Seçim Kararı

Seçim Kararı

Son dakika seçim kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seçim kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seçim kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçim Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçim kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.725 seçim kararı haberi bulunmuştur. Tüm seçim kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir? 28 Şubat süreci, demokrasiye zarar veren, hukukun üstünlüğünü gölgeleyen ve insan haklarına aykırı uygulamaların yoğunlaştığı bir dönemdir. "Postmodern darbe" olarak adlandırılan bu süreç, Türkiye'nin siyasi tarihinde derin izler bırakmıştır. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2024 Gündem
Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış
Burak Yılmaz'dan Aboubakar için olay sözler! Para gelmeyince sakat numarası yapmış Süper Lig devi Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve gelen Burak Yılmaz kötü gidişatın ardından ayrıldı ve konuyla ilgili ilk kez konuştu. Burak Yılmaz, görev yaptığı süreç ve ayrılık sonrası her şeyi anlattı. İşte son dakika haberin detayları...
14.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
26.10.2023 İddaa
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti
Galatasaray Rams Park Stadyumu’nda Beşiktaş'ı Icardi ile geçti Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray derbi maçta sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 26 ve 82'nci dakikada Icardi kaydetti. Beşiktaş'ın mücadeledeki tek gol ise 69'uncu dakikada Chamberlain'den geldi.
21.10.2023 Galatasaray
Şenol Güneş'in istifası sonrası Beşiktaş'ta flaş karar! Kriz patladı, yeni hocayı açıkladılar
Şenol Güneş'in istifası sonrası Beşiktaş'ta flaş karar! Kriz patladı, yeni hocayı açıkladılar Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa etti. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada deneyimli teknik adamın görevinden ayrıldığı resmen duyuruldu. Öte yandan Beşiktaş, olağanüstü seçim kararı aldığını açıkladı. Ayrıca ligde bu hafta oynanacak İstanbulspor mücadelesinde siyah beyazlı ekibin başında kimin olacağı da belli oldu.
6.10.2023 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın AK Parti, yüzde 35.4’lük oy oranıyla 267 milletvekili ile Meclis’in en çok sandalyeye sahip partisi olmayı sürdürdü.
15.05.2023 Gündem
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Seçime AK Parti listelerinden gireceğiz
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Seçime AK Parti listelerinden gireceğiz HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan parlamento seçimlerinde AK Parti listelerinden girmek suretiyle seçimlere katılacağız" dedi.
24.03.2023 Gündem
Antalyaspor'da başkan Aziz Çetin, görevinden istifa etti
Antalyaspor'da başkan Aziz Çetin, görevinden istifa etti Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Akdeniz ekibinde başkan Aziz Çetin, görevinden istifa etti.
14.03.2023 Antalyaspor
Seçmen kaydı sorgulama 2023! Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır, ne zaman gelir? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? YKS ve e devlet seçmen sorgulama!
Seçmen kaydı sorgulama 2023! Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır, ne zaman gelir? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? YKS ve e devlet seçmen sorgulama! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün attığı imzayla 14 Mayıs'ta seçim kararı aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Anayasamızın 116’ncı maddesinin verdiği yetkiyle, 18 Haziran 2023'te yapılması gereken seçimlerin 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararını imzaladım. Resmî Gazete'de yayımlanacak bu kararın ardından, YSK iki aylık seçim takvimini başlatacaktır" ifadelerini kullandı. Seçim tarihi Resmi Gazete’de yayımlandı. Seçim tarihinin netleşmesiyle seçmen sorgulama için yapılan aramalar da arttı. Seçmen listeleri ne zaman açıklanacak, seçmen kağıdı nereden alınır? Seçmen kaydı nasıl sorgulanır? İşte YKS seçmen sorgulama süreci hakkında merak edilen detaylar…
11.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman yapılacak, YSK 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları nasıldı? Cumhurbaşkanlığı seçimi kaç tur, 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi hangi tarihte, 14 Mayıs mı?
Cumhurbaşkanlığı seçimi ne zaman yapılacak, YSK 2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları nasıldı? Cumhurbaşkanlığı seçimi kaç tur, 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi hangi tarihte, 14 Mayıs mı? Seçimler ne zaman yapılacak, 10 Mart seçim kararı alındı mı? 2023 seçimlerinin yapılacağı tarih, oy vermek için bekleyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak, AK Parti TBMM grup toplantısında seçim tarihine yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Peki, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman yapılacak, seçimler ne zaman olacak? 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçim takvimi açıklandı mı, seçim 14 Mayıs mı? İşte 10 Mart seçim kararı…
11.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tur ne zaman yapılır, 2. tura kalan seçim kaç gün sonra yapılır? Seçim 2. tura kalırsa ne olur, cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur nasıl yapılır?
Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tur ne zaman yapılır, 2. tura kalan seçim kaç gün sonra yapılır? Seçim 2. tura kalırsa ne olur, cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur nasıl yapılır? Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçim tarihine yönelik yaptığı açıklamada "Bu millet vakit geliyor 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır. Asla bu tür kurusıkı atanlara prim vermeyecektir. Onlar deprem bölgesine gidip sadece konuşacak poz verip dönecek. Şu anda biz can derdindeyiz onlar ise mal derdinde. Şimdilik not ediyoruz vakti gelince bu notları açıklayacağız. Adaylık kavgasından milletin dertleriyle dertlenemeyenlerin kendi sığ dünyalarıyla baş başa bırakıyoruz." İfadelerini kullandı. Gözler 10 Mart seçim kararı nedeniyle Resmi Gazete’de olurken Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tur detaylarını da sorguluyor. Peki, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur ne zaman olur? 1. Turda Cumhurbaşkanlığı için salt çoğunluk sağlanmazsa Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur kaç gün sonra yapılır, 2. tur seçim nedir, cumhurbaşkanlığı 2. tur nasıl oluyor?
