Rus helikopterleri Kiev'e girdi! 74 askeri tesis imha edildi, 114 Ukrayna askeri teslim oldu çok sayıda ölü var...
Rus helikopterleri Kiev'e girdi! 74 askeri tesis imha edildi, 114 Ukrayna askeri teslim oldu çok sayıda ölü var... Ukrayna - Rusya krizinde dünyanın korkusu gerçekleşti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin, 'Dış güçlere seslenmek istiyorum. Kim Rusya'ya tehdit oluşturmaya çalışırsa, derhal karşılık verilecek' dedi. Ukrayna İçişleri Bakanlığı 'Rus işgali başladı' dedi. Ukraynalılar yetkililer Rus helikopterlerinin başkent Kiev'e girdiklerini bildirdi. Rusya, Ukrayna'da 11 havaalanı da dahil olmak üzere 70'ten fazla askeri hedefi imha ettiğini duyurdu. Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna askeri helikopteri ve dört insansız hava aracının da düşürüldüğünü söyledi.
24.02.2022 Dünya
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer Kadir Gecesi'nde...
Son dakika haberi: Ortaya çıktı! Meğer Kadir Gecesi'nde... Son dakika haberleri: Terör örgütü IŞİD, ramazan ayı boyunca saldırı çağrılarını hızlandırdı. Birkaç gün önce Ramazan'ın en kutsal gecesi olan Kadir Gecesinde saldırı çağrısında bulunan terör örgütü için dünya çapında güvenlik güçleri harekete geçiyor.
22.06.2017 Dünya
Bild: İstanbul’daki saldırı emrini İlhami Balı verdi
Bild: İstanbul’daki saldırı emrini İlhami Balı verdi Alman Bild gazetesi, 42 kişinin hayatını kaybettiği Atatürk Havalimanı’ndaki saldırının emrini, ‘IŞİD’in Türkiye sınır emiri’ olarak bilinen İlhami Balı’nın verdiğini iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Saldırı emrini Savaş vermiş!
Saldırı emrini Savaş vermiş! İstiklal Caddesi’nde kendini patlatarak 4 kişinin canını alan Mehmet Öztürk’e saldırı emrinin canlı bomba olarak aranan IŞİD militanı olan Savaş Yıldız tarafından verildiği öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri