Şato

Şato

Son dakika şato haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şato ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şato haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şato

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şato gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 şato haberi bulunmuştur. Tüm şato haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu Şato Evler kimin? Bolu Şato Evleri kaç tane, nerede, Şato Evler’in sahibi kim?
Bolu Şato Evler kimin? Bolu Şato Evleri kaç tane, nerede, Şato Evler’in sahibi kim? Şato Evler kimin, Bolu Şato Evler kaç tane? Kahramanmaraş'taki deprem felaketinin ardından binlerce kişi evsiz kaldı. Depremin ardından yapımı yılan hikayesine dönen şato evler gündeme geldi. Vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden evlerin depremzedelere verilmesini istedi. Firmanın yönetim kurulu başkanı ise, bunun imkansız olduğunu söyleyerek "İçerisi kaba inşaat. Altyapı yok, kanalizasyon yok. 500-600 milyon para harcamak lazım. Keşke kalınacak şekilde olsa” ifadelerini kullandı. Söz konusu gelişmenin ardından Bolu Şato Evler kimin? Bolu Şato Evleri kaç tane, nerede? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
11.02.2023 Gündem
Şato villaların sahibi, 'hemen depremzedeler için aç' tepkilerine cevap verdi: Burada kalınmaz
Şato villaların sahibi, 'hemen depremzedeler için aç' tepkilerine cevap verdi: Burada kalınmaz Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı yılan hikayesine dönen şatoyu andıran villaların, sosyal medyada depremzedelerin barınmasına açılması talep edilirken, firmanın yönetim kurulu başkanı Mehmet Yerdelen’den açıklama geldi. 580 villanın tamamlanması için 500-600 milyon lira gerektiğini belirten tepkilere bu sözlerle cevap verdi.
11.02.2023 Gündem
Doktor, kız öğrencileri gizlice videoya çekmiş! Cep telefonunda tespit edildi
Doktor, kız öğrencileri gizlice videoya çekmiş! Cep telefonunda tespit edildi Japonya’da sağlık kontrolü yapmak için gittiği ortaokul ve liselerdeki kız öğrencileri gizlice videoya çeken doktor, başka bir taciz suçlamasıyla gözaltına alınınca yakayı ele verdi. Tutuklanan doktor ilk ifadesinde, "Mesleki konumumdan yararlandım" diyerek suçlamaları kabul etti.
25.11.2022 Dünya
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
Mudurnu'daki 'şato' villaları yapan şirkete mühlet kararı uzatıldı
Mudurnu'daki 'şato' villaları yapan şirkete mühlet kararı uzatıldı Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, yalnızca Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi olan şirkete haciz işleminin gerçekleştirilmemesi nedeniyle ve borçların ödenmesi için verilen mühlet kararı, 3 ay daha uzatıldı. Şirket sahibi Mehmet Emin Yerdelen, "Şirket yapısı iyiye gidince ek süre verildi. Mahkeme tekrar konkordato kararının devamını verdi" dedi.
18.07.2022 Yaşam
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor Omicron corona virüs varyantının alt mutasyonu olan BA.2 virüsünün diğer mutasyonlara göre daha hızlı yayılmasının yanı sıra daha ciddi hastalıklara neden olabileceği belirtildi. Japonya’da yapılan araştırmada, BA.2’nin virüse karşı sahip olunan tedavileri engelleme yeteneği de olduğunun altı çizildi.
18.02.2022 Sağlık
Şota Arveladze kimdir, nereli, hangi takımın teknik direktörü? Hull City'nin başında Şota Arveladze mi geçecek? İşte kariyeri…
Şota Arveladze kimdir, nereli, hangi takımın teknik direktörü? Hull City'nin başında Şota Arveladze mi geçecek? İşte kariyeri… Hull City'yi satın almak için adım atan Acun Ilıcalı, teknik direktör Şota Arveladze ile prensipte anlaştı. Satış işleminin gerçekleşmesiyle takımın başına Şota geçecek. Söz konusu iddiaların ardından Şota Arvaladze kimdir, nereli, hangi takımın teknik direktörü? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Hull City'yi satın almak için adım atan Acun Ilıcalı, teknik direktör Şota Arveladze ile prensipte anlaştı. Satış işleminin gerçekleşmesiyle takımın başına Şota geçecek. Söz konusu iddiaların ardından Şota Arvaladze kimdir, nereli, hangi takımın teknik direktörü? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.11.2021 Gündem
Destansı kurtuluş mücadelesi! ‘Büyük inkılabı 5 yıla sığdırdık’
Destansı kurtuluş mücadelesi! ‘Büyük inkılabı 5 yıla sığdırdık’ Anadolu’dan Türk varlığını silmeye yönelik Mondros Mütarekesi 30 Ekim 1918’de imzalandı. Türk milleti, 29 Ekim 1923’e kadar 5 yıllık zaman diliminde Atatürk önderliğinde yok edilme planlarına karşı destansı bir kurtuluş mücadelesi verdi.
