Sandık Başı

Sandık Başı

Son dakika sandık başı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sandık başı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sandık başı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sandık Başı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sandık başı gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 sandık başı haberi bulunmuştur. Tüm sandık başı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki istişare toplantısında "CHP Genel Başkanı, koltuğunu kaybedeceğini anladıkça daha da çirkinleşmekte, zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır. Kendi dipsiz karanlığına, ülkeyi ve milleti de sürüklemeye çalışmaktadır. Biz, bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz" dediği öğrenildi.
18.05.2023 Gündem
Ünlüler sandık başında!
Ünlüler sandık başında! Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için ünlüler oylarını kullandı.
14.05.2023 Magazin
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor!
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı televizyon programda gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Bozdağ, stokçuluk ve fahiş fiyat uygulayanlara cezaların artırılacağını, uzlaştırma alanının genişletileceğini ve 6’lı masada yer alan partilerin henüz bir isim açıklamadığına değindi.
9.06.2022 Ekonomi
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, göçmen karşıtı aşırı sağcı partiler ve Yeşillerin oylarında artış, merkez partilerin oylarında düşüş oldu.
26.05.2019 Dünya
Erdoğan İstanbul ekibinde Güler’i istedi...
Erdoğan İstanbul ekibinde Güler’i istedi... AK Parti’nin Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçiminin yenilenmesi kararının hemen ardından yaptığı ilk toplantı olan MYK’da 23 Haziran stratejisinin temel parametreleri de belirlendi. Buna göre 31 Mart’tan farklı olarak seçim çalışmaları tek elden yürütülecek, tek bir seçim koordinasyon merkezi oluşturulacak, sandık müşahitleri gözden geçirilecek.
10.05.2019 Siyaset
AK Parti'den İstanbul seçimleri ile ilgili açıklama
AK Parti'den İstanbul seçimleri ile ilgili açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti'nin İstanbul seçimlerine ilişkin yaptığı itirazlarla ilgili açıklama yaptı. Yavuz, "Baştan beri ne söylediysek hepsi bir bir çıkıyor. Biz belgeye bilgiye dayalı olarak söyledik. Cezaevindeki kişinin oy kullandığına dair kayıtlar var." dedi.
2.05.2019 Siyaset
Ali İhsan Yavuz: Tek tek tespit ettik FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış
Ali İhsan Yavuz: Tek tek tespit ettik FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz İstanbul’da seçim sonuçlarına yönelik itirazlar hakkında açıklamalarda bulundu. Yavuz tek tek tespit ettikleri usulsüzlükleri şöyle açıkladı: "FETÖ'den ihraç edilenler sandığa yazılmış. FETÖ'nün aktif rol aldığını gösteren belgeler var.Bu iş CHP’ye yarasın diye yapıldı.Usulsüzlükler kasıtlı bir şekilde yapılmıştır. Sandık başkanları üzerinden usulsüzlük var.Sandık başkanlarının usulsüzlükleri her ilçede var.39 ilçenin 39’unda kanunsuzluk yapıldı. Büyükşehir belediye başkanlığı seçimi yenilensin.Seçim güvenliği için suç duyurusu yapacağız.Kimin kusuru varsa cezasını çeksin."
17.04.2019 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan İstanbul seçimi açıklaması: Organize bir çalışma var
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan İstanbul seçimi açıklaması: Organize bir çalışma var AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 'Bu işte organize bir çalışma var. Biz organize usulsüzlük diyoruz onun için. Ben diyorum ki seçimden önce başlayarak birileri, CHP'yi suçlamıyorum, CHP'nin sadece buradaki duruşu anlamında demokrasiyi arındıran, lekeleri ortadan kaldıran, endişeleri ortadan kaldıran, şaibeleri ortadan kaldıran bir duruş sergilemiyor o başka ama ben CHP'yi suçlamıyorum ama bir el, bir kısım eller seçimden önce başlayarak, sandık başkanları üzerinden bir operasyon yürüttüler adeta.' dedi.
16.04.2019 Siyaset
Türkiye sandık başında, yurttan seçim manzaraları!
Türkiye sandık başında, yurttan seçim manzaraları! Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başındaydı. Uluslararası ajanslar dünyaya Türkiye'den bu fotoğrafları geçti. Sandıklar kapandı oylar sayılıyor...
31.03.2019 Gündem
Türkiye sandık başında! Oy verme işlemi başladı
Türkiye sandık başında! Oy verme işlemi başladı Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak bin 389 belediye başkanı ve 50 binden fazla muhtarı seçmek için sandık başında.
31.03.2019 Gündem
Seçim için son haftaya girildi! Oy kullanımı saat kaçta bitiyor?
Seçim için son haftaya girildi! Oy kullanımı saat kaçta bitiyor? Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart Pazar günü sandığa gidiyor. Yerel seçimlerde, 28 milyon 929 bin 732'si kadın, 28 milyon 128 bin 904'ü erkek toplam 57 milyon 58 bin 636 seçmen, 194 bin 390 sandıkta oy kullanacak. 12 siyasi partinin yarışacağı seçimlerde vatandaşlar, üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan resmi nitelikteki belgelerle oy kullanabilecek.
