Sebastian Kurz

Sebastian Kurz

Son dakika Sebastian Kurz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sebastian Kurz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sebastian Kurz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sebastian Kurz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sebastian kurz gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 sebastian kurz haberi bulunmuştur. Tüm sebastian kurz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu!
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu! Avusturya’da Alexander Schallenberg’in istifasının ardından Avusturya Halk Partisi (ÖVP) Genel Başkanlığına seçilen İçişleri Bakanı Karl Nehammer, başkent Viyana’da düzenlenen resmi törenle yemin ederek, ülkenin yeni başbakanı oldu.
6.12.2021 Dünya
Avusturya'da yeni Başbakan Schallenberg göreve başladı! Yeni dışişleri bakanı Türkiye doğumlu isim...
Avusturya'da yeni Başbakan Schallenberg göreve başladı! Yeni dışişleri bakanı Türkiye doğumlu isim... Avusturya'da hakkında yolsuzluk soruşturması başlatılan Sebastian Kurz’un başbakanlıktan istifa etmesinin ardından eski Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg yemin ederek göreve başladı.
11.10.2021 Dünya
Avusturya Başbakanı  Sebastian Kurz görevinden istifa etti
Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz görevinden istifa etti Hakkında yolsuzluk soruşturması başlatılan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz görevinden istifa etti.
9.10.2021 Dünya
Türkiye'den Afgan mültecilerle ilgili flaş açıklama!
Türkiye'den Afgan mültecilerle ilgili flaş açıklama! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Avusturya Şansölyesi Sebastian Kurz'un, Afgan mülteciler için Türkiye'nin doğru yer olduğunu belirten açıklamasına ilişkin, "Türkiye, bölgeden kaynaklanan kitlesel bir göç krizinin sonuçlarına katlanmayacak ve yeni bir göç dalgasını da üstlenmeyecektir" dedi.
26.07.2021 Gündem
Fuat Oktay'dan Kurz'a tepki: İsrail'in katliamının altına imzasını attı
Fuat Oktay'dan Kurz'a tepki: İsrail'in katliamının altına imzasını attı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Avusturya başbakanlık binasına çekilen İsrail bayrağına tepki göstererek, "Avusturya Başbakanı sergilediği tavırla İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamın altına imzasını attı" dedi.
14.05.2021 Gündem
Avrupa'da aşı krizi devam ediyor! Resti çekti, Rusya'dan alacak
Avrupa'da aşı krizi devam ediyor! Resti çekti, Rusya'dan alacak Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Avrupa Birliği'nde (AB) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının "adil dağıtılmadığını" belirterek, Rusya'dan Sputnik V aşısının büyük ihtimalle gelecek haftaya sipariş edilebileceğini bildirdi.
31.03.2021 Dünya
Avrupa'da büyük kriz! Ülkeler tek tek toplantı çağrısı yaptı
Avrupa'da büyük kriz! Ülkeler tek tek toplantı çağrısı yaptı Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin bazıları, AB'nin satın aldığı yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen aşıların üyelere "adil dağıtımı" konusunda zirve toplantısı çağrısı yaptı.
13.03.2021 Dünya
FFP2 maske zorunluluğu getirildi! Avusturya’dan korona kararı
FFP2 maske zorunluluğu getirildi! Avusturya’dan korona kararı Avusturya’da korona virüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların toplu taşımalarda ve kapalı alanlarda FFP2 tipi maske takma zorunluluğu başladı.
25.01.2021 Corona Virüsü
Avrupa ülkeleri, ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine tepki gösterdi
Avrupa ülkeleri, ABD'de Kongre binasının işgal edilmesine tepki gösterdi İtalya, Avusturya, İsveç, Litvanya, Danimarka, Yunanistan ve İspanya'nın aralarında bulunduğu Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, ABD'nin başkenti Washington'da ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre binasına girmesiyle çıkan olaylara tepki gösterdi.
