Villaya astığı pankart dikkat çekti
Villaya astığı pankart dikkat çekti Tokat’ta oğluna oturduğu villayı sattırmak istemeyen şahsın balkona astığı “Bu villa satılamaz” yazısı görenlerin dikkatini çekiyor.
27.05.2022 Haber
Oğlu villayı satılığa çıkarınca çılgına döndü! İlanı görenler evi almaktan vazgeçiyor: ‘Hayırsız evlat...’
Oğlu villayı satılığa çıkarınca çılgına döndü! İlanı görenler evi almaktan vazgeçiyor: ‘Hayırsız evlat...’ Tokat’ta oğluna villayı sattırmak istemeyen şahsın balkona astığı ilanı görenler evi almaktan vazgeçiyor. Pankartta yer alan “Hayırsız evlat bu villayı kesinlikle satamaz. Münazaalıdır baba oğul kavgalıdır” yazı ise dikkat çekti.
27.05.2022 Yaşam
Fiyatlar resmen uçtu! Barselona ile yarışıyor
Fiyatlar resmen uçtu! Barselona ile yarışıyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler nedeniyle büyükşehirde evlerinde kalanlar hayal kurdukları müstakil ev ve villalara talebi artırdı. Artan talep ve özel villaların az olması nedeniyle fiyatlar İspanya ile Fransa'nın dünyaca ünlü turizm şehirleri ile yarışır duruma geldiği bildirildi.
2.05.2021 Ekonomi
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar... Ev sahibi olmak isteyen ya da kiralık ev arayan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile birlikte tamamen değişti. Salgın neden ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lirayı bulurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor. Alaçatı’da geçen yıl 200 bin liraya sezonluk kiralanan villa için bu yıl istenen rakam 300 bin TL.
21.03.2021 Ekonomi