Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü

Son dakika Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanayi ve teknoloji bakanı faruk özlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 sanayi ve teknoloji bakanı faruk özlü haberi bulunmuştur. Tüm sanayi ve teknoloji bakanı faruk özlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli?
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli? AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. Faruk Özlü'nün ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den adayı olan Faruk Özlü kimdir?
7.01.2024 Gündem
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminde nasıl bir kabine oluşturacağı merakla bekleniyor. Erdoğan’ın kabineye MHP’den isimleri alması da gündemde. Ak Parti’den dört veya beş ismin bakanlık için vekillikten istifası bekleniyor.
26.06.2018 Siyaset
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
Babayiğitlere baba gibi destek
Babayiğitlere baba gibi destek Yerli otomobilin müşterisinin hazır olduğunu belirten Bakan Özlü, “Yerli oto için tüketiciyi canlandıracak teşvikler verilecek. Babayiğitlere de bir defaya mahsus üretim maliyeti, Ar-Ge ve vergi destekleri konusunda teşvikler verilebilir” dedi
21.06.2018 Ekonomi
100 teknoloji koleji kurulacak
100 teknoloji koleji kurulacak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Dijital teknoloji eğitimi verecek 100 tematik kolej kuracağız." dedi.
21.06.2018 Gündem
Yerli otomobilde çıkacak ilk model belli oldu!
Yerli otomobilde çıkacak ilk model belli oldu! Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobilin orta ve üst sınıfa hitap edeceğini belirterek, "5 modelli bir yapı olacak. İlk önce spor modelini, SUV modelini göreceğiz. Otomobilimiz aynı segmentteki emsallerinden daha ucuz ve kaliteli olacak" dedi.
19.06.2018 Ekonomi
35 bin kişilik mega istihdam
35 bin kişilik mega istihdam Sanayi Bakanı Faruk Özlü, toplamda 45 milyar liralık yatırımla devreye alınacak 4 mega endüstri bölgesiyle 35 bin kişiye istihdam sağlanacağını açıkladı. Özlü, yeni bölgelerle istihdamın 100 bine çıkacağını belirtti
17.06.2018 Ekonomi
Bakan Özlü: Yerli otomobil 'satın alındı'
Bakan Özlü: Yerli otomobil 'satın alındı' Yerli otomobilin müşterisinin hazır olduğunu belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Yerli marka otomobil, ekonomistlerin tabiriyle ‘satın alındı’. Şu anda piyasaya çıksak, milyon mertebesinde sipariş alırız” diye konuştu.
17.06.2018 Ekonomi
5G için imzalar atıldı
5G için imzalar atıldı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Dünya dijital dönüşüm pazarı 100 trilyon dolar önümüzdeki 10 yılda ve Türkiye olarak biz bu pazardan 1 trilyon dolar pay almayı hedefliyoruz. Bütün programımızı, yol haritamızı buna göre şekillendirdik” dedi.
13.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobil, emsallerinden yüzde 5 daha ucuz olacak
Yerli otomobil, emsallerinden yüzde 5 daha ucuz olacak Yerli otomobilin B ve C segmentinde olacağını dile getiren Bakan Özlü, "Emsallerinden en az yüzde 5 daha ucuz olmasını hedefliyoruz" bilgisini paylaştı.
8.06.2018 Ekonomi
Bakan Özlü'den yerli otomobil açıklaması
Bakan Özlü'den yerli otomobil açıklaması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobille ilgili, "Projenin temel parametreleri ortaya çıktı. 3,2 milyar avroluk bir yatırım yapacağız. 200 bin araç üretim kapasitesine ulaşacak bir tesis olacak. 5 model araç olacak." dedi. Özlü yerli aracın emsallerinden yüzde 5 ucuz olmasını hedeflediklerini söyledi
8.06.2018 Ekonomi
Yerli otoda şirketin adı belli oldu
Yerli otoda şirketin adı belli oldu “Yerli Otomobil” projesinde tarihi bir adım atıldı. Kuruluş ve ortaklık sözleşmeleri imzalanan şirketin adı “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.” oldu. Projenin başına dünyanın en başarılı Türk yöneticilerinden Mehmet Gürcan Karakaş getirildi.
3.06.2018 Ekonomi
Bir otomobilden daha fazlasını yapacağız
Bir otomobilden daha fazlasını yapacağız Türkiye’nin Otomobili’nin başına getirilen Mehmet Gürcan Karakaş, küresel pazarlarda edindiği bilgi ve tecrübeyi ülkesine aktaracağı için mutlu olduğunu söyledi. Karakaş, “Türkiye, küresel ortamda rekabet edebilen bir marka ve otomobilden daha fazlasını yapacak” dedi.
