San Francisco

San Francisco

Son dakika San Francisco haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan San Francisco ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını San Francisco haber sayfamızda bulabilirsiniz.

San Francisco

haberleri sayfasında son dakika yaşanan san francisco gelişmeleri de dahil olmak üzere 956 san francisco haberi bulunmuştur. Tüm san francisco haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pi sayısını kim buldu? Pi sayısı kaçtır? 14 Mart Pi sayısı günü
Pi sayısını kim buldu? Pi sayısı kaçtır? 14 Mart Pi sayısı günü 14 Mart her yıl kutlanan Dünya Pi Günü, sosyal medyada birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Matematik derslerinde sıkça karşılaşılan pi sayısının değeri ve önemi merak konusu oldu. İşte Pi Günü'nün tarihçesi ve pi sayısının ne olduğuna dair detaylar...
14.03.2024 Gündem
Kansas City Chiefs için yapılan törende silahlı saldırı dehşeti: 1 ölü, 20’den fazla yaralı
Kansas City Chiefs için yapılan törende silahlı saldırı dehşeti: 1 ölü, 20’den fazla yaralı ABD’nin Kansas eyaletinde Super Bowl geçit töreninde silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 20’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.
15.02.2024 Dünya
Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu?
Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu? Amerika’da en önemli spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl’da San Francisco 49ers ile Kansas City Chiefs takımları 58. kez yapılan finalde karşı karşıya geldi. Peki, Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu?
12.02.2024 Şampiy10
ABD medyası: Xi, Biden’a Çin’in Tayvan ile yeniden birleşeceğini söyledi
ABD medyası: Xi, Biden’a Çin’in Tayvan ile yeniden birleşeceğini söyledi ABD medyası, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in Kasım ayında San Francisco'da görüşme gerçekleştirdiği ABD Başkanı Joe Biden’a Çin’in Tayvan ile yeniden birleşeceğini söylediğini aktardı.
21.12.2023 Dünya
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti Türk Telekom, 2023 yılı üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 78,2 büyüyerek, 22,4 milyar TL konsolide gelir elde etti. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam geliri geçen yıla oranla yüzde 69,6 artışla 55,6 milyar TL’ye ulaştı.
8.11.2023 Finans
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi
Twitter’da yeni dönem başladı! Kuş gitti 'X' geldi Sosyal medya platformu Twitter’ın mavi kuş logosu “X” ile değiştirildi.
24.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Şoförsüz taksi için geri sayım başladı
Şoförsüz taksi için geri sayım başladı ABD’nin San Francisco kentinde yaşayanlar yakında sürücüsüz taksileri kullanmaya başlayacak.
3.07.2023 Dünya
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı
Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı Merkez Bankası Başkanlığı'na Hafize Gaye Erkan atandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olan Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor.
9.06.2023 Ekonomi
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri…
iOS 17 alacak iphone modelleri ile güncelleme almayacak telefonlar! iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir? iOS 17 hangi telefonlarda var? IOS 17 BETA özellikleri, indirme ve yükleme bilgileri… Apple, bugün San Francisco'da gerçekleşecek Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) iOS 17 güncellemesi başta olmak üzere birçok yenilik tanıtacak. Yeni güncellemenin sadece belli iPhone modellerine getirilecek olması İphone kullanıcılarının “iOS 17 uyumlu telefonlar ile iOS 17 güncellemesi almayacak telefonlar” araştırmasına başlamasına neden oldu. Peki, iOS 17 hangi telefonlarda var? iOS 17 BETA ne zaman ve nasıl indirilir?
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor Hafize Gaye Erkan’ın Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olması bekleniyor. Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor. Erkan, beklendiği gibi atanırsa ilk sınavı 22 Haziran’da olacak. 22 Haziran’daki Para Politikası Kurulu’nda yüzde 8.5 olan politika faizinin aynı kalıp kalmayacağı piyasadaki en büyük soru.
6.06.2023 Ekonomi
Ünlü milyarder bıçaklanarak öldürüldü!
Ünlü milyarder bıçaklanarak öldürüldü! ABD'de milyar dolarlık mobil para ödeme şirketi Cash App'in kurucusu Bob Lee, San Francisco şehir merkezi yakınlarında bıçaklanarak öldürüldü.
6.04.2023 Dünya
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha!
