Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sakarya Meydan Muharebesi Sakarya ilinde değil, burada yapıldı, burada yani Polatlı'da. Gazilerimizin huzurunda sizlerden istirham ediyorum; çocuklarımıza tarihimizi doğru öğretelim" dedi.
19.09.2022 Gündem
Sakarya Zaferi tarihi! Sakarya Zaferi sonuçları nelerdir, Sakarya Meydan Muharebesi nerede oldu? Sakarya Zaferi 100 yaşında!
Sakarya Zaferi tarihi! Sakarya Zaferi sonuçları nelerdir, Sakarya Meydan Muharebesi nerede oldu? Sakarya Zaferi 100 yaşında! Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır" emrini verdiği, Kurtuluş Savaşı için dönüm noktası olan Sakarya Meydan Muharebesi'nin üzerinden 100 yıl geçti. Peki, Sakarya Zaferi sonuçları nelerdir, Sakarya Meydan Muharebesi nerede oldu? Sakarya Zaferi 100 yaşında!
13.09.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Sakarya Meydan Muharebesi mesajı
MHP lideri Bahçeli'den Sakarya Meydan Muharebesi mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya Meydan Muharebesi'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bugün kendi ülkelerinden kaçmak için korku içinde yabancıların uçaklarına doluşan, yetmedi bu uçakların iniş takımlarına sarılan insanların dramatik ve yürek yaralayıcı tablosu karşısında Milli Mücadele'nin bir kez daha mütalaası, yeniden ele alınması kanaatimce mecburidir" dedi.
23.08.2021 Siyaset
Gözyaşlarını tutamadı!
Gözyaşlarını tutamadı! Filminin galası Kayseri’de yapıldı
13.02.2013 Magazin