Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor?
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor? Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun kapsamında, oy verme günü olan 31 Mart'a ilişkin yasaklar da bulunuyor. Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Peki, seçim alkol yasağı saat kaçta başlıyor, seçim günü alkol yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor, kaça kadar? İşte 31 Mart seçimleri alkol yasağı…
31.03.2024 Gündem
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak?
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak? Türkiye 31 Mart’ta seçime gidiyor. Seçimden bir gün önce alkol yasağı var mı, seçimden 1 gün önce yasak var mı? Soruları ise seçim yasakları kapsamında araştırılmaya başlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından paylaşılan 2024 yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı. Seçim günü uygulanacak olan yasaklar ile bir gün önce uyulması gereken yasaklar sorgulaması başladı. Peki, seçimden 1 gün önce yasaklar neler, seçimden 1 gün önce düğün yapılır mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu?
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu? Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart Pazar günü AVM’ler kapalı mı, seçimde AVM’ler kaçta açılacak? Soruları seçime az bir süre kala gündeme geldi. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri sorgulanıyor. İşte seçim günü AVM’lerin çalışma durumu…
29.03.2024 Gündem
Seçim günü AVM’ler açık mı? 14 Mayıs’ta marketler, kafeler, mağazalar açık mı, kapalı mı? İşte seçim günü yasakları!
Seçim günü AVM’ler açık mı? 14 Mayıs’ta marketler, kafeler, mağazalar açık mı, kapalı mı? İşte seçim günü yasakları! Seçim günü AVM'ler açık mı, 14 Mayıs marketler, kafeler, mağazalar kapalı mı? Seçim günü yasakları için yapılan aramalar yoğunlaştı. 14 Mayıs Pazar günü Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için sandığa gidilecek. Vatandaşlar oy verdikten sonra alış veriş yapmak, arkadaşlarıyla görüşmek için seçim günü AVM’lerin, marketlerin, kafe ve mağazaların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Seçim günü AVM'ler, marketler, kafeler, mağazalar açık mı?
11.05.2023 Seçim