Şarkıcı Gülşen

Şarkıcı Gülşen

Son dakika Şarkıcı Gülşen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şarkıcı Gülşen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şarkıcı Gülşen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkıcı Gülşen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkıcı gülşen gelişmeleri de dahil olmak üzere 408 şarkıcı gülşen haberi bulunmuştur. Tüm şarkıcı gülşen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım!
Gülşen: Ben Azur'dan daha yaramazım! Şarkıcı Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da nikâh masasına oturmuş, Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Etiler'de görüntülenen 47 yaşındaki popçu, ailesiyle birlikte Londra'ya taşındığı iddiasına açıklık getirirken, altı yaşındaki oğlu hakkında konuştu.
18.11.2023 Magazin
Gülşen memleketi Ordu'da fındık topladı, paylaştığı poz gündem oldu!
Gülşen memleketi Ordu'da fındık topladı, paylaştığı poz gündem oldu! Son zamanlarda yaptığı her işle gündem olan ünlü şarkıcı Gülşen, memleketi Ordu'ya gitti. Ordu'da fındık tarlasında pozlar veren Gülşen başına yemeni bağlayıp pozlar verince sosyal medyanın diline düştü.
1.08.2023 Magazin
Gülşen sahne ücretine zam yaptı!
Gülşen sahne ücretine zam yaptı! Ünlü şarkıcı Gülşen, bayramda 3 yerde sahne alarak servetine servet katacak. Toplamda 7 milyon TL kazanacak olan ünlü şarkıcı, özel günler haricinde de sahne ücretine oldukça iyi bir zam yapı. Gülşen bu parayla her sahneye çıktığında bir ev alabilir. İşte detaylar...
26.06.2023 Magazin
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor!
Gülşen kazandığını gayrimenkule yatırıyor! Giydiği cesur sahne kostümleriyle adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, konserlerden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcının son olarak 500 bin dolara Barselona’dan ev aldığı iddia edildi.
22.06.2023 Magazin
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu!
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu! Konserlerde genellikle cesur kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam Ankara’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, bu sefer tercih ettiği sahne kostümüyle şaşırttı. Gülşen, yeni boyattığı kırmızı saçlarıyla da dikkat çekti.
11.06.2023 Magazin
Gülşen, Harbiye konseri için servet harcadı!
Gülşen, Harbiye konseri için servet harcadı! Tercih ettiği sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülşen, Harbiye'de ay üstünde sahneye çıktı. İddialı kostümü ve şovlarıyla Harbiye'de fırtına gibi esti. Ünlü şarkıcı bu şov için de bir servet harcadı.
28.05.2023 Magazin
Gülşen'in sahne kostümüne yorum yağdı! 'Bez bebek Nana gibi olmuş'
Gülşen'in sahne kostümüne yorum yağdı! 'Bez bebek Nana gibi olmuş' Sahne kostümleriyle sık sık gündemde olan şarkıcı Gülşen, dün akşam İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcı Gülşen, tercih ettiği sahne kostümüyle sosyal medyada çok konuşuldu. Gülşen'in kostümüne yorum yağdı.
27.05.2023 Magazin
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası!
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası! Şarkıcı Gülşen'in bir konserinde imam hatiplilere yönelik 'İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' şeklindeki sözleri nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan dava açılmış, 25 Ağustos'ta tutuklanmış, daha sonra ise tahliye edilmişti. Ünlü şarkıcı ile ilgili devam eden davada karar çıktı.
3.05.2023 Magazin
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu!
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu! Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen, iddialı kıyafetiyle sahnelere dönüş yaptı. Sahne kıyafeti Miley Cyrus'a benzetilen Gülşen’in kostümü için ödediği ücret ortaya çıktı.
24.04.2023 Magazin
Sibel Can'dan Azerbaycan halkına teşekkür!
Sibel Can'dan Azerbaycan halkına teşekkür! Şarkıcı Sibel Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bakü'de vereceği konserden elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlayacağını açıklarken, desteklerinden dolayı Azerbaycan halkına teşekkür etti.
1.03.2023 Magazin
Şarkıcı Gülşen'e 3 yıl hapis istemi!
Şarkıcı Gülşen'e 3 yıl hapis istemi! İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen'in yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Gülşen'in 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
1.03.2023 Magazin
Gülşen yılbaşı konseri sosyal medyada gündem oldu! Gülşen konseri nerede, ne zaman?
Gülşen yılbaşı konseri sosyal medyada gündem oldu! Gülşen konseri nerede, ne zaman? Gülşen sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle yargılandığı davanın ikinci duruşması 1 Mart’a ertelenirken, yılbaşında İzmir’de çıkacağı konser sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Gülşen İzmir konseri ne zaman? Gülşen yılbaşı konseri nerede? İşte detaylar…
23.12.2022 Magazin
Şarkıcı Gülşen ile ilgili flaş karar!
Şarkıcı Gülşen ile ilgili flaş karar! "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen Gülşen Çolakoğlu hakkında mahkemeden yeni bir karar geldi.