29.10.2021 Gündem
Türk prenses İsviçre'de Marschlins şatosunu satın aldı! İkamet adresi İstanbul...
Türk prenses İsviçre'de Marschlins şatosunu satın aldı! İkamet adresi İstanbul... İstanbul’da 2012 yılında Çırağan Sarayı’nda dillere destan bir düğünle evlenen Liechtenstein Kralı’nın yeğeni Prens Rudolf ile Sinter Metal şirketinin varisi Tılsım Tanberk, İsviçre’de şato satın aldı.
9.08.2021 Dünya
Dünyaca ünlü ressama şok!
Dünyaca ünlü ressama şok! Dünyaca ünlü ressam İsmail Acar’ın 2011 yılında Fransa’da aldığı şato soyuldu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle iki yıldır şatosuna gidemeyen Acar, haberi alır almaz özel izinle ülkeye uçtu.
26.05.2021 Magazin
Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'dan aldığı şato soyuldu!
Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'dan aldığı şato soyuldu! Dünyaca ünlü ressam İsmail Acar’ın 2011 yılında Fransa’da aldığı şato soyuldu. Pandemi nedeniyle 2 yıldır şatosuna gidemeyen Acar haberi alır almaz özel izinle ülkeye uçtu.
26.05.2021 Gündem
Doge 1 dolar olacak mı, dogecoin kaç dolar olur? Dogecoin’de Elon Musk beklentisi!
Doge 1 dolar olacak mı, dogecoin kaç dolar olur? Dogecoin’de Elon Musk beklentisi! Kripto para piyasasında Dogecoin yeni rekor kırdı. NBC’de yayımlanacak olan Elon Musk’ın SNL programında Dogecoin’e ilişkin açıklamalar yapması beklenirken, Dogecoin 0.739 dolara kadar yükseldi. Yükselişin ardından Doge 1 dolar olacak mı, sorularına yanıt aranamaya başlandı.
8.05.2021 Gündem
Cumhuriyet hedefini 1919’da not ettirdi
Cumhuriyet hedefini 1919’da not ettirdi 19 Mayıs 1919’da Samsun’a geçen ve Anadolu’da Milli Mücadele ateşini yakan Mustafa Kemal, çalışmalarından rahatsızlık duyulması üzerine İstanbul Hükümeti’nce geri çağrılır. Talebi reddeden Mustafa Kemal Paşa ise askerlik görevinden istifa eder... Erzurum Kongresi’nin hazırlık sürecinde Mazhar Müfit Kansu’ya izleyeceği yol haritasını maddeler halinde yazdıran Mustafa Kemal, 8 Temmuz 1919 sabaha karşı. "Pekâlâ, yaz. Bir: Zaferden sonra hükümet biçimi Cumhuriyet olacaktır” ifadelerini kullandı.
29.10.2020 Gündem
Şato evleri yapan firma, tekrar konkordato başvurusunda bulundu
Şato evleri yapan firma, tekrar konkordato başvurusunda bulundu Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, yalnızca Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusunda bulundu. Mudurnu’da yaşayanlar, 9 yıldır tamamlanamayan projenin bir an önce bitirilmesini istiyor.
14.10.2020 Ekonomi
Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı
Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklattı Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarındaki iş adamı Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu içinde şato bulunan 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası, 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa çıkarıldı. Satış şartları gizli tutulan, Türk ve Orta Doğulu iş adamlarının ilgi gösterdiği adayı, Türkiye'nin yakından tanıdığı bir iş adamının helikopterle gelerek gezdiği, kısa sürede satışının gerçekleşebileceği öğrenildi.
