(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor?
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor? Seçim günü kafelerin açık olup olmadığına dair araştırmalar seçime saatler kala sorgulanıyor. 31 Mart yerel seçimlerde oyunu kullanan vatandaşlar seçimi açık yer olup olmadığını araştırmaya başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Peki, seçim günü nereler açık, seçim günü kafeler açık mı? 31 Mart’ta kafeler kaçta açılacak, kapalı mı olacak?
30.03.2024 Gündem
İlk kez oy kullanacaklar dikkat! Seçim günü AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı?
İlk kez oy kullanacaklar dikkat! Seçim günü AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı? 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri bu pazar yapılıyor. YSK seçim yasaklarını ve seçim günü kapalı olarna yerleri daha önce açıklamıştı. Bu seçimde ilk kez oy kullanacak kişiler ise oy kullanma işleminin ardından AVM ve kafeleri tercih edecekler. Peki seçim günü AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı?
10.05.2023 Gündem