Satanist

Satanist

Son dakika Satanist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Satanist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Satanist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satanist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satanist gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 satanist haberi bulunmuştur. Tüm satanist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattı
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattı Çocukluk travması nedeniyle çoklu kişilik bozukluğu yaşayan ünlü YouTuber Olympe, kararını şok edici bir videoyla anlattı. Olympe, bir ötenazi kliniğinde hayatına son vermek istediğini açıkladı. 23 yaşındaki Fransız genç kadın ötenazinin yasal olduğu Belçika'daki doktorlarla temasa geçtiğini söyledi. Genç kadının kararı takipçileri ve psikiyatristler arasında tartışmaya neden oldu.
26.01.2023 Dünya
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi Bölge sakinleri yılbaşından bu yana kabus dolu günler yaşıyor. 'Çok rahatsız ediyor' diyen bölge halkı birbiriyle bağlantılı olduklarını düşündükleri esrarengiz olayların etkisinde. Önce mezarlıkta sonra ibadethane kapısında bulunanlar "Satanistler yeniden mi saldırıyor?" sorusunu gündeme getirdi. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya
Canlı yayında satanist ayini! Her şey bir anda oldu
Canlı yayında satanist ayini! Her şey bir anda oldu Avustralya'da bir televizyon kanalında sunulan haber bülteni sırasında ekrana bir anda satanistlerin düzenlediği bir ritüelin görüntüsü geldi.
21.08.2021 Dünya
İstanbul'da satanist ayin şüphesi!
İstanbul'da satanist ayin şüphesi! İstanbul Esenyurt'ta yüzlerce kişinin yaşadığı bir sitede 5 yavru kedinin öldürülmesi site sakinlerinin tepkisine neden oldu. Polis ekiplerinin başlattığı soruşturmada, üzerinde durulan iddia ölümlerin arkasında yatan nedenin ayin ya da büyü yapmak isteyen kişiler olabileceği.
27.05.2021 Gündem
Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! 'Emre Aşık'a pis kan içirdi!'
Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! 'Emre Aşık'a pis kan içirdi!' Savcılığa suç duyurusunda bulunan modacı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç hakkında korkunç iddialarda bulundu: Eski eşi Emre Aşık'a satanist büyüler yaptı. Bana da şifalı su diye lağım suyu içirdi.
18.05.2021 Magazin
Nikki Wild kimdir? Nikki Wild kaç yaşında ve nereli? İşte Nikki Wild'ın biyografisi...
Nikki Wild kimdir? Nikki Wild kaç yaşında ve nereli? İşte Nikki Wild'ın biyografisi... Türkiye’de 80’s Rock denince ilk akla gelen isimlerden olan Nikki Wild yarışma programlarındaki jüri üyeliği ile gündeme gelmeye devam ediyor. Kendine has giyimi ve tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nikki Wild radyo programları yapmaya devam ediyor. Peki, Nikki Wild kimdir? Nikki Wild kaç yaşında ve nereli? İşte Nikki Wild hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
İran'da şeytana tapmakla suçlanan 42 kişi gözaltına alındı
İran'da şeytana tapmakla suçlanan 42 kişi gözaltına alındı İran'ın kuzeyindeki Mazenderan eyaletinde şeytana tapmakla (satanist) suçlanan 42 kişi gözaltına alındı.
13.06.2020 Dünya
İşkence iddiasında yeni gelişme! Tuğba'nın annesi konuştu: Videoyu ben çektim...
İşkence iddiasında yeni gelişme! Tuğba'nın annesi konuştu: Videoyu ben çektim... Beyoğlu Tarlabaşı'nda kızı Tuğba A.’yı darp ettiği görüntüler sosyal medyaya düşünce tutuklanan Muzaffer A.’nın 17 yaşındaki oğlu, “Ablam babama bıçak çekti. Videoyu anneme tehditle çektirdi” iddiasını ortaya atmıştı. Anne Şefika A. ifadesinde videoyu çekmesi için kızının kendisini tehdit etmediğini söyleyerek “Kızım kardeşine de babasına da şiddet uygulamadı. Ama eşimin kızıma şiddet uyguladığı oluyordu” dedi.
16.10.2019 Gündem
ŞOK! Okul yolunda tecavüze uğradı ve…
ŞOK! Okul yolunda tecavüze uğradı ve… Ukrayna, okula yolunda vahşice öldürülen 15 yaşındaki Alisa’yı konuşuyor.
6.11.2018 Dünya
Böyle vahşet görülmedi! 3 kardeş annelerini öldürüp gözlerini oyduktan sonra...
Böyle vahşet görülmedi! 3 kardeş annelerini öldürüp gözlerini oyduktan sonra... Peru'da 3 kardeş, "karanlıklar efendisi" dedikleri şeytandan emir aldıklarını söyleyerek, öz annelerini satanist bir ritüel ile öldürüp vücudunu parçalarına ayırdı.
18.07.2018 Dünya
ŞOK! Cinsel ilişki fantezisi yaptığı sevgilisini...
ŞOK! Cinsel ilişki fantezisi yaptığı sevgilisini... Rusya'da yaşayan 21 yaşındaki kadın, cinsel ilişki oyunu oynadığı sevgilisini öldürdü. Şiddet ve işkenceye dayalı bir fantezi neticesinde ölen sevgilisinden kurtulmak isteyen genç kadın cesedi parçalarına ayırdı.
