Salih Yılmaz

Salih Yılmaz

Son dakika salih yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salih yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salih yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salih Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salih yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 920 salih yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm salih yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü Sultanbeyli’de fazla kira parası isteyerek kiracısını iş yerinden çıkarmak istediği iddia edilen iş yeri sahibi, kiracısının dükkandan çıkmaması üzerine iş yerinin önüne bir kamyon toprak döktürdü. Sabah iş yerini açmaya gelen kiracı Özkan Çalık gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken, dükkanın önüne toprağın dökülme anı kameralara yansıdı.
12.01.2023 Gündem
Öğrencilerin 'takdir' hediyesi lahmacun
Öğrencilerin 'takdir' hediyesi lahmacun Antalya'da bir restoranda takdir belgesi alan öğrencilere bedava lahmacun dağıtıldı. 14 yıldır yapılan bir haftalık uygulamanın ilk günü 1000 öğrenciye lahmacun ikram edildi.
18.06.2022 Yaşam
Abdest almaya gitti, geri döndüğünde gözlerine inanamadı
Abdest almaya gitti, geri döndüğünde gözlerine inanamadı İzmit'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir vatandaş otomobilini park edip şadırvanda abdest almaya gitti. Şadırvandan çıktığında aracını yerinde 200 metrelik bir uçurumda bulan kişi şaşkınlık yaşadı.
16.06.2022 Yaşam
Çalışanları ilgilendiren işe iade kararı! Sigara içtiği için kovulmuştu...
Çalışanları ilgilendiren işe iade kararı! Sigara içtiği için kovulmuştu... İşe iade davasında mahkeme kararını verdi. Adana’da bir fabrikada güvenlik görevlisi Salih Yılmaz, ‘Burada sigara içilmez’ tabelasının asılı olmadığı alanda sigara içti. Bunu gören tesis müdürü ise Yılmaz’ı işten çıkarttı. Mahkemeye başvuran Yılmaz, sigara içtiği alanda ‘Burada sigara içilmez’ tabelası olmadığı için davayı kazanarak işe geri döndü.
10.06.2022 Çalışan Hakları
Karlov suikastı davasında 13 sanığa hapis kararı istinaftan geçti
Karlov suikastı davasında 13 sanığa hapis kararı istinaftan geçti Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik düzenlenen suikasta ilişkin davada, 13 sanığa farklı hapis cezaları verilen karar, istinaftan geçti. Dosya, temyiz incelemesi için Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi'ne gönderildi.
23.02.2022 Gündem
Türkler bulmuş olabilir! Rus araştırmacı Sofi Tram Semen açıkladı: Zaman döngüsü ve gelecek...
Türkler bulmuş olabilir! Rus araştırmacı Sofi Tram Semen açıkladı: Zaman döngüsü ve gelecek... Antik çağlarda insanlar gökyüzünü Tanrısal bölge olarak kabul etti ve gezegenlerin, yıldızların hareketlerini Tanrıların eylemleri olarak saydı. Hatta, 'Eğer yıldızlar görünmeseydi uygarlıklar kurulamazdı' diyen bilim insanları da oldu. Yıldızlar tüm kavimlerde olduğu gibi Türkler için de büyük bir yer ve öneme sahipti. Hatta Rus araştırmacı Sofi Tram Semen, ilk astroloji sistemini Türklerin bulduğunu iddia etti.
4.01.2022 Gündem
Sevgilisini 10 bıçak darbesiyle öldürdü! Cinsel saldırı iddiası
Sevgilisini 10 bıçak darbesiyle öldürdü! Cinsel saldırı iddiası Elazığ'da barakada tartıştığı kız arkadaşı Emine Fulya Akçelebi’yi (17) 10 bıçak darbesiyle öldüren Salih Yılmaz Coşkun (21), 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Akçelebi’nin ailesinin avukatı İbrahim Gök, sanığın, maktulün içeceğine uyuşturucu katıp cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek, "Maktul kendine gelip tepki gösterince 10 bıçak darbesiyle canavarca katletmiştir. En ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi.
18.11.2021 Gündem
Hamilelikte 9 sonbahar önlemi!
Hamilelikte 9 sonbahar önlemi! Havaların bir açıp bir kapattığı sonbahar mevsiminde ani sıcaklık değişiklikleri özellikle anne adayları için zorlayıcı olabiliyor. Bir de üzerine yaklaşık iki yıldır devam eden Covid-19 pandemisi eklendiğinde kapalı ortamlarda zaman geçirmek zorunda kalınması ciddi tehlikelere davetiye çıkarabiliyor.
8.11.2021 Sağlık
İmamdam akılalmaz vurgun! Kuzenini bile dolandırmış
İmamdam akılalmaz vurgun! Kuzenini bile dolandırmış Çalıştığı kurumdan ikramiye çekip birçok bankadan da kredi alarak sırra kadem basan imam Mehmet Yılmaz, Filipinler’e kaçtı. Sonrasında kuzenini de ‘evlendirme’ vaadiyle Filipinler’e çağırdı. Burada Julia Ann Napari ile evleneceğini düşünen kuzen Kürşat Yılmaz bir dizi evrağa imza attı. Ancak Kürşat Yılmaz, kuzeni Yılmaz tarafından dolandırıldı. Açılan dava sonucunda Kürşat Yılmaz’ı dolandıran Mehmet Yılmaz hapis cezasına çarptırıldı.
21.10.2021 Yaşam
Kilosunun fiyatı 5 TL'ye düştü! Kasayla alıyorlar...