26.10.2022 Magazin
Şarkıcı Gülşen'in karakola imza şartı kaldırıldı! Yurt dışı yasağı...
Şarkıcı Gülşen'in karakola imza şartı kaldırıldı! Yurt dışı yasağı... Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen Gülşen Çolakoğlu'nun en yakın karakola imza verme şeklindeki adli kontrolü kaldırılırken, yurt dışına çıkış yasağının devamına karar verildi.
21.10.2022 Magazin
Gülşen cuma günü görülecek duruşmaya hazırlanıyor
Gülşen cuma günü görülecek duruşmaya hazırlanıyor Ataşehir'de, 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında dava açılan Gülşen Çolakoğlu, 21 Ekim cuma günü hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gülşen tarafından mahkemeye sunulan yazılı savunmada, yurt dışı yasağının ve her perşembe günü karakola imza verme şartının kaldırılması talep edildi.
19.10.2022 Gündem
Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde imza verdi!
Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde imza verdi! Şarkıcı Gülşen, bir konserinde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı önce tutuklandı dört gün sonra serbest bırakıldı. Yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen şarkıcı Gülşen, sabah saat 08.30’da Levent Polis Merkezi'ne geldi. Gülşen, karakoldaki elektronik bölmeye parmak bastıktan sonra polis merkezinden ayrıldı.
6.10.2022 Magazin
Ev hapsi kaldırıldı ama Gülşen kendini eve kapattı!
Ev hapsi kaldırıldı ama Gülşen kendini eve kapattı! Şarkıcı Gülşen'e imam hatip liselilere yönelik sözleri nedeniyle verilen ev hapsi geçtiğimiz haftalarda kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı Gülşen, ev hapsi kaldırılmasına rağmen bu ara evinden nadiren çıkıyor.
25.09.2022 Magazin
Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi!
Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi! Ev hapsi kaldırılan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ikametine yakın karakola her perşembe imza atma şartı kararı bulunan Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde imza verdi.
15.09.2022 Magazin
Gülşen 50 konserini iptal etti
Gülşen 50 konserini iptal etti Şarkıcı Gülşen'in yılbaşına kadar olan 50 konserini iptal ettiği bildirildi.
14.09.2022 Magazin
Gülşen konser hazırlığı yaparken gelen haberle şoke oldu!
Gülşen konser hazırlığı yaparken gelen haberle şoke oldu! Şarkıcı Gülşen, hakkında verilen ev hapsi kararının kaldırılmasının ardından ilk konserini İstanbul Kartal’da vermesi bekliyordu. Fakat Gülşen’in konseriyle alakalı yeni bir gelişme yaşandı.
14.09.2022 Magazin
Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı!
Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı! Edilen son dakika bilgisine göre; Nisan ayında gerçekleşen bir konserinde İmam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı hakkında başlatılan soruşturma başlatılmasının ardından tutuklanan daha sonra 'konutu terk etmeme' şartıyla tahliye edilen şarkıcı Gülşen'in, ev hapsi kaldırıldı. Ünlü şarkıcı hakkında yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirildi.
12.09.2022 Gündem
Şarkıcı Gülşen'in sahneye çıkamadığı İEF'te orkestra ve vokal grubu yer aldı
Şarkıcı Gülşen'in sahneye çıkamadığı İEF'te orkestra ve vokal grubu yer aldı İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) çerçevesinde düzenlenecek 'İEF Çim Konserleri'nde sahneye çıkması planlanan şarkıcı Gülşen'in ev hapsinde bulunması nedeniyle sahneye şarkıcının orkestra ve vokal grubu çıktı.
4.09.2022 Magazin
Gülşen’in cezası belli oldu! Şarkıcı Gülşen kaç yıl hapis cezası alacak?
Gülşen’in cezası belli oldu! Şarkıcı Gülşen kaç yıl hapis cezası alacak? Şarkıcı Gülşen’in konser sırasında "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki sözleri nedeniyle tutuklanmış, 4 gün sonra ev hapsi kararıyla serbest bırakılmıştı. Şarkıcı Gülşen ile ilgili iddianame tamamlandı ve cezası belli oldu. Peki, Şarkıcı Gülşen kaç yıl hapis cezası alacak? Gülşen Çolakoğlu hapse mi giriyor? Gülşen’in cezası ne? İşte detaylar…
2.09.2022 Gündem
Şarkıcı Gülşen için iddianame hazırlandı! İşte istenen ceza
Şarkıcı Gülşen için iddianame hazırlandı! İşte istenen ceza Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle tutuklanan daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Gülşen Çolakoğlu hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. 702 şikayetçi arasında Bakan Mustafa Varank da yer aldı.
2.09.2022 Gündem
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı
3 sunucuya Gülşen hakkında 1 ay konuşma yasağı Konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı tutuklanan ardından adli kontrol şartıyla tahliye edilen Gülşen, bir televizyon programında kendisini hedef göstererek hakaret eden 3 sunucu hakkında tedbir talep etti. Mahkeme 3 sunucu hakkında Gülşen’in hakkında 1 ay süreyle konuşmama kararı verdi.
1.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı Gülşen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkıcı gülşen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.