Şapka

Şapka

Son dakika şapka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şapka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şapka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şapka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şapka gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.591 şapka haberi bulunmuştur. Tüm şapka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı Adana'da yüzlerini eşarp ve şapka ile gizleyen 4 kadın, yangın merdivenini kullanarak girdikleri binanın 7'nci katındaki daireden 100 gram altın ziynet eşyası çalıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden 1'i yakalandı.
5.04.2024 Adana
Evden 100 gram altın çaldı! Kıskıvrak yakalandı
Evden 100 gram altın çaldı! Kıskıvrak yakalandı Adana'da bir eve girip 100 gram altın çalan 4 kadından biri yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
5.04.2024 Adana
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü” Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024 Gündem
Düzeltme İşareti (Şapka) Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Şapka İşareti Nasıl Yapılır?
Düzeltme İşareti (Şapka) Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Şapka İşareti Nasıl Yapılır? Düzeltme işareti aynı zamanda düzeltme imi olarak bilinir. Ayrıca daha çok şapka işareti olarak ifade edilmektedir. Ses değerini inceltmek amaçlı harflerin üzerine gelen bir diyakritik işaret olduğunu söylemek mümkün. Böylece kabaca ve sert söylenen kelimeler çok daha yumuşak bir şekilde ifade edilir.
31.01.2024 Yaşam
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? Laz Kızı Böreği tarifi ve malzemeleri: 15 Ocak Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği Yapımı
Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? Laz Kızı Böreği tarifi ve malzemeleri: 15 Ocak Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği Yapımı Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarihi ile ilgili aramalar arttı. Yeni haftanın ilk gününde Gelinim Mutfakta’da Laz Kızı Böreği yapılıyor. Lezzetiyle şapka çıkaran Laz Kızı Böreği nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor. Kanal D canlı yayında izlenen Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarifi ve yapımını derledik. Peki, Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarifi…
15.01.2024 Televizyon
Soğuk havalarda kalbinizi korumanın 5 yolu
Soğuk havalarda kalbinizi korumanın 5 yolu Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Onur Akpınar, kardiyovasküler hastalıkları olanların grip ve zatürre aşılarını zamanında yaptırmalarının önemli olduğunu söyledi.
4.01.2024 Sağlık
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları   Kış aylarında düşen hava sıcaklıkları ile cilt problemlerinin görülme sıklığı artıyor. Yağlı ciltler soğukta daha az yağlanırken, normal ciltler kuruyor; kuru olan ciltlerse ağrı hissettirecek kadar hassaslaşabiliyor. Bu nedenle kış aylarında cilt sağlığını korumanın önemli olduğunu söyleyen Medicana Sağlık Grubu Dermatoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Ayşegül Alpay, kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları hakkında bilgi verdi.
21.12.2023 Sağlık
Ünlü türkücü İsviçre'ye yerleşmişti! Kebap ustalarına şapka çıkarttı
Ünlü türkücü İsviçre'ye yerleşmişti! Kebap ustalarına şapka çıkarttı Yıllar önce İsviçre'ye yerleşen ünlü türkücü Seher Dilovan, mutfaktaki hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Türkücü Seher Dilovan yerleştiği İsviçre'de, restoran açarak işletmeciliğe de başlamıştı.
16.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu tanınmamak için her şeyi yaptı ama başaramadı
Ünlü oyuncu tanınmamak için her şeyi yaptı ama başaramadı Mine Tugay önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yüzündeki şişlik dikkat çekti.
25.11.2023 Magazin
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz
Sürekli kaşlarınızı kaldırarak konuşuyorsanız dikkat! Plastik cerrahı kapısını çalabilirsiniz Sıklıkla yaşlanma süreciyle ilişkilendirilse de kaş düşüklüğü sürekli kaşlarını kaldırarak mimik yapmak, uzun süre güneşe maruz kalmak ya da çok fazla sigara ve alkol tüketimine bağlı olarak da meydana gelebilir. Kaş düşüklüğünü önlemek veya hafifletmek için bazı doğal yöntemler bulunduğu gibi bir dermatoloğa, plastik cerraha da ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte kaç düşüklüğünün nedeni ve tedavi yöntemleri
6.11.2023 Sağlık
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son 1 haftada etkisiz hale getirilen 42 terörist ile bu yıl içerisinde toplam 1682 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
19.10.2023 Gündem
Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehir'in kabusu oldu!
Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehir'in kabusu oldu! Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehirlilere kabusu yaşattı. Sitelere girerken tanınmamak için gözlük ve şapka takan kadınlar hırsız güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Site yönetici Hacı Aksu, "Komşularımız bu kapıları bu tip yabancı kişilere açmamaları gerekiyor. Buradan çocuklar da açıyor. Site içerisinde tel örgülerin etrafında oynayan çocuğu çağırıyor. 'Kapıyı açar mısın?' diyor. Koşup gidip açıyor" dedi.
19.10.2023 Gündem
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma!
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma! İzmit’te, icra memuru Bünyamin Alyakut'u (55) tabanca ile vurarak yaralayan avukat Teoman Ekşioğlu (45) tutuklu yargılandığı davada, mağduru yalan tanıklık yaptığı için vurduğunu öne sürerek, “Kendisini bu sebeple vurdum, ancak öldürmek istemedim. Ayaklarına doğru ateş ettim” dedi. Ekşioğlu, “Ben yaptığım işin arkasındayım. ‘Pişman değilim’ ve ‘müşteki aklını başına alsın’ cümlelerini bir anlık öfkeyle söyledim” diyerek tahliyesini istedi.
14.09.2023 Yaşam
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ'nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA'da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat!
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
27.07.2023 Sağlık
Uzmanın sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat!
Uzmanın sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
27.07.2023 Sağlık
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor
Kritik sıcak hava uyarısı: Koma ve ölümle sonuçlanabiliyor Dahiliye Uzman Dr. Pelin Köprücü Arslan, "Sıcak çarpmasında genellikle şu belirtileri görüyoruz. Yüksek ateş, kuru ve kızarık cilt, kalp atım hızında artış, baş dönmesi, baş ağrısı ve hatta komaya kadar giden hastalarımız olabiliyor. Ciddi bir organ hasarına da neden olabiliyor ve ölüme kadar giden hasta sonuçlarını görebiliyoruz" dedi.
24.07.2023 Sağlık
Balya işçilerinin kavurucu sıcakta zorlu mesaisi: Günde bin ila bin 500 TL arası kazanıyorlar
Balya işçilerinin kavurucu sıcakta zorlu mesaisi: Günde bin ila bin 500 TL arası kazanıyorlar Edirne'de buğday hasadının ardından tarlalardaki sapların toplanmasıyla balya işçilerinin 45 derecede zorlu mesaisi başladı. İşçiler, yılda bu işe yaklaşık 15-20 gün ayırarak günlük bin ile bin 500 Türk Lirası kazanabiliyorlar.
18.07.2023 Ekonomi
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı. Yürüyüşüne çok sayıda kişininin de eşlik ettiği Özcan, "Bu yürüyüşü partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için başlatıyorum. Bu yürüyüşü Atatürkçü olduğu için hem partiden hem devletten dışlananlar için gerçekleştiriyorum" dedi.
3.07.2023 Gündem
Yazın 60 dakikadan daha uzun süre egzersiz yapıyorsanız dikkat! Potasyum ve elektrolit içerikli içecekleri yanınızdan ayırmayın!
Yazın 60 dakikadan daha uzun süre egzersiz yapıyorsanız dikkat! Potasyum ve elektrolit içerikli içecekleri yanınızdan ayırmayın! Yaz aylarının gelmesiyle güvenli bir şekilde egzersiz yapmak daha önemli bir hal aldı. Yüksek sıcaklık vücuda ekstra yük bindirdiğinden yaz aylarında egzersiz yapmak zorlaşır, sıcak çarpması, aşırı su kaybı ya da ısı bitkinliği gibi sorunlara davetiye çıkarabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk sıcak havalarda spor yaparken su içmenin altını çizerken yaz aylarında serin kalmaya yardımcı olacak tavsiyelerde de bulundu.
24.06.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Şapka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şapka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.