Samuel Eto

Samuel Eto

Son dakika Samuel Eto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samuel Eto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samuel Eto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samuel Eto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samuel eto gelişmeleri de dahil olmak üzere 757 samuel eto haberi bulunmuştur. Tüm samuel eto haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Diego Costa bombası! Süper Lig'e geliyor sponsoru bile hazır
Diego Costa bombası! Süper Lig'e geliyor sponsoru bile hazır Süper Lig'de daha önce Eto'o, Podolski gibi yıldızlara Antalyaspor forması giydiren kırmızı beyazlı kulüp bu sefer de Diego Costa'yı transfer ediyor.
29.01.2022 Antalyaspor
Göreve başlar başlamaz herkesin işine son verdi!
Göreve başlar başlamaz herkesin işine son verdi! Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı olan Samuel Eto'o işe geç gelen tüm personelin işine son verdi.
15.12.2021 Futbol
Samuel Eto'o trafik kazası geçirdi
Samuel Eto'o trafik kazası geçirdi Futbol kariyerini sonlandıran Samuel Eto'o ülkesi Kamerun'da trafik kazası geçirdi. Eto'o'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
8.11.2020 Futbol
Samuel Eto'o'dan flaş Didier Drogba açıklaması: "Benden iyi olduğunu söyleyemez"
Samuel Eto'o'dan flaş Didier Drogba açıklaması: "Benden iyi olduğunu söyleyemez" Süper Lig'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyen Samuel Eto'o, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.05.2020 Futbol
Galatasaray'da Trezeguet için Feghouli yolcu
Galatasaray'da Trezeguet için Feghouli yolcu Aston Villa’dan Trezeguet’nin transferi için Feghouli ile yolları ayırmayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Cezayirli yıldıza gelecek teklifleri bekliyor. Tecrübeli futbolcunun menaceriyle de bu hafta görüşme yapılacağı öğrenildi.
19.04.2020 Galatasaray
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan corona virüs değerlendirmesi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan corona virüs değerlendirmesi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni tip corona virüs salgınıyla mücadelede uluslararası iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, "Hepimiz güvende olana kadar hiçbirimiz güvende değiliz." dedi.
7.04.2020 Siyaset
Drogba ve Eto'o 'Afrika'da aşı denensin' sözlerine fena patladı!
Drogba ve Eto'o 'Afrika'da aşı denensin' sözlerine fena patladı! Fransa'da yayınlanan bir programda, corona virüsü aşısının Afrika'da denenebileceğini konuşan iki doktorun bu diyaloğu Afrikalı ünlü oyuncuları adeta çıldırttı. Süper Lig'de oynayan Didier Drogba ve Samuel Eto'o, iki doktorun sözlerine sert paylaşımlar yaptı.
3.04.2020 Futbol
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Brezilya hamlesi!
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Brezilya hamlesi! Brezilya’da devam eden ve 17 Kasım’a kadar sürecek FIFA U17 Dünya Şampiyonası için sürpriz bir gelişme dikkat çekti.
10.11.2019 Fenerbahçe
Samuel Eto'o futbolculuk kariyerini noktaladı
Samuel Eto'o futbolculuk kariyerini noktaladı Süper Lig'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen Kamerunlu efsane golcü Samuel Eto'o futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
7.09.2019 Futbol
Samuel Eto'o Başakşehir'e imza atacak!
Samuel Eto'o Başakşehir'e imza atacak! Medipol Başakşehir golcü transferi için Samuel Eto'o'yla bir görüşme gerçekleştirdi.
4.07.2019 Başakşehir
2018'in Afrikalı futbolcusu Salah
2018'in Afrikalı futbolcusu Salah İngiliz kulübü Liverpool'un Mısırlı kanat oyuncusu Muhammed Salah, üst üste 2. kez yılın Afrikalı futbolcusu seçildi.
