Samsun Limanı

Samsun Limanı

Son dakika samsun limanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samsun limanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samsun limanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samsun Limanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samsun limanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 samsun limanı haberi bulunmuştur. Tüm samsun limanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolombiya'dan kaçak bindiği gemide 4 gün arkadaşının cenazesiyle yolculuk yaptı
Kolombiya'dan kaçak bindiği gemide 4 gün arkadaşının cenazesiyle yolculuk yaptı Samsun Limanı’nın 3 mil açıklarındaki Katya ATK isimli gemideki bir konteynerde Kolombiya uyruklu Manuel Javier Prado Cortes’in (56) cansız bedeni bulundu. Ölen arkadaşının cesediyle 4 gün yolculuk yapan Luis Antonıo Obando Castro (57), savcılıktaki ifadesinde gemiye kaçak yolla girdiklerini itiraf etti. Castro, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
22.06.2023 Yaşam
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Samsun'da Hizmet İş Sendikası ziyaretinde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Samsun’da 10 bin ilave istihdam ve 1,5 milyar dolar ihracat imkanı yaratması öngörülen Orta Karadeniz Serbest Bölgesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bugün kurularak Resmi Gazete'de yayımlandı" dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Samsun Limanında patlama!
Samsun Limanında patlama! Samsun Limanında henüz bilinmeyen nedenle bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası yangın çıkan liman sahasına itfaiye ekipleri sevk edildi.
2.12.2022 Haber
Samsun Limanında patlama! İtfaiye ekipleri yangını söndürdü
Samsun Limanında patlama! İtfaiye ekipleri yangını söndürdü Samsun Limanında bir yağ tankerinde patlama sonrası yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
2.12.2022 Gündem
Samsun'da denizde üniversite öğrencisi kızın cesedi bulundu!
Samsun'da denizde üniversite öğrencisi kızın cesedi bulundu! Samsun'da denizde bulunan cesedin üniversite öğrencisi bir genç kıza ait olduğu belirlendi.
31.05.2022 Yaşam
'Türkiye'nin lojistik gücünü hissettireceğiz'
'Türkiye'nin lojistik gücünü hissettireceğiz' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Türkiye’nin kara ve hava ulaştırma altyapısını büyük ölçüde tamamladığını ve artık demiryoluna ağırlık verileceğini belirterek, “Türkiye’nin lojistik gücünü hissettireceğiz” dedi.
18.05.2020 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yarın başlıyor
Bakan Karaismailoğlu: Yarın başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, modenizasyon çalışmaları tamamlanan Samsun-Sivas Kalın demir yolu hattında yarın ticari deneme seferlerine başlanacağını bildirdi.
3.05.2020 Ekonomi
Kota krizi! TIR'lar sınırda bekliyor! Hepsi çöpe gidecek
Kota krizi! TIR'lar sınırda bekliyor! Hepsi çöpe gidecek Rusya Federasyonu'nun 150 bin tonluk domates kotasının dolması üzerine, Ukrayna- Rusya tampon bölgede domates yüklü yaklaşık 250 TIR'ın bekleyişinde 10'uncu gün doldu. Raf ömürleri de dolmak üzere olan domatesler alınmazsa, yaklaşık 5 bin ton domatesin çöpe gideceği, 20-30 milyon dolar arasında zarar oluşacağı belirtildi.
17.02.2020 Ekonomi
Samsun'u kokutan 'yüzen ahırlar' için Valilik'ten yeni karar
Samsun'u kokutan 'yüzen ahırlar' için Valilik'ten yeni karar Samsun'da ithal hayvan yüklü gemilerin limana gelmesi sonrasında kente her seferinde kötü koku yayılması nedeniyle yeni kararlar alındı. Koku probleminin ortadan kaldırılması için ithal hayvanların belge ve sağlık kontrollerinin, gemi limana yanaşmadan açık denizde yapılacağı, gemilerin başka hudut kapılarından giriş yapacağı belirtildi.
26.07.2018 Gündem
O gemi limana yanaştı! Halk sokağa çıkamıyor...
O gemi limana yanaştı! Halk sokağa çıkamıyor... Uruguay’dan gelen 20 bin angus yüklü dev geminin kokusu limandan yayılarak şehri etkisi altına aldı. Sokaklar ve işletmeler pis koku nedeniyle boş kaldı.
20.07.2018 Yaşam
Samsun'da dışarı çıkmak neredeyse imkansız!
Samsun'da dışarı çıkmak neredeyse imkansız! Brezilya’dan Samsun Limanı’na gelen büyükbaş hayvan yüklü gemiden yayılan kötü koku şehri etkisi altına aldı. Vatandaşlar, genzi yakan kötü koku nedeniyle sokakta yürümekte zorlandı.