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha! 18 farklı liseden teknoloji meraklısı 25 gencin oluşturduğu ve Demirören Medya’nın 2 yıldır sponsor olduğu Golden Horn 8159, dünyanın en prestijli robot turnuvası First Robotics Competition Istanbul Regional’da robot performansı ile yarı finallere çıkmanın yanı sıra turnuvanın en prestijli ödüllerinden olan ve NASA Sponsorluğunda verilen Engineering Inspiration Award’u kazanarak yine gururlandırdı.
29.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Elon Musk ile ilgili şaşırtan iddia! 'Tuvalete kadar eşlik ediyor'
Elon Musk ile ilgili şaşırtan iddia! 'Tuvalete kadar eşlik ediyor' Twitter'da çalışan bir mühendis, Elon Musk'a şirketin genel merkezinde en az iki korumanın eşlik ettiğini, hatta bu korumaların Musk'ı tuvalete kadar takip ettiğini söyledi.
9.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine çekiçle düzenlenen saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Mahkeme kayıtlarına göre, Paul Pelosi saldırganla karşılaştığında tuvalete giderek polisi aramış.
28.01.2023 Dünya
Kuş elden gidiyor: Twitter 'bit pazarı' kurdu
Kuş elden gidiyor: Twitter 'bit pazarı' kurdu Tekliflerinizi 280 karakterin altında tutun lütfen.
21.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi İklim kriziyle birlikte tüm dünyada görülme sıklığı ve şiddeti artan orman yangınlarıyla mücadele amacıyla yürütülen ve Koç Holding’in öncülük ettiği “FireAId” projesi, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından Davos Zirvesi’nde örnek uygulama olarak gösterildi.
18.01.2023 Ekonomi
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Twitter, ofisindeki eşyaları açık artırmayla satıyor
Twitter, ofisindeki eşyaları açık artırmayla satıyor Merkezi ABD'nin California'da bulunan sosyal paylaşım sitesi Twitter, aralarında şirketin logosu olan bir kuş heykelinin de bulunduğu ofis eşyalarını çevrimiçi açık artırma ile satışa çıkardı.
18.01.2023 Dünya
California’yı şiddetli yağışlar vurdu! Sel felaketinin nedeni: Atmosferik Nehir
California’yı şiddetli yağışlar vurdu! Sel felaketinin nedeni: Atmosferik Nehir ABD’nin California eyaletinde, geçen haftadan itibaren etkili olarak sel felaketine yol açan şiddetli yağışların sebebinin ‘atmosferik nehir’ olduğu açıklandı. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA), 17 kişinin yaşamını yitirdiği hava olayını açıklayarak atmosferik nehrin yarattığı felaketin yanı sıra bölgesel su kaynağına katkıda bulunduğunu belirtti.
12.01.2023 Dünya
Dünyaca ünlü yıldız İzmirli çıktı! Büyük büyük dedesinin Buca'daki görevi şoke etti
Dünyaca ünlü yıldız İzmirli çıktı! Büyük büyük dedesinin Buca'daki görevi şoke etti Sherlock Holmes, Doktor Strange gibi karakterlere hayat veren dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch ile ilgili İzmir gerçeği ortaya çıktı. Büyük büyük dedesinin uzun yıllar Buca’da bulunduğu ve çok önemli bir görev yaptığı belirtildi. Cumberbatch Ailesi’nin bir ferdinin daha Buca’da yer aldığı öğrenildi.
8.01.2023 Yaşam
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-San Francisco seferini yapan uçaktaki ABD vatandaşı yolcu kalp krizi geçirdi. Uçak Bulgaristan hava sahasından geri dönerek İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
27.12.2022 Gündem
Twitter, genel merkezindeki ofis eşyalarını satışa çıkarıyor
Twitter, genel merkezindeki ofis eşyalarını satışa çıkarıyor Sosyal medya platformu Twitter, ABD'nin San Francisco kentinde bulunan genel merkezindeki ofisinde yer alan bazı eşyaları açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.
13.12.2022 Dünya
Alzheimer hastaları için mucize gelişme! Yavaşlatıyor...
Alzheimer hastaları için mucize gelişme! Yavaşlatıyor... Alzheimer hastalığını yavaşlatan ilacın faz 3 klinik deney sonuçlarını açıklandı. İlk sonuçlara göre bir çeşit antikor tedavisi olan ilaç, mucize oldu.
30.11.2022 Sağlık
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak?
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2022 Katar Dünya Kupası devam ederken, futbolseverler de bir sonraki yani 2026 Dünya Kupası’nın nerede yapılacağını araştırıyor. FIFA, Haziran ayında 2026 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak şehirleri açıklamıştı. Peki, 2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2026 Dünya Kupası hangi ülkede, kaç takım katılacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

San Francisco ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki san francisco haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.