Satış Rakamı

Satış Rakamı

Son dakika Satış rakamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Satış rakamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Satış rakamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satış Rakamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satış rakamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 739 satış rakamı haberi bulunmuştur. Tüm satış rakamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’deki 25’inci yılda 1,5 milyar TL satış rakamı
Türkiye’deki 25’inci yılda 1,5 milyar TL satış rakamı Alman temizlik teknolojileri firması Kärcher, Türkiye’deki 25’inci yılını geride bıraktı. Şirket 25’inci yılında 1,5 milyar Türk Lirası’nı geçen satışla yüzde 200 büyüme sağladığını duyurdu.
23.02.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
TOGG fiyatı ne kadar olacak? CEO Karakaş açıkladı
TOGG fiyatı ne kadar olacak? CEO Karakaş açıkladı Türkiye'nin 60 yıllık hayalinin gerçek olacağı büyük gün geldi. Togg'un üretim tesisinin açılışı ve ilk seri üretim aracın banttan inme töreni bugün yapılacak. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
29.10.2022 Ekonomi
Konut satışları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 31.4...
Konut satışları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 31.4... TÜİK rakamları bir defa daha gösterdi ki, vatandaşlar en güvenli yatırım olarak konutu görüyor. verilere göre yılın ilk altı ayında konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 31,4 oranında artış gösterdi. Bu dönemde 726 bin 398 konut satıldı. Sektör temsilcileri tüketicilerin konut sektörüne güvendiğini belirterek rekor gelebileceğini belirtiyor.
24.07.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
“Egea Cross Wagon” satışa çıktı!
“Egea Cross Wagon” satışa çıktı! Egea model ailesine yeni bir üye daha eklendi. Fiyat 419.9 bin TL'den başlıyor.
11.01.2022 Otomobil
Bakan Dönmez: Bor üretiminde ihracat ve satışında rekor kırdık
Bakan Dönmez: Bor üretiminde ihracat ve satışında rekor kırdık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "İnşallah pilot tesisin kurulumuna 2022 yılının ilk çeyreğinde başlayacağız. Bugün dünya bor pazarının lideriyiz. 2021 yılında bor üretiminde ihracat ve satışında rekor kırdık. 2.6 milyon tonluk bor ve ürünleri satışı yapıldı. Buradan da 1 milyar doların üzerinde bir satış rakamı elde ederek rekor kırdık. Bunlar bizim için yeterli değil. Dünya artık daha akılcı üretim yapanların dünyası." dedi.
28.12.2021 Ekonomi
Süper Lig'de lider Trabzonspor Hatayspor'u 2 golle geçti.
Süper Lig'de lider Trabzonspor Hatayspor'u 2 golle geçti. Süper Lig 'in 17. haftasında lider Trabzonspor evinde ligin güçlü takımlarından Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Trabzonspor 2-0 kazandı.
18.12.2021 Trabzonspor
Tanju Özcan: Sığınmacı kardeşlerimiz rahatsız oldularsa Şam’da su daha ucuz
Tanju Özcan: Sığınmacı kardeşlerimiz rahatsız oldularsa Şam’da su daha ucuz Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yabancılardan su ücretlerinin dolar kuru üzerinden alınması ve nikah ücretlerinin 100 bin TL olmasıyla ilgili, "Yabancı sığınmacı kardeşlerimiz bundan rahatsız oldular mı? Eğer oldularsa Şam’da su daha ucuz. Buyursunlar. Nikah ücretleri de Şam’da ucuz" dedi.
23.11.2021 Siyaset
Otomatik Egea 2022’de gelecek!
Otomatik Egea 2022’de gelecek! Fiat Egea’nın yeni otomatiği 2022’de gelecek. Markanın Connect uygulaması 2022-2025 yılları arasında sadece araçla sürücüyü değil, kullanıcısıyla akıllı ev sistemlerini ve diğer Connect’li araçları da birbiriyle bağlayacak.
13.09.2021 Otomobil
Sweaty Betty için imzalar atıldı! Satış gerçekleşti
Sweaty Betty için imzalar atıldı! Satış gerçekleşti İngiliz perakendeci Sweaty Betty'nin 300 milyon sterlinlik bir anlaşmayla satışı gerçekleşti. Türkiye'ye de gönderim yapan şirket artık Wolverine Worldwide markasına ait.