11.03.2023 Gündem
Resmi Gazete Mükerrer sayı seçim kararı! Resmi Gazete seçim kanunu yayınlandı mı, seçim tarihi Resmi Gazete için mükerrer sayı çıktı mı? 10 Mart Resmi Gazete seçim kararı!
Resmi Gazete Mükerrer sayı seçim kararı! Resmi Gazete seçim kanunu yayınlandı mı, seçim tarihi Resmi Gazete için mükerrer sayı çıktı mı? 10 Mart Resmi Gazete seçim kararı! Resmi Gazete Mükerrer sayısı bugün için açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Mükerrer Resmi gazete seçim kararı yayınlandı mı, seçim tarihi Resmi Gazete için mükerrer sayı çıktı mı? sorusuna yanıt aranıyor. Seçimlerin yenilenmesine dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.
10.03.2023 Gündem
Seçim kararı Resmi Gazete yayınlandı mı, seçim kararı alındı mı? Seçim kararı nasıl alınır, Meclis çoğunluğu kaç olmalı, seçim kararı alındıktan kaç gün sonra seçim olur?
Seçim kararı Resmi Gazete yayınlandı mı, seçim kararı alındı mı? Seçim kararı nasıl alınır, Meclis çoğunluğu kaç olmalı, seçim kararı alındıktan kaç gün sonra seçim olur? Seçim tarihi nedeniyle gözler Resmi Gazete'ye çevrildi. Son gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihine yönelik açıklamalarda bulunmuş ve Mayıs ayını işaret ederek "10 Mart Cuma günü Anayasa'nın verdiği yetkiye dayanarak alacağımız seçim kararının ertesi gün Resmi Gazete'de yayınlanması ile süreci başlatıyoruz." dedi. 2023 seçim tarihi merakla beklenirken 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne zaman, seçim tarihi belli oldu mu? Seçim kararı Resmi Gazete yayınlandı mı, seçim kararı alındı mı? Seçim kararı nasıl ve ne zaman alınır, Meclis çoğunluğu kaç olmalı, seçim kararı alındıktan kaç gün sonra seçim olur?
10.03.2023 Gündem
Seçim kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçim kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçimlerin öne çekilmesine dair kararı imzalamasının ardından ilgili karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
10.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim kararını açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim kararını açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim kararını imzaladı. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biraz önce Anayasamızın 116. maddesinin verdiği yetkiyle 18 Haziran 2023 tarihinde yapılması gereken seçimlerin 14 Mayıs'ta yenilenmesi kararını imzalıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'den milletvekili olmak için başvuru yapacak adayların öncelikle depremzedeler için AFAD'a yardım bağışı yapacağını açıkladı. Ayrıca Erdoğan, müziksiz bir seçim kampanyası gerçekleştirecekleri belirtti. Öte yandan Erdoğan'ın, seçimlerin öne çekilmesine dair kararı imzalamasının ardından ilgili karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
10.03.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan Erdoğan'ın yeniden adaylığı tartışmasıyla ilgili açıklama
TBMM Başkanı Şentop'tan Erdoğan'ın yeniden adaylığı tartışmasıyla ilgili açıklama TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden adaylığı tartışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
27.01.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Seçim kararı muhtemelen Mart ayı başı gibi olur
Bakan Bozdağ: Seçim kararı muhtemelen Mart ayı başı gibi olur Adalet Bakanı Bozdağ, seçim kanununu değişikliğinin uygulanıp uygulanmayacağı tartışmasına ilişkin, "Burada 'Sürecin başlangıcı değil, seçimin tarihi esas alınır' diyen YSK’nın kararı var." dedi. Bakan Bozdağ, seçim hakkında ise "Muhtemelen Mart ayı başı gibi olur diye değerlendiriyorum" ifadesini kullandı.
19.01.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Türk halkı kukla birini cumhurbaşkanı seçmez
Bakan Bozdağ: Türk halkı kukla birini cumhurbaşkanı seçmez Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Başkasından emir ve talimat alan cumhurbaşkanı olmaz, olamaz. Türk halkı, liderlerden emir ve talimat almayı kabul etmiş iradesiz, emir eri, kukla birini de cumhurbaşkanı seçmez" dedi.
16.01.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan son dakika EYT açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan son dakika EYT açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Rusya Ukrayna arasındaki barış çabaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Nobel Barış ödülüne aday gösterdiğini belirtti. Şentop ayırca, muhalefetin erken seçime ilişkin açıklamaları ile ilgili olarak, 'Seçimlerin normal tarihi 18 Haziran. Seçime yönelik bir karar alınsa bile bunun süresi 60 gündür. 6 Nisan'dan önce seçim kararı alınmasını beklemiyorum.' açıklamasında bulundu. Şentop, EYT düzenlemesinin de bu hafta içinde açıklanacağını duyurdu.
28.12.2022 Gündem
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından hükümeti kurma görevini eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu'ya verdi.
13.11.2022 Dünya
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Seçim Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçim kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.