6.01.2021 Dünya
Avusturya’da ilk Covid-19 aşısı yapıldı
Avusturya’da ilk Covid-19 aşısı yapıldı Avusturya’da Covid-19’a karşı aşılama Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler ile aynı anda bugün başladı.
27.12.2020 Sağlık
Avusturya'dan son dakika başörtü kararı!
Avusturya'dan son dakika başörtü kararı! Avusturya Anayasa Mahkemesi, Mayıs 2019’da Başbakan Sebastian Kurz’un yönetimindeki aşırı sağcı hükümet tarafından mecliste kabul edilen ilkokullarda başörtüsünü yasaklayan yasanın anayasaya aykırı olduğuna hükmetti.
11.12.2020 Dünya
Avusturya'dan flaş 'tam kapanma' kararı! 3 Aralık'a kadar...
Avusturya'dan flaş 'tam kapanma' kararı! 3 Aralık'a kadar... Reuters'da yer alan habere göre Avusturya hükümeti artan koronavirüs vakalarından sonra 'tam' kapanma kararı aldı. Kararın salı günü uygulanmaya başlanacağı ve 3 Aralık'a kadar devam edileceği bildirildi.
14.11.2020 Dünya
Avusturya Başbakanı Kurz'dan Türkiye açıklaması: Uluslararası hukuka aykırı...
Avusturya Başbakanı Kurz'dan Türkiye açıklaması: Uluslararası hukuka aykırı... Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Kıbrıs'ta Kapalı Maraş'ın açılması ve Oruç Reis'in yeniden Doğu Akdeniz'e dönmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
14.10.2020 Dünya
Resmen açıkladı: İkinci dalganın başlangıcındayız
Resmen açıkladı: İkinci dalganın başlangıcındayız Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz yaptığı açıklamada, korona virüs salgınında ülke genelinde vaka sayılarının arttığına dikkat çekerek, “Covid-19 salgınında ikinci dalganın başlangıcındayız” dedi.
13.09.2020 Dünya
Çavuşoğlu'ndan Avusturya Başbakanının sözlerine sert tepki
Çavuşoğlu'ndan Avusturya Başbakanının sözlerine sert tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un, "Erdoğan, Avrupa'daki Türkleri kendi amaçları için kullanıyor." iddiasına, "Avrupa Birliği (AB) ve değerlerine asıl büyük tehdit Kurz’un temsil ettiği çarpık ideolojidir. Yabancı düşmanlığı, ırkçılık ve İslam karşıtlığı üzerine kurulan bu çirkin siyaset çağımızın hastalıklı zihniyetidir." ifadeleriyle tepki gösterdi.
5.09.2020 Gündem
Türkiye'den Avusturya'ya tepki
Türkiye'den Avusturya'ya tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Avusturya Şansölyesi Sebastian Kurz, bir Yunan gazetesine sığınmacılar konusunda Mülteciler Günü'nden hemen sonra talihsiz açıklamalarda bulunmuştur" dedi.
22.06.2020 Gündem
Almanya sınırlarını komşularına açmaya hazırlanıyor
Almanya sınırlarını komşularına açmaya hazırlanıyor Almanya Başbakanı Angela Merkel yaptığı açıklamada, Almanya sınırlarının 15 Haziran'a kadar kademeli ve kontrollü bir şekilde açılacağını duyurdu.
12.05.2020 Corona Virüsü
Avrupa ülkeleri sokağa çıkma sınırlamalarını kaldırmaya başladı
Avrupa ülkeleri sokağa çıkma sınırlamalarını kaldırmaya başladı Bazı Avrupa ülkeleri, corona virüs salgını devam ederken hayatın normale dönmesi için haftalardır uyguladıkları sınırlamaları aşamalı olarak kaldırmaya başladı.
