Samet Aybaba

Samet Aybaba

Son dakika Samet Aybaba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samet Aybaba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samet Aybaba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samet Aybaba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samet aybaba gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.491 samet aybaba haberi bulunmuştur. Tüm samet aybaba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki!
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon!
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon! Süper performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Semih Kılıçsoy'un ani bir kararla Ümit Milli Takım'a gönderilmesine Beşiktaş camiasından tepki gelmişti. Teknik direktör Fernando Santos da oyuncusunu arayarak özel bir görüşme gerçekleştirdi.
23.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
7.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta derbi öncesi Aboubakar ile özel görüşme
Beşiktaş'ta derbi öncesi Aboubakar ile özel görüşme Uzun süren kadro dışı serüveni sonrası takıma dönen Kamerunlu yıldızın bir türlü istediği olmuyor. Galatasaray maçına moralsiz hazırlanan Vincent Aboubakar'la özel bir görüşme yapılacağı kaydedildi.
28.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı.
23.02.2024 Beşiktaş
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Transferde Beşiktaş hız kesmiyor! Hedefte Slovak yıldız var: Bu adamı kaçırmayalım
Transferde Beşiktaş hız kesmiyor! Hedefte Slovak yıldız var: Bu adamı kaçırmayalım Transfer çalışmaları Beşiktaş'ta hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki sezon için şampiyonluk kadrosu kurmayı hedefleyen Beşiktaş, Slovak yıldızın peşinde düştü. Samet Aybaba'nın canlı olarak izlediği tecrübeli futbolcu için Fernando Santos'tan da onay çıktı. İşte detaylar...
19.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan 3 futbolcuya yakın takip
Beşiktaş'tan 3 futbolcuya yakın takip Beşiktaş, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarında önceliği sol kanada verdi. Hafta içinde Kopenhag-Manchester City maçında ev sahibi takımdan Elias Achouri’yi izleyen Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Lech Poznan’dan Kristoffer Velde ve De Graafschap’tan Başar Önal’ı da takip ediyor.
18.02.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'tan gideli ne kadar oldu, ne zaman gitmişti?
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'tan gideli ne kadar oldu, ne zaman gitmişti? Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi? Ricardo Quaresma'nın Fernando Santos'un takımın başına geçmesinin ardından Beşiktaş'a geri döneceği iddiaları gündem gelmişti. Quaresma'nın oğlu Ricky sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Samet Aybaba'nın Quaresma sözlerini alıntılayarak "İşte babamın Beşiktaş'a dönmemesinin sebebi" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Şampiy10
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer döneminde sona yaklaşılırken önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Beşiktaş
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu
Fernando Santos, Aboubakar ve Rosier kararını duyurdu Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Fernando Santos ve Başkan Hasan Arat'ın açıklamalarında bulunduğu imza töreninde Portekizli teknik adam kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ve Aboubakar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fernando Santos transfer planlaması hakkında da konuştu.
9.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ayrılıyor! Yeni takımı şaşırttı
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ayrılıyor! Yeni takımı şaşırttı Beşiktaş'tan devre arasında ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'a Meksika devinin talip olduğu öne sürüldü. Kamerunlu forvet için Gremio'nun da devrede olduğu belirtildi.
4.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği son buluyor. Siyah-beyazlılar birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü İstanbul'a getirecek.
30.12.2023 Beşiktaş
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın bombası! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Beşiktaş
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Samet Aybaba'ya olay gönderme!
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Samet Aybaba'ya olay gönderme! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Samet Aybaba'nın Yusuf Sarı hakkındaki sözlerine sosyal medyadan olay bir gönderme geldi.
28.12.2023 Adana DemirSpor
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı?
Beşiktaş'ta adaylar ikiye indi! Genesio mu, Sergen Yalçın mı? Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Siyah-beyazlı camiada Genesi ve Sergen Yalçın'ın isimleri yüksek sesle dile getiriliyor.
27.12.2023 Beşiktaş
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ın siyah-beyazlılarla fesih görüşmelerine başladığı öne sürüldü. Aboubakar'ın Ocak ayında transfer olacağı takım da netlik kazanmaya başladı.
26.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine iki aday! Görüşmeler başladı Beşiktaş'ın sözleşmesini Aralık ayının sonuna kadar uzattığı Rıza Çalımbay'ın yerine yabancı teknik direktör düşünülüyor. Siyah-beyazlı yönetim Çalımbay'ın yerine iki aday belirledi ve temaslar başladı.
20.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı
Beşiktaş'a darbe üstüne darbe! 21 kişilik kadro bile tamamlanamadı Beşiktaş bugün Lugano ile oynayacağı prestij maçına çok eksik bir ekiple gitti. Kadro dışı bırakılan ve sakat oyuncuların yanı sıra dizi şişen Mert ile besin zehirlenmesi geçiren Rebic, İsviçre’ye götürülmedi.
14.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5 yabancı gitti, dünyaca ünlü iki yıldız İstanbul'a geldi: Hasan Arat iki çileği getiriyor!
Beşiktaş'ta 5 yabancı gitti, dünyaca ünlü iki yıldız İstanbul'a geldi: Hasan Arat iki çileği getiriyor! Bu sabah saatlerinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde hareketli saatler yaşandı. 5 yabancı futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim transfer için de harekete geçti. Ünlü spor adamı Yağız Sabuncuoğlu, dünyaca ünlü iki yıldız ismin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiğini yazdı.
11.12.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Samet Aybaba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samet aybaba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.