Samsung Electronics

Samsung Electronics

Son dakika Samsung Electronics haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samsung Electronics ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samsung Electronics haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samsung Electronics

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samsung electronics gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 samsung electronics haberi bulunmuştur. Tüm samsung electronics haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsung, Japonya'da tesis kuracak! Detaylar açıklandı
Samsung, Japonya'da tesis kuracak! Detaylar açıklandı Samsung, Japonya'da çip paketleme araştırma tesisi kuracak.
21.12.2023 Ekonomi
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma!
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma! Rekabet Kurulu, Arçelik, BSH Ev Aletleri, Gürses Kurumsal Tedarik, LG, Samsung ve SVS Dayanıklı Tüketim Malları hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
27.09.2021 Ekonomi
Dünya bu skandalla çalkalandı! Ünlü iş adamı serbest kaldı
Dünya bu skandalla çalkalandı! Ünlü iş adamı serbest kaldı Samsung'un varisi Lee Jae-yong, Güney Kore hapishanesinden şartlı tahliye ile serbest bırakıldı. Dev şirketin eski yöneticisi rüşvet verdiği gerekçesiyle 18 aydır cezaevindeydi.
13.08.2021 Dünya
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar?
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Arçelik ile güçlerini birleştiren teknoloji devi TCL'nin Tekirdağ'da akıllı telefon üretimine başladığını açıkladı. Pek çok kişi de bu haberin ardından TCL hangi ülkenin? TCL telefon fiyatları ne kadar? TCL akıllı telefon özellikleri neler? sorularını araştırıyor. İşte TCL ile ilgili merak edilenler...
30.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Hazirandan itibaren geçerli olacak. Avrupa’da 5 mobil operatör daha sürdürülebilir özelliğe sahip cep telefonlarını belirlemek için yeni tüketici etiketini duyurdu. İlk olarak 12 tedarikçinin telefonlarını değerlendirecek olan Çevresel Derecelendirme (Eco Rating) etiketi, 2021 Haziran'dan itibaren Türkiye dahil Avrupa genelinde kullanılmaya başlanacak
25.05.2021 Ekonomi
Dünyaca ünlü dev marka, telefon sektöründen çekildi! Bir ilk...
Dünyaca ünlü dev marka, telefon sektöründen çekildi! Bir ilk... Güney Koreli LG Electronics, zarar eden cep telefonu birimi için bir alıcı bulamaması sonrasında bu birimin faaliyetlerini kademeli olarak sonlandırmaya karar verdi. LG'nin bu kararı ile ilk defa büyük bir cep telefonu markası piyasadan tamamen çekilmiş olacak. Şirketin cep telefonu birimini piyasadan çekme kararıyla bu birimin Kuzey Amerika'daki %10 pazar payının rakip şirketler Samsung Electronics ve Apple Inc tarafından paylaşılacağı tahmin ediliyor.
5.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Salgında yeni hayata uyumu 'mobil cihazlar' sağladı
Salgında yeni hayata uyumu 'mobil cihazlar' sağladı Samsung Electronics Türkiye Mobil Ürünler ve Stratejiden Sorumlu Direktör Özgür, "Salgınla milyonlarca insanın günlük hayatı yeniden şekillendi. Bunun bir sonucu olarak da akıllı cihazlarla normale oranla daha yoğun bir ilişki içine de girdik." dedi.
31.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Üretim Türkiye'de yapılacak! 2 dev şirketten flaş karar
Üretim Türkiye'de yapılacak! 2 dev şirketten flaş karar İki dev şirketten Türkiye kararı! Dünyaca ünlü markalar Türkiye'de üretime başlayacak. İstanbul ve Kocaeli'de tesis kurulacak. Türkiye mobil telefon pazarının iki aktif oyuncusu Türkiye'de üretime başlıyor. Çinli mobil telefon üreticisi Oppo yeni yılın ilk ayında İstanbul ve Kocaeli'de kurulacak tesiste üretime başlamayı planlıyor. Söz konusu yatırımın büyüklüğü 50 milyon dolara yaklaşıyor. Türkiye'de üretime hazırlanan bir diğer üretici Samsung ise ilk etapta alt yüklenici aracılığıyla üretime geçmeyi hedefliyor
21.12.2020 Ekonomi
Talep patladı! Peynir ekmek gibi satılıyor
Talep patladı! Peynir ekmek gibi satılıyor Uzaktan eğitim, tableti eski günlerine döndürdü. Tablete ilgiyle beraber satışlar yüzde 30 oranında arttı. Yılın ilk yarısında 600 bin tablet satılırken, talebin daha da sürmesi bekleniyor.
23.09.2020 Ekonomi
5 yeni Galaxy satışa çıktı
5 yeni Galaxy satışa çıktı Samsung Electronics, ilk sanal Galaxy Unpacked etkinliğinde, beş yeni cihazını tanıttı.
8.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı!