2.06.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım: Yerli otomobili hiç kimse durduramaz
Başbakan Yıldırım: Yerli otomobili hiç kimse durduramaz Seçim çalışmaları kapsamında Düzce’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirerek "Yerli otomobili yapmayacağız diyorlar, bu yerli otomobilin sahibi de yetkilisi de Faruk Özlü’dür. Hiç kimse durduramaz" dedi.
2.06.2018 Siyaset
Yerli makineye kredi desteği
Yerli makineye kredi desteği Sanayi Bakanı Özlü, yerli ve yeni makine alacak işletmelere, 450 milyon lira kredi hacmi oluşturacaklarını açıkladı. Özlü, 100 milyon lira faiz desteği sağlayacaklarını, işletme başına kredi faiz desteğinin üst limitininin 300 bin lira olacağını söyledi
1.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! Bir destek de onlara...
Bakan açıkladı! Bir destek de onlara... Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Yerli ve Yeni Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği 2018 Programıyla, işletmelere 450 milyon lira kredi hacmi oluşturacağız. İşletme başına sağlanacak kredi faiz desteğinin üst limitini, 300 bin lira olarak belirledik. Kredi vadesi ilk 6 ayı ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli olmak üzere, toplam 36 ay olarak belirlenmiştir" açıklamasında bulundu.
1.06.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan perşembe günü açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan perşembe günü açıklayacak Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasında kurulacak şirketle ilgili atanması beklenen CEO`ya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil CEO’sunun şu an belli olduğunu ve perşembe günü açıklayacaklarını söyledi.
29.05.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de vatandaşlarla iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de vatandaşlarla iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarla iftarda bir araya geldi
27.05.2018 Gündem
Bakan Özlü yerli otomobille ilgili flaş açıklama
Bakan Özlü yerli otomobille ilgili flaş açıklama Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, yerli otomobil için Filyos’un önemine dikkat çekti. Özlü, "Filyos Endüstri Bölgesi’nin ana alanlarından birisi motorlu kara taşıtları olacak. Dolayısıyla Filyos’un şansı çok yüksek. Çok sayıda ilden talep var. Ama değerlendirme kriterleri arasında önemli bir kriter limanlara yakınlık, liman arkası bölge olması. Çünkü ihracat olacak. Bu bakımdan Filyos’un şansı yüksek" şeklinde konuştu.
26.05.2018 Gündem
A takımı sahaya indi
A takımı sahaya indi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
AK Parti'de 5 bakan listeye giremedi! İşte o isimler
AK Parti'de 5 bakan listeye giremedi! İşte o isimler AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği milletvekili aday listesinde mevcut milletvekillerinden 149 isim yer bulamadı. Bu isimler arasında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AB Bakanı Ömer Çelik ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de var.
21.05.2018 Siyaset
Cengiz'den Bakan Özlü'ye ziyaret
Cengiz'den Bakan Özlü'ye ziyaret Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Galatasaray Kulübünün Teknokent Projesi'ni makul karşıladıklarını ve Teknokent'i kuracaklarını belirtti.
16.05.2018 Galatasaray
Faruk Özlü: Yakışıksız bir hadise
Faruk Özlü: Yakışıksız bir hadise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan 15 milletvekilinin yeniden partilerine dönmesine ilişkin, "Komedi gibi. İstifa ediyor, 'aç, kapa' gibi geri çağırıyorlar. Bir tiyatro, bir komedi. Yani bunun nesine güveneceksiniz. Durum değişiyor, istifa ediyorlar. Durum değişiyor, tekrar geri dönüyorlar. Son derece şık olmayan bir durum. Yakışıksız bir hadise." dedi.
13.05.2018 Siyaset
"Sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz"
"Sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz" Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil projesinde sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasına ilişkin, "Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz." dedi.
10.05.2018 Ekonomi
Büyük gün cuma: Erdoğan ismini açıklayacak
Büyük gün cuma: Erdoğan ismini açıklayacak Herkesin merakla beklediği yerli otomobil ile ilgili flaş gelişme.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlu, "Yerli otomobil şirketi sözleşmesi, CEO'su cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenecek büyük törende açıklanacak" dedi.
8.05.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanayi ve teknoloji bakanı faruk özlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.