Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu

Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu

Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu

Beşiktaş altyapısından yetişen ve daha sonra A Takım'a kadar yükselen 20 yaşındaki futbolcu Berkay Vardar, Moldova ekiplerinden Sheriff Tiraspol'e kiralanmıştı. Şubat ayında siyah-beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar'ın sözleşmesi feshedilmişti. Nedeni ortaya çıktı...

BEŞİKTAŞ ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş altyapısından yetişen Berkay Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi. Söz konusu süreçte 6 Moldova 1. Lig, 3 UEFA Avrupa Ligi ve 1 Moldova Kupası olmak üzere toplam 10 müsabakada 451 dakika forma şansı bulunan Berkay, gol veya asist katkısında yapmadı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Beşiktaş, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Vardar yollarını ayırdıklarını duyurmuştu.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

Teşekkürler Berkay Vardar. Profesyonel futbolcumuz Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Berkay Vardar’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Altyapıdan gelen isimlerin özel hayatlarına daha fazla dikkat etmesini isteyen Futbol Koodinatörü Samet Aybaba’nın, Emirhan Delibaş’ın ardından Berkay’ı da “futbola konsantrasyon göstermediği” gerekçesiyle gönderdiği öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’ta 6 maçta forma giyerken, takımına skor katkısı sağlayamadı.

Beşiktaş resmen açıklamıştı Berkay Vardarın fesih sebebi belli oldu