Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım Sinem Ünsal, Hande Doğandemir ve Hazal Türesan önceki akşam Beşiktaş’ta bir mekânda canlı müzik dinledi. Geçtiğimiz aylarda 100 bin lira dolandırıldığını söyleyen Hazal Türesan, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
14.05.2023 Magazin
Dilan Polat sözleriyle herkesi şaşırttı: Bir günde 759 bin TL harcadım!
Dilan Polat sözleriyle herkesi şaşırttı: Bir günde 759 bin TL harcadım! Doğum fotoğrafçılığıyla kariyerine başlayan ve ardından güzellik sektörüne geçiş yapan Dilan Polat, sık sık iş insanı eşi Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyelerle gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dilan Polat "Bir günde 759 bin TL harcadım" diyerek şaşırtan bir itirafta bulundu.
23.03.2023 Magazin
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi!
Songül Karlı'nın son hali bakın hangi ünlüye benzetildi! Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiren Songül Karlı, bu kez son pozuyla gündeme geldi. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 49 yaşındaki Karlı, son halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2023 Magazin
Günel Zeynalova değişimiyle şaşırtıyor! 'Ufak dokunuşlar yaptım'
Günel Zeynalova değişimiyle şaşırtıyor! 'Ufak dokunuşlar yaptım' 'Didem' parçası ile küçük yaşlarda adını duyuran Azerbaycanlı şarkıcı Günel Zeynalova, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. İlginç giyim tarzı ile bakışları üzerinde toplayan ünlü isim, yüzündeki değişimle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.01.2023 Magazin