8.01.2019 İngiltere
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım Türk futboluna Roberto Carlos, Wesley Sneijder, Mario Gomez ve Samuel Eto'o gibi dünyaca ünlü isimleri kazandıran menajer Özkan Doğan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
4.12.2018 Süper Lig
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın Barcelona ile Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) yarın oynanacak karşılaşmada, "El Clasico" olarak adlandırılan büyük rekabetteki 238. resmi maçlarına çıkacak.
27.10.2018 İspanya
Eto'o yeni takımına imzayı attı!
Eto'o yeni takımına imzayı attı! Spor Toto Süper Lig macerasını sonlandıran 37 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o, Qatar Sports Club'a imzayı attı.
14.08.2018 Futbol
Eto'o'nun yeni takımı belli oldu!
Eto'o'nun yeni takımı belli oldu! Türkiye macerasını sonlandıran Samuel Eto'o, Qatar Sports Club'a transfer oldu.
14.08.2018 Süper Lig
Samuel Eto'o: "Fransa'dan teklifler aldım!"
Samuel Eto'o: "Fransa'dan teklifler aldım!" Konyaspor'dan ayrılan Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, Fransa basınına transfer açıklamalarında bulundu.
13.08.2018 Fransa
Çaykur Rizespor'dan Eto'o ve Tolga açıklaması!
Çaykur Rizespor'dan Eto'o ve Tolga açıklaması! Çaykur Rizespor basında çıkan Tolga Ciğerci ve Samuel Eto'o'nun Karadeniz ekibine transfer olacakları iddiaları sonrası açıklama yayınladı.
9.08.2018 Rizespor
Samuel Eto'o bombası! Yeni adresi...
Samuel Eto'o bombası! Yeni adresi... Golcü arayan yeşil-mavililer, Konya’dan ayrılan dünyaca ünlü Kamerunlu yıldızla temas kurdu. Tarafların ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı öğrenildi
9.08.2018 Rizespor
Eto'o yanıtladı! Adana Demirspor...
Eto'o yanıtladı! Adana Demirspor... Anderson, Pote gibi flaş transferler yapan Adana Demirspor, son olarak Samuel Eto’o için harekete geçti. 37 yaşındaki Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o, “Şu aşamada 1. Lig’de oynamak istemiyorum” cevabını verdi.
8.08.2018 TFF 1.Lig
Bursaspor'da Samuel Eto'o sesleri!
Bursaspor'da Samuel Eto'o sesleri! Pappis Cisse ve Seydou Doumbia transferlerinde sonuca ulaşamayan Bursaspor, rotasını Samuel Eto’o’ya çevirdi. Konyaspor ile yollarını ayıran Kamerunlu golcüyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği, tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği öğrenildi.
5.08.2018 Futbol
Göztepe Borges ve Nakoulma için atakta!
Göztepe Borges ve Nakoulma için atakta! Hollanda kampını noktalayıp İzmir'e dönen ve Bursaspor'dan stoper Titi ile her konuda anlaşma sağlayan Süper Lig ekibi Göztepe, orta saha Celso Borges ve hücum oyuncusu Prejuce Nakoulma transferi için gaza bastı.
4.08.2018 Göztepe
Rıza Çalımbay: "Eto'o gittiği için üzüldüm"
Rıza Çalımbay: "Eto'o gittiği için üzüldüm" Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun gitmesine üzüldüğünü söyledi.
3.08.2018 Konya Spor
Atiker Konyaspor'da Eto'o ile yollar ayrıldı
Atiker Konyaspor'da Eto'o ile yollar ayrıldı Atiker Konyaspor, geçen sezon ara transfer döneminde 2.5 yıllığına kadrosuna kattığı Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
3.08.2018 Konya Spor
Samuel Eto'o bombası! Süper Lig ekibine...
Samuel Eto'o bombası! Süper Lig ekibine... Atiker Konyaspor'da son hazırlık maçı kadrosunda yer almadığı için kamptan ayrılan Samuel Eto'o'ya Süper Lig'den talip çıktı.
2.08.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Samuel Eto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samuel eto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.