Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Diego Costa bombası! Süper Lig'e geliyor sponsoru bile hazır

Diego Costa bombası! Süper Lig'e geliyor sponsoru bile hazır

Süper Lig'de daha önce Eto'o, Podolski gibi yıldızlara Antalyaspor forması giydiren kırmızı beyazlı kulüp bu sefer de Diego Costa'yı transfer ediyor.

Diego Costa bombası! Süper Lig'e geliyor sponsoru bile hazır

Enzo Crivelli ve Haji Wright'tan sezonun ilk yarısında beklenen katkıyı alamayan Antalyaspor, Samuel Eto'o ve Lukas Podolski'nin ardından ses getirecek bir golcüyü daha kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Ajansspor'da yer alan habere göre; gol sorununu aşmayı planlayan kırmızı-beyazlılar, ilk olarak Bafetimbi Gomis'in kapısını çalarken, bir yandan da Diego Costa ile temas kurduğu öğrenildi. Brezilya takımı Atletico Mineiro'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Diego Costa ile ilk temasın kurulduğu ve pazarlıkların devam ettiği iddia edildi.

Rafy Ahmed sponsor olacak

Antalyaspor Yönetimi, transferin gerçekleşmesi halinde İspanyol golcünün kaynağını da büyük ölçüde buldu. Merkezi Almanya'da olan bir spor malzemeleri markasının sahibi olan Rafy Ahmed'in, Diego Costa'nın maaşının büyük bölümünü karşılayacağı öğrenildi. Rafy Ahmed'in, Antalyaspor'da yönetim kuruluna gireceği ve bu transfer için çalışmaları kendisinin yürüttüğü de ortaya koyulan bilgiler arasında yer aldı.

Diego Costa bombası Süper Lige geliyor sponsoru bile hazır