Kilosunun fiyatı 5 TL'ye düştü! Kasayla alıyorlar... Karadeniz’de av yasağının sona erdiği ilk gün tezgahta kilosu 30 liradan satılan istavritin fiyatı, yaşanan bollukla 5 TL’ye kadar geriledi. Rizeliler, ucuzlayan istavriti kasa kasa alıp, buzluklara depolamaya başladı.
11.09.2021 Ekonomi
Müsilaj için "kod" yazdılar! Yayılması...
Müsilaj için "kod" yazdılar! Yayılması... Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Manisa Celal Bayar Üniversitesinden (MCBÜ) harita mühendisi bir grup akademisyen, Marmara Denizi'nde müsilajın (deniz salyası) yayılımını izlemek üzere Google Earth Engine platformunda kullanılan "kod" yazdı.
13.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs anne karnındaki bebeği etkilemiyor!
Koronavirüs anne karnındaki bebeği etkilemiyor! Koronavirüs süreci herkesi olduğu kadar hamileleri de fazlasıyla etkilemiş durumda. Birçok yanlış bilgi etrafta dolaşırken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Salih Yılmaz merak edilen sorulara cevap verdi. Pandemi sürecinde dikkat edilen önlemlerle birlikte çok rahat bir şekilde doğumların gerçekleştiğini hatırlatan Dr. Salih Yılmaz, şimdiye kadar elde edilen bilgiler dahilinde koronavirüsün anne karnındaki bebeği etkilemediğinin altını çizdi.
23.05.2021 Sağlık
Genç kızı bıçaklayarak öldürmüştü! Yakalandı
Genç kızı bıçaklayarak öldürmüştü! Yakalandı Elazığ'da, dün gece buluştukları barakada 17 yaşındaki Emine Fulya Akçelebi'yi bıçak darbeleriyle öldüren Salih Yılmaz Coşkun'un dedesinin evinde yakalandığı bildirildi. Kızıyla dün en son öğle saatlerinde görüştüklerini ifade eden baba Adem Akçelebi, 'Kızım, kardeşiyle birlikte parka gideceğini söyledikten sonra kendisinden bir daha haber alamadık" dedi.
9.04.2021 Yaşam
Barakada buluştuğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Barakada buluştuğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldü Elazığ'da, 19 yaşındaki Bahar B., bir barakada buluştuğu sevgilisi Salih Yılmaz C. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Arkadaşlarını arayıp, sevgilisini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz C.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.
8.04.2021 Yaşam
Karlov davasında karar! 5 ağırlaştırılmış müebbet
Karlov davasında karar! 5 ağırlaştırılmış müebbet Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un 19 Aralık 2016'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
9.03.2021 Gündem
Karlov suikastı davasında flaş gelişme!
Karlov suikastı davasında flaş gelişme! Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, o sırada görevde olmayan polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 sanığın yargılanmasına devam edildi.
19.02.2021 Gündem
Dedikoduyu duyan, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne akın etti
Dedikoduyu duyan, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne akın etti Nüfus cüzdanı ve ehliyet yenilemede son tarihin yaklaştığı ve ücretlere zam yapılacağı dedikodusunu duyan vatandaşlar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne akın etti.
6.12.2019 Yaşam
Bu da Zeynepbank vurgunu! Melek yüzlü şeytanmış
Bu da Zeynepbank vurgunu! Melek yüzlü şeytanmış İstanbul Suadiye'de bir apartmanda bulunan kuaförlük salonunda sekreterlik yapan Zeynep Özkara, çok sayıda kişiyi "Daha önce bankacılık yaptım, paranızı değerlendireyim" diyerek dolandırdı. Özkara'nın dolandırdığı miktarın 200 bin TL civarında olduğu kaydedildi.
15.07.2019 Gündem
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastı sanıklarından Salih Yılmaz'ın avukatı Erdem Semih Yıldız hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
20.05.2019 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi Büyükelçi Karlov'un öldürülmesine ilişkin iddianame, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma 8 Ocak 2019'da görülecek.
7.12.2018 Gündem
Karlov'un suikast emrini mahrem imam iletmiş
Karlov'un suikast emrini mahrem imam iletmiş Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesine ilişkin 28 şüpheli hakkında hazırladığı iddianamede, tetikçi Mevlüt Mert Altıntaş'ın "mahrem imamı" Şahin Söğüt ile suikastten 10 gün önce görüşüp saldırı ile ilgili yerine getirmesi gereken talimatları aldığı tespit edildi.
24.11.2018 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı
Karlov suikastı iddianamesi tamamlandı Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin iddianame onaylanarak, mahkemeye gönderildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 28 şüpheli hakkında iddianame düzenledi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, FETÖ firarileri Emre Uslu ve Şerif Ali Tekalan da şüpheliler arasında yer aldı. İddianameye göre, saldırı planı 2016 Ocak ayında ABD’de hazırlandı ve suikastın FETÖ ve arkasındaki istihbarat örgütlerince gerçekleştirildiği bilgisine yer verildi. Suikastın amacının Türk-Rus ilişkilerini germek ve iki ülkeyi savaş konumuna getirmek olduğu belirtildi
23.11.2018 Gündem
Gençlerin feci sonu
Gençlerin feci sonu Ali Can Yılmaz’ın kullandığı otomobil, bir kamyona arkadan çarptı. Feci kazada Yılmaz ve iki kız arkadaşı yaşamını yitirdi.
4.04.2018 Yaşam
Şarkılar Derya için
Şarkılar Derya için Geçirdiği kaza sonucunda zor şartlarda ve rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gören Derya Aydın’a Karadenizli şarkıcılardan anlamlı destek.
17.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Salih Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salih yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.