Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor?
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor? Seçim günü AVM'ler açık mı sorusu 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşların merak konusu oldu. Seçim yasakları kapsamında kahvehane, kıraathane ve internet cafe gibi yerler umumi eğlence işyerleri kapalı olacak. Ancak oy kullandıktan sonra AVM ziyareti yapacak olanlar için 31 Mart seçim günü AVM'ler açık mı sorusu oldukça önemli hale geldi.
26.03.2024 Gündem
14 Mayıs AVM’ler açık mı, seçimi günü AVM’ler kapalı mı? 14 Mayıs Pazar Seçim Günü mağazalar, kafeler, restoranlar açık mı?
14 Mayıs AVM’ler açık mı, seçimi günü AVM’ler kapalı mı? 14 Mayıs Pazar Seçim Günü mağazalar, kafeler, restoranlar açık mı? 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sebebiyle oy veren vatandaşla, oy verme işlemlerini tamamladıktan sonra günlük hayatına devam edecekler "Seçim günü kafeler, restoranlar ve AVM'ler açık mı kapalı mı? sorularına yanı arıyor. Peki, 14 Mayıs AVM’ler açık mı, seçim günü AVM'ler kapalı mı olacak?
14.05.2023 Gündem
İlk kez oy kullanacaklar dikkat! Seçim günü AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı?
İlk kez oy kullanacaklar dikkat! Seçim günü AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı? 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri bu pazar yapılıyor. YSK seçim yasaklarını ve seçim günü kapalı olarna yerleri daha önce açıklamıştı. Bu seçimde ilk kez oy kullanacak kişiler ise oy kullanma işleminin ardından AVM ve kafeleri tercih edecekler. Peki seçim günü AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı?
10.05.2023 Gündem