13.04.2020 Corona Virüsü
Kovid-19’la mücadele yürütülen Avusturya’da normalleşme sinyalleri
Kovid-19’la mücadele yürütülen Avusturya’da normalleşme sinyalleri Avusturya’da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle kapatılan bazı işletmelerin 14 Nisan'da, alışveriş merkezleri gibi çok sayıda iş yerinin ise 1 Mayıs itibariyle yeniden açılacağı duyuruldu.
6.04.2020 Dünya
Avrupa'da corona virüs nedeniyle 108 Türk hayatını kaybetti
Avrupa'da corona virüs nedeniyle 108 Türk hayatını kaybetti Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle Avrupa genelinde 108 Türk hayatını kaybetti. ABD'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 920 artışla 4 bin 90 oldu. Ülkedeki dağılıma bakıldığında ise ABD'de salgının en fazla etkili olduğu eyaletler, New York ve komşusu New Jersey olmaya devam ediyor. İspanya'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 9 bin 53'e, vaka sayısı da 102 bin 136'ya çıktı. İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bin 352'ye ulaştı.
1.04.2020 Corona Virüsü
En çok corona virüsü olan ülkeler hangileri, hangi ülkede ne kadar vaka var? (Corona virüsü olmayan tek ülke var) İşte canlı corona virüsü haritası
En çok corona virüsü olan ülkeler hangileri, hangi ülkede ne kadar vaka var? (Corona virüsü olmayan tek ülke var) İşte canlı corona virüsü haritası Corona virüsü olan ülke sayısı, vakaların hızla artması nedeniyle en merak edilen konulardan biri oldu ve vatandaşlar corona virüsü haritasını araştımaya başladı. Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan yeni tip corona virüsü (Kovid-19) dünya genelinde 182 bini kişiye bulaştı. Kovid-19 görülen ülkelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesi, dünya genelinde yeni tip corona virüsü vaka sayısını 182 bin 742 olarak bildirdi. Siteye göre, Kovid-19 nedeniyle toplam 7 bin 174 kişi öldü, 79 bin 883 kişi de iyileşti. Peki, corona virüsü olan ülkeler hangileri? En çok hangi ülkede corona virüsü vakası var?
17.03.2020 Corona Virüsü
Corona virüsünün bulaşmadığı tek ülke Karadağ, tedbirleri arttırdı
Corona virüsünün bulaşmadığı tek ülke Karadağ, tedbirleri arttırdı Avrupa’da virüsle tanışmayan tek ülke Karadağ. Fakat Karadağ, gerekli tedbirleri almaya başladı. Alınan tedbirlere göre, yabancı uyruklu vatandaşların girişlerine izin verilmeyecek, otel, kafe ve restoran gibi hizmet veren işletmeler kapatılacak. Karadağ Başbakan Yardımcısı Milutin Simovic, mağazaların 50 kişi, pazar ile alışveriş merkezlerinin 100 kişi sınırlamasına gideceğini belirterek, "Ülke olarak virüsün yayılmasını geciktirmek için elimizden geleni yapıyoruz. İlk vaka tespit edildiğinde virüsün yayılmasını kontrol altına almak kolaylaşacak." diye konuştu.
17.03.2020 Corona Virüsü
Ve harekete geçtiler! Mültecileri durdurmak için...
Ve harekete geçtiler! Mültecileri durdurmak için... Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, sığınmacıların girişlerini engellemek için Yunanistan'a finansal, askeri ve mühimmat yardımı yapılacağını söyledi. Öte yandan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis de AB'nin harekete geçmesini ve Türkiye’ye ödeme yapılması gerektiğini vurguladı.
10.03.2020 Dünya
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin açıkladı: Çalışma saatleri haftada 4 gün 6 saate düşüyor
Finlandiya Başbakanı Sanna Marin açıkladı: Çalışma saatleri haftada 4 gün 6 saate düşüyor Finlandiya’nın çiçeği burnunda Başbakanı Sanna Marin, haftada dört gün altı saatlik mesailerden oluşan bir çalışma sistemine geçmek istediklerini duyurdu.
6.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sebastian Kurz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sebastian kurz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.