7.06.2018 Yaşam
CHP seçim beyannamesini açıkladı
CHP seçim beyannamesini açıkladı CHP'de seçim beyannamesi açıklandı... 600 vekil adayının tanıtılacağı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladı. CHP cumhurbaşkanı seçimi için ‘hepimizin cumhurbaşkanı’, milletvekili seçimi için ‘millet için geliyoruz’ sloganlarını kullanacak.
26.05.2018 Siyaset
YSK kararları Resmi Gazete'de
YSK kararları Resmi Gazete'de Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 24 Haziran'da birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'ne kayıtlı vatandaşların, toplam 34 karayolu, havalimanı ve liman gümrük kapısında 7 Haziran Perşembe'den itibaren günün 24 saati oy kullanabilmesine karar verdi.
1.05.2018 Gündem
2 saatlik yol 8 dakikaya düşüyor
2 saatlik yol 8 dakikaya düşüyor Kastamonu ile Çankırı arasında yer alan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla pazartesi günü açılacak. Nakliyeciler, Ilgaz Tüneli'nin açılacağı günü dört gözle beklemeye başladı. Nakliyeciler, Ilgaz Dağını 2 saatte aştıklarını ve tünelin açılmasıyla birlikte bu sürenin 8 dakikaya kadar düşeceğini söylediler.
23.12.2016 Ekonomi
288 tekerlekli devasa araç görenleri şaşırtıyor
288 tekerlekli devasa araç görenleri şaşırtıyor Samsun Limanı'ndan 20 gün önce yola çıktığı belirtilen ve bugün Kırıkkale'ye ulaşan 86 metre uzunluğundaki 288 tekerlekli "özel çekici römork", görenlerin dikkatini çekiyor
22.01.2016 Yaşam
Rus bandıralı gemilere izin verilmiyor
Rus bandıralı gemilere izin verilmiyor Samsun Limanı'na kuru yük, motorin ile tomruk getiren ve denetleme sonucu çeşitli eksiklikler bulunan Rus bandıralı 2 geminin limandan ayrılmasına izin verilmiyor...
29.09.2021 Gündem
4 Rus gemisini tutukladık!
4 Rus gemisini tutukladık! Türk limanlarına seyir yapan 4 Rusya Federasyonu bayraklı gemiye, Samsun Limanı’nda yapılan PSC denetimleri sonucu el konuldu
29.09.2021 Gündem
3'ü limandan ayrıldı, biri bekliyor!
3'ü limandan ayrıldı, biri bekliyor! Samsun Limanı'na kuru yük getiren ve Port State Control (PSC) denetimi sonucunda seyirden men edilen Rus bandıralı 4 gemiden eksiklerini tamamlayan 3'ünün limandan ayrılmasına izin verildi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den Rusya'ya misilleme!
Türkiye'den Rusya'ya misilleme! Türk limanlarına seyir yapan 4 Rusya Federasyonu bayraklı gemi Samsun Limanı'nda yapılan PSC denetimleri sonucu tutuklandı.
5.12.2015 Dünya
242 tonluk kazan 186 tekerlekli TIR ile taşınıyor
242 tonluk kazan 186 tekerlekli TIR ile taşınıyor Eti Bakır İşletmelerinin Çin’den Samsun Limanı’na getirdiği 59 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde ve 242 ton ağırlığındaki soğutucu kazan, 186 tekerleği bulunan TIR’a yüklendi.
10.11.2015 Yaşam
Kaçan tosuna operasyon
Kaçan tosuna operasyon Samsun’da gemiden denize düşen tosun, deniz polisi tarafından boynuna ip bağlanıp, botla kıyıya çekildi...
17.09.2015 Yaşam
Balıkçılar gördü! Polise haber verdi
Balıkçılar gördü! Polise haber verdi SAMSUN’da gemiden denize düşen tosun, deniz polisi tarafından boynuna ip baplanıp, botla kıyıya çekildi...
17.09.2015 Yaşam
FLAŞ! Yarın saat 17.00'ye kadar...
FLAŞ! Yarın saat 17.00'ye kadar... Seçime katılacak siyasi partiler aday listelerini, yarın en geç saat 17.00'ye kadar, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verecek.
29.09.2021 Gündem
YSK'dan flaş karar!
YSK'dan flaş karar! Gümrük kapılarında görev yapacak geçici gümrük kapısı seçim kurulları ve sandık kurullarının görev ve yetkileri ile gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin düzenlemelere ilişkin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Bugün de Karadeniz çıldırdı!
Bugün de Karadeniz çıldırdı! Dün Akdeniz’de yüzlerce kilometre hıza ulaşan ve büyük hasara neden olan fırtına bugün Karadeniz’de etkisini gösterdi; Karadeniz çıldırdı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Samsun Limanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samsun limanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.