4.08.2021 Ekonomi
Araç satışları hız kesmiyor!
Araç satışları hız kesmiyor! 2021 yılı Ocak-Mayıs döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 72 büyüdü.
4.06.2021 Otomobil
Yeni Fiat Egea ailesi satışa çıktı!
Yeni Fiat Egea ailesi satışa çıktı! Tofaş’ın 2015 yılının sonunda seri üretimine başladığı ve geçtiğimiz yılın sonunda yenilenen Egea Model Ailesi, ülkemizde satışa sunuldu.
11.01.2021 Otomobil
Renault'dan 2021 yenilikleri geliyor
Renault'dan 2021 yenilikleri geliyor Renault markası 2020'deki 98 bin 900 satış adedi ile binek otomobil liderliğini 21’inci yılında da korudu. Bu yıl yeni araçlar yolda.
8.01.2021 Otomobil
Bob Dylan şarkılarının haklarını sattı! 300 milyon dolar...
Bob Dylan şarkılarının haklarını sattı! 300 milyon dolar... Dünyaca ünlü sanatçı Bob Dylan (79), 600'den fazla şarkısının tüm telif haklarını 300 milyon dolara Universal Music'e sattı.
7.12.2020 Magazin
Haberi duyan altınları bozdurup konut almaya koştu
Haberi duyan altınları bozdurup konut almaya koştu Kamu bankaları öncülüğünde başlatılan düşük oranlı kredi kampanyası sayesinde son iki ayda 420 bin adet konut satılırken, sektör temsilcileri bu satışlar sayesinde yaklaşık 90 milyar liralık yastıkaltı tasarrufun reel sektöre aktarıldığını tahmin ediyor.
27.08.2020 Ekonomi
Hyundai 6 ayda 6 model getirecek
Hyundai 6 ayda 6 model getirecek Hyundai yılın ikinci yarısında adeta model bombardımanına hazırlanıyor. Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, "Altı ay içerisinde birbirinden güçlü Hyundai modellerini tüketicilerle buluşturacağız." dedi.
6.07.2020 Otomobil
Ev sahibi olmak isteyenlere bir iyi haber daha! İndirim ve...
Ev sahibi olmak isteyenlere bir iyi haber daha! İndirim ve... Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank corona virüs sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerine sondu. Ardından kamu katılım bankaları da aynı kampanyaya dahil olduklarını açıkladı. Şimdi de firmaları devreye girdi ve ev sahibi olmak isteyenlere uygun fırsatlar sunulacağı duyuruldu. Markalı konut projelerinde yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olmak mümkün olacak.
3.06.2020 Ekonomi
Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de görücüye çıkıyor
Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de görücüye çıkıyor Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover’ın Premium kompakt SUV’u Yeni Range Rover Evoque görücüye çıkıyor.
11.02.2020 Otomobil
Tamamen yenilenen Renault Clio yola çıkıyor
Tamamen yenilenen Renault Clio yola çıkıyor Renault Grubu’nun en çok satan global modeli, Avrupa ve Türkiye’de B-HB segmentinin lideri Clio yenilendi. Yüzde 55’lik yerli orana sahip yeni Clio 111 bin TL’den başlayan fiyatlarla 12 Şubatta satışta.
11.02.2020 Otomobil
İşte dünyanın en çok satan telefonları...
İşte dünyanın en çok satan telefonları... 2019 yılının en çok satan telefonu hangisi? Bugüne dek dünyanın en çok satan telefonun hangi markanın hangi model telefonu olduğunu biliyor musunuz? İşte şaşırtan o telefonlar...
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Dönmez'den BORON hakkında çarpıcı rakamlar
Bakan Dönmez'den BORON hakkında çarpıcı rakamlar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, temizlik ürünü BORON'un 10 aylık süre içerisindeki satışıyla ilgili bilgi vererek, "Toplam 30 bin ton satış rakamına ulaştık." dedi.
8.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Satış Rakamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satış rakamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.