasyonun detayları ortaya çıktı
6 Rus casusun yakalandığı operasyonun detayları ortaya çıktı Türk istihbaratının aylar süren takibiyle başlatılan ikiz casusluk operasyonunda Mossad'ın 15, Rusya'nın 6 casusu peş peşe yakalandı. Geçmişte de Çeçen muhalifleri öldüren Rus casusların hedefinde, Türkiye'de yaşayan 'Abdülhâkim' isimli bir Çeçen muhalif lider vardı. Rus casus şebekesinin planlarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Şebeke üyesi Ravshan Akhmedov ifadesinde, şebeke elebaşı Bislan Rasaev'in suikast talimatını aldığı Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'un kuzeni Adam Delimkhanov ve Kazbek Dukuzov'la görüntülü haberleştiğini gördüğünü iddia etti.
3.11.2021 Gündem
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor Akıllı telefon kullanımındaki artış siber güvenlik ile ilgili sorunları da beraberinde getirdi. Telefonların sonsuz faydalarının yanı sıra ciddi dezavantajları da var. Özellikle koronavirüs sürecinde sık sık gündeme gelen siber güvenlik sorunları tehdit oluşturuyor. Yapılan araştırmalar kötü amaçlı kimlik avı saldırılarında mesajlaşma uygulamalarının etkisinin olduğunu gösteriyor. Peki, Kimlik avı saldırıları nasıl gerçekleşiyor? Uygulamalarla hangi bilgiler ele geçiriliyor? Kimlik avı saldırılarından korunmak için neler yapılmalı? İşte uzman görüşleri...
15.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyada dijital suçlar yüzde 25 arttı
Dünyada dijital suçlar yüzde 25 arttı Kaspersky Üst Yöneticisi (CEO) Eugene Kaspersky, "KSN altyapımız tarafından sağlanan verilere göre, dünya çapında dijital suçta yüzde 25'lik artış görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
10.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İnsanların yüzde 38'i flört uygulamalarını hiç kullanmadı! Sebebi...
İnsanların yüzde 38'i flört uygulamalarını hiç kullanmadı! Sebebi... Kaspersky Güvenlik Araştırmacısı David Jacoby, çevrimiçi flört uygulamaları ile ilgili uyarılarda bulunarak, "Çevrimiçi randevunun ilk veya ikinci gününde sizden para veya kişisel bilgiler isterlerse, iletişim kurmaya devam etmenin güvenli olup olmadığını değerlendirin." dedi.
11.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Kullanıcıların yüzde 68'i çevrim içi dolandırıcılarla karşılaştı
Kullanıcıların yüzde 68'i çevrim içi dolandırıcılarla karşılaştı Geçen yıl Türkiye’deki kullanıcıların yüzde 68'inin çevrim içi dolandırıcılarla karşılaştığı ve dolandırıcıların yüzde 60'ının potansiyel kurbanlarını tanıyormuş gibi davrandığı belirlendi.
26.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullananlar dikkat!
WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullananlar dikkat! WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullanaları çok yakından ilgilendiriyor. Ortaya çıktı. 6 ayda 100 bine yaklaştı. Kimlik avı dolandırıcıları arasında hangi mesajlaşma uygulamalarının daha yoğun olarak kullanıldığı araştırıldı. Birinci sırayı açık ara WhatsApp alırken, onu Telegram, Viber ve Hangouts takip etti.
20.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylarda KPSS'den en az 70 puan şartı aranıyor. Başvurular, 30 Temmuz'da sona erecek. Peki, Danıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Best Next Gen Security Solution ödülleri sahiplerini buldu
Best Next Gen Security Solution ödülleri sahiplerini buldu ATM güvenliğine dair prestijli ödüllerden biri olan, Best Next Gen Security Solution ödülleri sahiplerini buldu.