15.02.2018 Dünya
Vahşi cinayete satanist süsü
Vahşi cinayete satanist süsü Ukrayna’da Dorukhan Ünal adlı bir Türk vatandaşı yakılarak öldürüldü. Ünal’ın 2’si Türk 4 kişi tarafından öldürüldüğü ve cinayete satanist süsü verildiği öğrenildi
21.11.2017 Dünya
Ukrayna'da ayinli cinayet: Dört Türk, bir Türk'ü öldürüp...
Ukrayna'da ayinli cinayet: Dört Türk, bir Türk'ü öldürüp... Ukrayna'da Türk vatandaşları tarafından işlenen cinayet gündem oldu. Satanist bir cinayet olduğu belirtilen olayda 4 Türk bir başka Türk'ü ayin eşliğinde vahşice öldürdükten sonra, cesedini yaktı.
21.11.2017 Dünya
Rize'deki lise cinayetinde cep telefonundan çıkan ilginç detaylar
Rize'deki lise cinayetinde cep telefonundan çıkan ilginç detaylar Rize'nin Pazar ilçesi Fen Lisesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi Emir Taş'ın arkadaşı tarafından boynundan bıçaklanarak öldürülmesinin ardından polisin katil zanlısı B.K'nın cep telefonunda yaptığı incelemeler neticesinde ortaya ilginç detaylar çıktı.
23.03.2017 Yaşam
Satanist cinayetinin hükümlüleri 142 bin TL tazminat ödeyecek
Satanist cinayetinin hükümlüleri 142 bin TL tazminat ödeyecek İstanbul Ortaköy’de 13 Eylül 1999’da Şehriban Coşkunfırat, Engin Arslan, kız arkadaşı Zinnur Gülşah Dinçer ve Ömer Çelik tarafından işlenen satanist bir cinayete kurban gitmişti.
21.03.2017 Yaşam
Trump'a 'bağlama büyüsü' yaptılar!
Trump'a 'bağlama büyüsü' yaptılar! ABD'li 'cadılar' da ABD Başkanı Donald Trump'a karşı harekete geçti. Sosyal medyadan örgütlenen cadılar Trump'ı başkanlık koltuğundan etmek için cuma gece yarısı toplu 'bağlama büyüsü' yaptı.
17.06.2021 Dünya
Ağca'dan, Gülen açıklaması
Ağca'dan, Gülen açıklaması Mehmet Ali Ağca Uludağ'da yaptığı açıklamada, "Fethullah Gülen'in birazcık onuru ve vicdanı varsa intihar etsin." dedi.
29.09.2021 Gündem
Satanist cinayette yeni gelişme! Bilirkişi raporu geldi
Satanist cinayette yeni gelişme! Bilirkişi raporu geldi Türkiye'yi sarsan satanist cinayetinde 1999'da 19 yaşında öldürülen Şehriban Coşkunfırat'ın ailesinin üç sanık aleyhine açtığı 211 bin liralık tazminat davasında bilirkişiden şok rapor geldi.
30.01.2017 Yaşam
Seks sırasında öldürdü, asitle yok etmeye çalıştı
Seks sırasında öldürdü, asitle yok etmeye çalıştı Londra Ağır Ceza Mahkemesinden aktarılan olayda, iddiaya göre 59 yaşındaki polis memuru PC Gordon Semple'ın parçalara ayrılarak yok edilmeye çalışılan organlarının kalıntıları asit dolu bir banyoda bulundu.
23.10.2016 Dünya
‘Satanist’ diye bana sataşan var
‘Satanist’ diye bana sataşan var Rockçı Hayko Cepkin, marka yüzü olduğu Lipton Ice Tea’nin yeni kampanyasının tanıtımına katıldı...
14.04.2016 Magazin
İşte canavar Türk anne
İşte canavar Türk anne Belçika’da cinnet geçirerek oğlu İbrahim’i öldürüp, cesedini valiz içinde parka gömen Türk kökenli Mihrab Yelman’ın fotoğrafı yayınlandı
16.02.2016 Dünya
Satanist kızın pişmanlığı
Satanist kızın pişmanlığı Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat'ın vahşice katledildiği satanist cinayetinin failleri için genç kızın ailesi tazminat davası açtı. Vahşetin sanıklarından Zinnur Gülşah Dinçer davaya yanıt olarak "17 yıldır büyük azap duyuyorum. Babam bu olayın kahrından öldü. Sabıkam ve ismimden dolayı iş bulamıyorum. Tazminat reddedilsin" dediği ortaya çıktı.
24.01.2016 Yaşam
Rus asker 'satanist' çıktı
Rus asker 'satanist' çıktı Ermenistan'ın güneyindeki Gümrü'de (Gyumri) 12 Ocak'ta aynı aileden 7 kişiyi öldürmekle suçlanan Rus asker Valery Permyakov, ilk kez mahkeme karşısına çıktı...
18.12.2015 Dünya
Genç kız Facebook'ta tanıştığı sataniste kendini öldürttü
Genç kız Facebook'ta tanıştığı sataniste kendini öldürttü Natalia Andrea Sena Bernier ismindeki genç kızın cesedi, Fernan Vellojin'in yanında bir otel odasında bulundu.
8.08.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Satanist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satanist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.