Satranç

Satranç

Son dakika satranç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan satranç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını satranç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satranç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satranç gelişmeleri de dahil olmak üzere 697 satranç haberi bulunmuştur. Tüm satranç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular!
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular! Adana’nın Kozan ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri, hobi için başladıkları satrançla Adana'da 32 okulun katıldığı turnuvada il ikincisi oldu.
5.03.2024 Adana
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj! "Türkiye ihaneti kimsenin yanına bırakmaz" Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti kimsenin yanına bırakmaz. DEAŞ'ından FETÖ'süne kadar milletimizi hedef alan yapıya hayat hakkı tanımayacağız. Devletimizin nefesi sürekli teröristlerin ensesinde olacak." dedi.
10.01.2024 Gündem
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
İstanbul'da yazar kadın, eşini vahşice öldürdü! 3 çocuğunun gözü önünde yaşandı
İstanbul'da yazar kadın, eşini vahşice öldürdü! 3 çocuğunun gözü önünde yaşandı İstanbul'da sanat yazarı Funda Demir, 2 yıl önce boşandığı eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı çocuklarının gözü önünde katletti.
29.09.2023 Yaşam
Hırvatistan Bayrağı Anlamı Nedir? Hırvatistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Hırvatistan Bayrağı Anlamı Nedir? Hırvatistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Adriyatik denizine kıyısı olan Hırvatistan Slovenya, Bosna Hersek ve Karadağ ile komşudur. Hırvatistan hem Avrupa hem de Balkanlarda toprağı olan bir ülkedir.
8.09.2023 Eğitim
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Yunan medyasından F-16 ve F-35 iddiası: Ege'de kontrol Yunan ordusunda olacak Türkiye yaklaşamayacak bile!
Yunan medyasından F-16 ve F-35 iddiası: Ege'de kontrol Yunan ordusunda olacak Türkiye yaklaşamayacak bile! Ege ve Doğu Akdeniz'deki barış ortamı Yunan medyasını rahatsız etmiş gibi görünüyor. Fransa'dan aldığı Rafale savaş uçakları ve ABD'den satın almayı planladıkları F-35 savaş uçaklarıyla Yunan ordusunun Ege'de kontrolü eline aldığını sayfalarına taşıdırlar. Ankara-Washington hattında yavaş ve dikkatli iki satranç oynandığını belirten Yunan gazeteleri, Türkiye ile Yunanistan arasındaki güç dengesini sayfasına taşıdı...
18.07.2023 Dünya
Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi oyuncuları kimler? İstanbul'un Fethi satranç masasında!
Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi oyuncuları kimler? İstanbul'un Fethi satranç masasında! Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi konusu oldukça merak ediliyor. İlk kez bu akşam izleyicinin karşısına çıkacak olan Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filminin oyuncuları arasında Can Sipahi, Bülent Alkış, Emin Gürsoy yer alıyor. İstanbul'un Fethi'nin satranç masasında canlandırıldığı Fatih Sultan Mehmet Yeni Çağ filmi oyuncuları kimler?
29.05.2023 Televizyon
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı
Karadeniz'de sıcak saatler... Rusya ve ABD karşı karşıya geldi! Dikkat çeken Türkiye detayı Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü. Bölgedeki tansiyonun zirveye çıkmasına neden olan olay sonrası ABD basını Washington'un Türkiye'nin iznine ihtiyaç duyacağını yazdı
15.03.2023 Dünya
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü
Çöp ev skandalı! Üç kardeşin kahreden görüntüsü Bursa’da çöp evde bulunan Cem Muhammet A.’nın yaşadıkları gündemdeki sıcaklığını korurken, İstanbul Eyüpsultan'dan gelen bir haber yürekleri dağladı. İhbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, anne ve babaları tarafından terk edilmiş üç çocukla karşılaştı. Polisler gördüğü manzara karşısında şoke olurken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.
26.01.2023 Yaşam
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı
Çöp evde bulunmuştu! Cem Muhammet'in son hali ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp evde uygunsuz koşullarda yaşarken bulunduktan sonra AÜ Hastanesi'nde tedavi edilen Cem Muhammet A.'yı (9), devlet koruması altında kaldığı Antalya Çocuk Evleri Sitesi'nde ziyaret etti, satranç oynadı.
24.01.2023 Yaşam
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
Bakan Kasapoğlu: Türkiye, spor turizminde artık bir marka
Bakan Kasapoğlu: Türkiye, spor turizminde artık bir marka Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2023 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nın açılış töreninde yaptığı açıklamada, “Türkiye, spor turizminde artık bir marka. Antalya da bu markaların öncülerinde biri. Geçtiğimiz yıl 200'den fazla uluslararası spor organizasyonuna Türkiye ev sahipliği yaptı. Artık Türkiye, uluslararası organizasyonlarda talep eden, isteyen bir ülke değildir, aranılan, tercihini kendisi yapan bir ülkedir” dedi.
22.01.2023 Gündem
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu Bursa'da yaşayan Yağız Kaan Erdoğmuş (11), 6 yaşında anaokulunda tanışıp hayatının merkezine koyduğu satrançta, 8 yaşında 'Avrupa Şampiyonu', 10 yaşında 'Dünya Şampiyonu' oldu. 75 madalya ve 40 kupasıyla 'Dünyanın En Genç Uluslararası Ustası' unvanını taşıyan Yağız Kaan, babasının kırtasiyeden aldığı 18 liralık takımla satranca başladı. 'Dünyanın En Genç Büyük Ustası' unvanını hedefleyen Yağız Kaan'a, Almanya ve birçok ülkenin satranç federasyonlarından, kendi ülkeleri adına yarışması için vatandaşlık teklifi geliyor. Yağız ve ailesi ise şampiyonlukların Türk bayrağı altında gelmesini istiyor.
14.01.2023 Yaşam
Satranç ve tavla derneğinde kumara 141 bin 925 lira ceza
Satranç ve tavla derneğinde kumara 141 bin 925 lira ceza Muğla'nın Fethiye ilçesinde, polisin baskın düzenlediği Satranç ve Tavla Oynamayı Sevenler Derneği'nde kumar oynarken yakalanan 35 kişiye 141 bin 925 lira ceza kesildi.
13.01.2023 Gündem
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri… Türk Kahvesi Günü ne zaman, 5 Aralık kahve günü mü? 5 Aralık bugün Türk Kahvesi Günü olarak kutlanıyor. Türk kültüründe önemli bir yeri olan 40 yıl hatırlık sayılan Türk Kahvesinin tarihi 14. Yüzyıla dayanıyor. Dini bayramlardan, kız isteme merasimlerine kadar Türk kültürünün geleneksel bir ögesi olan Türk kahvesi atasözüyle de desteklenmişti. İşte Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
5.12.2022 Gündem
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda konuştu. Erdoğan, tahıl krizinin çözümünün diplomatik bir başarı olduğunu vurgularken krizlerde Türkiye'nin önemli rol oynadığını belirtti.
5.11.2022 Siyaset
Devlet erkanı Anıtkabir'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG vurgusu
Devlet erkanı Anıtkabir'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG vurgusu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. "Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan, ''Bu tarihi günü TOGG'un açılışıyla taçlandırıyoruz'' açıklamasında bulundu.
29.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
29.10.2022 Siyaset
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Satranç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satranç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.