25.03.2019 Siyaset
31 Mart seçimlerinde sandık başında görev yapacakların ücretleri belli oldu
31 Mart seçimlerinde sandık başında görev yapacakların ücretleri belli oldu 31 Mart seçimlerinde sandık başında görev yapacak memurların alacağı ücretler belli oldu. YSK'ya göre en yüksek seçim görevlisi ücreti 261 lira olacak.
8.03.2019 Gündem
YSK'den "müşahit" kararı! Partiler seçimlere girmediği yerlerde...
YSK'den "müşahit" kararı! Partiler seçimlere girmediği yerlerde... Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2019'daki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılma yeterliliği olan siyasi partilerin, seçimlere girmediği yerlerde de müşahit bulundurabileceklerine, sayım, döküm ve birleştirme işlemlerini takip edebileceklerine hükmetti.
4.03.2019 Siyaset
YSK kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
YSK kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), mahalli idareler seçimlerinde uyulacak esasların belirlendiği 3 yeni karar yayımladı.
27.12.2018 Gündem
Son dakika... Bir ilk yaşanıyor! ABD bölündü!
Son dakika... Bir ilk yaşanıyor! ABD bölündü! ABD'de seçmenler dün ara seçimler için sandık başına gitti. Temsilciler Meclisi'nin 435 üyesinin tamamı ile 100 sandalyeli Senato'nun 35 üyesi seçildi Ayrıca 36 eyalette yeni valiler de belli oldu. Demokratlar sekiz yıl sonra Temsilciler Meclisi'nde çoğunluğu ele geçirdi. Senato'da ise çoğunluk Cumhuriyetçilerde kaldı. ABD'de yakın tarihin en önemli seçimlerinden biri olarak değerlendirilen ve ABD Başkanı Donald Trump için adeta bir referandum niteliğinde olan ara seçimlerden "ikiye bölünmüş bir Kongre" çıktı.
7.11.2018 Dünya
Oy verme işlemi Türkiye genelinde başladı
Oy verme işlemi Türkiye genelinde başladı Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye genelinde oy verme işlemi başladı.
24.06.2018 Siyaset
Türkiye yarın sandık başına gidiyor
Türkiye yarın sandık başına gidiyor Türkiye, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için yarın sandık başına gidiyor. Yurt içinde toplam 56 milyon 322 bin 632 seçmen, 180 bin 65 sandıkta oy kullanacak.
23.06.2018 Siyaset
Türkiye 24 Haziran seçim sonuçlarını CNN TÜRK ve Kanal D’den izleyecek
Türkiye 24 Haziran seçim sonuçlarını CNN TÜRK ve Kanal D’den izleyecek CNN TÜRK, 24 Haziran Pazar günü saat 16:00’dan itibaren "Seçim 2018" yayınını ekrana getirecek.
24.06.2018 Televizyon
Seçim günü ilk önce cumhurbaşkanlığı oyları sayılacak!
Seçim günü ilk önce cumhurbaşkanlığı oyları sayılacak! 24 Haziran seçimlerinde oy verme işleminin tamamlanmasının ardından, önce cumhurbaşkanı seçimine ait oy pusulalarının sayım ve dökümü yapılacak.
21.06.2018 Gündem
Son dakika: Anayasa Mahkemesi'nden seçimle ilgili flaş karar
Son dakika: Anayasa Mahkemesi'nden seçimle ilgili flaş karar CHP'nin başvurusun karar bağlayan Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Kurulu, aynı binada oturanların farklı yerde oy kullanması, sandıkların taşınması, sandık kurulu başkanının belirlenme usulü, oy pusulalarının aynı zarfa konulması, mühürsüz oy ve zarfların geçerli sayılması gibi hükümlerin iptali istemini reddetti.
31.05.2018 Siyaset
İçişleri Bakanlığı'ndan seçim genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan seçim genelgesi İçişleri Bakanlığınca, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesine yönelik alınacak güvenlik tedbirleri belirlendi.
11.05.2018 Siyaset
Seçim ittifakı teklifi Anayasa Komisyonu'ndan geçti
Seçim ittifakı teklifi Anayasa Komisyonu'ndan geçti Siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin kanun teklifi, TBMM Anayasa Komisyonunda kabul edildi.
8.03.2018 Siyaset
İttifak teklifinin 9 maddesi komisyonda kabul edildi
İttifak teklifinin 9 maddesi komisyonda kabul edildi AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan seçim ittifakına ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifinin 9 maddesi Meclis Anayasa Komisyonunda kabul edildi.
5.03.2018 Siyaset
Yerel seçimler öncesi düzenleme!
Yerel seçimler öncesi düzenleme! AK Parti ve MHP arasındaki ittifak görüşmelerinde, uyum düzenlemeleri de ele alınıyor. Şubat başında Meclis'e gönderilmesi planlanan yerel seçimlerle ilgili pakette, sandık güvenliğine yönelik bazı yeni adımlar atılması gündeme geldi.
30.01.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sandık Başı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sandık başı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.