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra isimli yeni telefonlarını duyurdu, Türkiye'de satışa çıkarıyor. Ancak fiyatları kafa karışıklığına yol açtı.
24.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy serisinde yeni amiral gemilerini tanıttı
Samsung, Galaxy serisinde yeni amiral gemilerini tanıttı Samsung, Galaxy S20 serisinin Türkiye lansmanını ABD'nin San Francisco kentinde düzenlenen "Galaxy Unpacked 2020" etkinliği ile eş zamanlı gerçekleştirdi. Cihazlar mart ayında Türkiye'de yetkili mağazalarda satışa sunulacak.
12.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung'dan Google açıklaması
Samsung'dan Google açıklaması Samsung Electronics, Rekabet Kurumu’nun Google’ın faaliyetleri ile ilgili aldığı kararı ve bununla ilgili süreçleri yakından takip ettiklerini duyurdu.
17.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple, 'Samsung' siparişlerini iptal ediyor!
Apple, 'Samsung' siparişlerini iptal ediyor! ABD'li teknoloji devi Apple, Samsung'tan iPhone ekran siparişlerini iptal edecek
18.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Mobil cihazlara 64 megapiksellik görüntü sensörü
Mobil cihazlara 64 megapiksellik görüntü sensörü Mobil cihazlar için geliştirilen 64 megapiksel çözünürlüğe sahip yeni görüntü sensörü "ISOCELL Bright GW1" duyuruldu
9.05.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Samsung Galaxy A80 fiyatı!
İşte Samsung Galaxy A80 fiyatı! Samsung Electronics, mobil cihaz kullanımındaki yeni trendi oluşturan Canlı Yayın çağı için özel olarak tasarlanan yeni Galaxy A80 akıllı telefonunu duyurdu.
11.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy A30 ve A50 Türkiye'de! İşte fiyatı
Samsung Galaxy A30 ve A50 Türkiye'de! İşte fiyatı Samsung Electronics’in Şubat ayı sonunda tanıtımını yaptığı ve ilk kez Mobil Dünya Kongresi’nde kullanıcıların beğenisine sunduğu Galaxy A50 ve A30 model akıllı telefonları, üst seviye telefonlarda görmeye alışık olduğumuz tasarım ve teknik özellikleri erişilebilir fiyatlarla Türkiye pazarına girdi.
19.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung yeni Galaxy Tab S5e modelini tanıttı
Samsung yeni Galaxy Tab S5e modelini tanıttı Akıllı özelliklerle donatılmış, daha ince ve daha hafif Galaxy Tab S5e’yi duyurdu. 10.5 inç boyutunda geniş bir ekran ve yüksek pil kapasitesi sunan Galaxy Tab S5e, zengin ve etkileyici bir eğlence deneyimi için titizlikle geliştirildi.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin ilk canlı 5G deneyimi yapıldı
Türkiye'nin ilk canlı 5G deneyimi yapıldı Turkcell, Türkiye’nin ilk canlı 5G deneyimine Samsung Electronics Türkiye iş birliğiyle imza attı. 5G teknolojisi, Turkcell altyapısı ve Samsung’un sunduğu 5G Sabit Kablosuz Erişim Teknolojisi sayesinde Türkiye’de ilk kez Turkcell’in kurduğu canlı deneyim alanlarında hayat buldu.
5.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung, 3. çeyrek rakamlarını açıkladı!
Samsung, 3. çeyrek rakamlarını açıkladı! Samsung, üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Bu sonuçlara göre şirketin dönemlik kazancı 85 Milyar TL'ye yakın, satışlar ise 316,5 Milyar TL'yi buldu.
31.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy A7 ve A9'u tanıttı
Samsung, Galaxy A7 ve A9'u tanıttı Samsung Electronics bugün Galaxy A serisinin yeni üyeleri A7 ve A9’un ilk duyurusunu yaptı.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung son derece ciddi suçlamalarla yüz yüze!
Samsung son derece ciddi suçlamalarla yüz yüze! Samsung'un yönetim kurulu başkanı ve şirketin 27 ortağı, ilginç iddialarla karşı karşıya kaldı.
29.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9'un lansmanı gerçekleştirildi
Samsung Galaxy Note 9'un lansmanı gerçekleştirildi SAMSUNG Electronics bugün üst segment Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note9'un duyurusunu yaptı. Galaxy Note9'da ilk kez uzaktan kontrol özelliğiyle gelen yeni S Pen ve Samsung'un bugüne kadar geliştirmiş olduğu en akıllı kamerasıyla ön plana çıkıyor. Lansmanda konuşan Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Samsungu diğer markalardan ayıran özellik, belirli bir kitle için değil herkes için olması dedi.
9.08.2018 Bilim ve Teknoloji
2 vapur dolusu geldiler Boğaz’ı geçtiler
2 vapur dolusu geldiler Boğaz’ı geçtiler Bu yıl 30’uncusu düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı dün yapıldı.
22.07.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Samsung Electronics ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samsung electronics haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.