24.09.2020 Yaşam
Büyük zaferin 98. yıl dönümü!
Büyük zaferin 98. yıl dönümü! 'Kurtuluş’ ile ‘Kuruluş’ sürecinin en önemli aşamalarından birini oluşturan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandı; yeni devletin tapusu olan Lozan’ın imzalanması ve Cumhuriyet’in ilanı mazlum milletin bu zaferini taçlandırdı...
30.08.2020 Gündem
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti!
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti! Wall Street Journal gazetesi çalışanları tarafından yazılan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın iktidara yükseliş sürecinin anlatıldığı kitapta, 2015'te MbS'nin iktidara yükselişini kutlamak için gizli bir parti organize edildiği iddia edildi
22.08.2020 Dünya
Meis adası nerede? Yunanistan’a bağlı Meis Adası Türkiye’ye kaç km uzaklıkta? Meis Adası haritası!
Meis adası nerede? Yunanistan’a bağlı Meis Adası Türkiye’ye kaç km uzaklıkta? Meis Adası haritası! Meis Adası çevresinde hareketlilik yaşanıyor. Türk hücumbotu Kaş'a, Yunan hücumbotu Meis Adası'na yanaştı. Doğu Akdeniz'deki gelişmelerle ilgili olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sismik araştırma gemilerimizi gönderdik, kimseye taviz veremeyiz, kimse bize 'Siz kötü niyetlisiniz' diyemez, karşımızda kötü niyetli bir ülke var, birini suçlayacaklarsa Yunanistan'ı suçlasınlar." diye konuştu. Peki, Meis adası nerede? Meis adası Türkiye’ye ne kadar uzaklıkta? İşte, Meis Adası haritası…
11.08.2020 Gündem
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta?
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Yeditepe konserleri devam ediyor. Yeditepe Konserleri'nde bugün Işın Karaca Çoskun Sabah konseri ekranlara gelecek. Peki, Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? İşte Yeditepe konserleri Işın Karaca Coşkun ve Sabah konseri saati ve kanalı...
14.06.2020 Gündem
65 yaş ve üstünde "kırık kalp sendromu" tehlikesi
65 yaş ve üstünde "kırık kalp sendromu" tehlikesi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üstü kişiler için evde kalmanın yoğun strese ve kaygıya dönüşmesi, "kırık kalp sendromu"na yol açabilir.
12.05.2020 Sağlık
'Doxxing'e davetiye çıkarabilir
'Doxxing'e davetiye çıkarabilir Sosyal medya ortamlarında paylaşılan bilgilerin kişinin haberi olmadan toplanması veya yayınlanması anlamına gelen "Doxxing" yöntemi, özel bir bilgisayar veya yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan yapılabilecek bir hacker metodu olarak dikkati çekiyor.
21.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Mudurnu'da şatoyu andıran villalarla ilgili iflas kararı kaldırıldı!
Mudurnu'da şatoyu andıran villalarla ilgili iflas kararı kaldırıldı! Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yalnızca Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen Burj Al Babas projesini yapan firma hakkında 2018 yılında verilen iflas kararı mahkeme tarafından kaldırıldı. Sarot Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mezher Yerdelen mahkeme süresince borçlarının yüzde 50'lik kısmını ödediklerini, projeyi 2021 yılında bitireceklerini söyledi.
14.11.2019 Gündem
Türkiye'nin en pahalı yalısı satılıyor!
Türkiye'nin en pahalı yalısı satılıyor! İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor.
27.10.2019 Gündem
Böylesi görülmedi! Selfie'de göze yansıyan görüntülerden adresini bulup...
Böylesi görülmedi! Selfie'de göze yansıyan görüntülerden adresini bulup... Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir pop yıldızına saldırmak suçundan gözaltına alınan hayranı, şarkıcının adresini sosyal medyaya koyduğu selfie'lerde gözlerindeki yansımalardan tespit ettiğini söyledi.
11.10.2019 Dünya
Ülkede şok! Aşırı sıcak yeni ölümlere neden oldu
Ülkede şok! Aşırı sıcak yeni ölümlere neden oldu Japonya'da 38 dereceyi bulan hava sıcaklığı nedeniyle hafta sonu boyunca en az 7 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Yetkililer, vatandaşları sıcağa karşı dikkatli olmaya çağırdı.
4.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şato ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şato haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.