5.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Rusya kendini rezil etti! Yayınladıkları görüntü şoke etti
Rusya kendini rezil etti! Yayınladıkları görüntü şoke etti Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de Kırım'a yaklaşan ve sınır ihlali yapan İngiliz donanmasına ait savaş gemisi HMS Defender'a ait görüntüleri yayınladı.
23.06.2021 Dünya
Roketsan personel alıyor! Roketsan'a nasıl başvuru yapılır? İşte Roketsan iş ilanları
Roketsan personel alıyor! Roketsan'a nasıl başvuru yapılır? İşte Roketsan iş ilanları Türkiye'nin ilk milli ve özgün Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) Bayraktar TB2'nin, Polonya'ya ihraç edilmesi Roketsan'ı da gündeme getirdi. Milli SİHA'larda kullanılan akıllı mühimmatlar Roketsan tarafından üretiliyor. Bu haberlerin ardından pek çok kişi de Roketsan'ın prestijli projelerinde yer almak ve Roketsan'da kariyer yapmak istiyor. Sıklıkla Roketsan iş ilanları merak ediliyor. Peki, Roketsan iş başvurusu nasıl yapılır? İşte Roketsan İnsan Kaynakları personel alımı ilanları!
25.05.2021 Personel Alımı
Lojistik şirketlerinin kimliğine bürünerek bilgileri çalıyor
Lojistik şirketlerinin kimliğine bürünerek bilgileri çalıyor Siber güvenlik şirketi tarafından, ilk defa Aralık 2020’de İspanya’da görülen FluBot kötü amaçlı yazılımı, dünyanın farklı ülkelerinde de yayılıyor. Kötü amaçlı uygulamaları indirtmek için bağlantıların yer aldığı metin mesajları (SMS) yollamakla ünlenen FluBot, android kullanıcılarını hedef alıyor olsa da iPhone kullanıcıları da bu yazılımın hedefinde.
24.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Siber saldırganlardan korumak için hızlı aksiyon gerekli
Siber saldırganlardan korumak için hızlı aksiyon gerekli Bilişim Teknolojileri ve Siber Güvenlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sultan Selim Yüksel, siber saldırganlara karşı sürekli güncel yöntemlerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
MKK nedir, ne işe yarar? MKK sicil numarası nedir, nereden alınır, nasıl oluşturulur?
MKK nedir, ne işe yarar? MKK sicil numarası nedir, nereden alınır, nasıl oluşturulur? Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) ile ilgili araştırmalar arttı. Türk Sermaye Piyasalarının Merkezi Saklama Kuruluşu olarak üyelerine saklama, veri depolama ve raporlama, kurumsal yönetim ve yatırımcı hizmetlerini sunan anonim şirketi olan MKK (Merkezi Kayıt Kuruluşu) hakkındaki sorular devam ediyor. İşte, MKK hakkında merak edilen detaylar…
8.06.2021 Gündem
Milyonları ilgilendiren 'indirim' uyarısı! Bakanlık harekete geçti...
Milyonları ilgilendiren 'indirim' uyarısı! Bakanlık harekete geçti... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren uyarı yapıldı. Bakanlık harekete geçti. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret sektöründe çok sayıda tüketici mağduriyetinin yaşanabildiği ‘efsane cuma indirimleri’ gibi özel adlarla yapılan indirimler için gereken idari yaptırımların uygulanacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, bakanlık bünyesinde faaliyet gösteren Reklam Kurulu’nun da özel indirim günlerine ilişkin re’sen inceleme başlattığı kaydedildi.
9.11.2020 Ekonomi
Kredi kartı, banka kartı... Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor!
Kredi kartı, banka kartı... Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Kredi kartı veya bankada hesabı olan herkesi ilgilendiren uyarı Ticaret Bakanlığından geldi. Ticaret Bakanlığı, internet ve telefon aracılığıyla yapılan mesafeli satışlarda, tüketicilerin, kötü niyetli ve fırsatçılık yapmak isteyen kişilerce mağdur olmaması için vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu.
19.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Security ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki security haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.