Sahur Programı

Sahur Programı

Son dakika sahur programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahur programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahur programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahur Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahur programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 sahur programı haberi bulunmuştur. Tüm sahur programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesisi'nde gençlerle buluştu. Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Bunu burada söylemek istiyorum. Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.
19.04.2023 Gündem
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı Ramazan ayı ile birlikte Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı başladı. Son bölümde genç bir çocuk ünlü ilahiyatçıya özel hayatıyla ilgili bir soru sorunca sosyal medyada gündem yarattı.Nihat Hatipoğlu soru karşısında verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte detaylar...
27.03.2023 Magazin
Nihat Hatipoğlu 2023 Ramazan programı nerede? ATV Nihat Hatipoğlu bu sene program yapacak mı?
Nihat Hatipoğlu 2023 Ramazan programı nerede? ATV Nihat Hatipoğlu bu sene program yapacak mı? Nihat Hatipoğlu 2023 Ramazan programı nerede yapılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Her yıl Ramazan ayında ATV ekranlarında iftar ve sahur programı yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 23 Mart'ta başlayacan on bir ayın sultanı Ramazan ayında yine izleyicisi ile buluşacak. Peki Nihat Hatipoğlu iftar ve sahur programı saat kaçta?
23.03.2023 Gündem
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları!
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları! Ramazan ayı TV programı için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar Ramazan ayında TV’de hangi programlar var? sorusuna yanıt arıyor. 11 ayın sultanı Ramazan idrak edilecekken iftar ve imsak vakitlerinde dini sohbetler dinlemek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Ramazan ayında TRT 1, Kanal D, Kanal 7, ATV gibi birçok kanalda birbirinden değerli hocalar Ramazan programı sunacak. 
30.03.2022 Ramazan Haberleri
Camilerin açılış tarihi belli oldu! Diyanet Başkanı Ali Erbaş cevap verdi – Camiler ne zaman açılıyor? Namaz kılınacak mı?
Camilerin açılış tarihi belli oldu! Diyanet Başkanı Ali Erbaş cevap verdi – Camiler ne zaman açılıyor? Namaz kılınacak mı? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sahur programı nedeniyle katıldığı bir canlı yayında koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ibadete kapatılan camilerin, 12 Haziran'da yeniden ibadete açılacağını söyledi.
15.05.2020 Gündem
Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Ömer Döngeloğlu vefat etti!
Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Ömer Döngeloğlu vefat etti! İftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu corona virüsten hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Ömer Döngeloğlu kimdir, kaç yaşındaydı? sorularını aratıyor. İşte Ömer Döngeloğlu hakkında merak edilenler…
3.05.2020 Gündem
THY ailesinin ramazan buluşması
THY ailesinin ramazan buluşması Ortaklık bünyesinde yer alan 17 iştiraki, farklı faaliyet alanlarında verdiği hizmetleri ve 51 binin üzerinde personeli bulunan Türk Hava Yolları'nın (THY) çalışanları, İstanbul Havalimanı'nın apronunda düzenlenen ramazan ayı etkinliklerinde buluştu.
25.05.2019 Ekonomi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar 10 Haziran Pazar gününe özgü Kanal D yayın akışı, sabah sat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile sabahınıza heyecan katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin sezon finali ile yayın akışı devam edecek. Komedi dolu sahneleri ile yayına başlayan heyecanlı diziyi ailece izleyerek pazar akşamızı çok daha güzel şekilde geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
10.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe 07 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen fenomen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sezon finaline giren dizinin son bölümünü izleyerek akşamınızı çok daha keyifli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi 02 Haziran Cumartesi gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde 06:30’da başlayacak olan “5 Dakkada Değişir Bütün İşler” adlı yerli sinema filminin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen filmi izlerken komedi dolu anlar geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Ekranların sevilen dizisi ile güzel bir hafta sonuna giriş yapabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
2.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe 31 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alıyor. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına çeken dizi ile sürükleyici bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
31.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı 29 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen heyecan dolu dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü seyrederek heyecan dolu bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle buluşuyor. Fenomen dizinin yeni bölümünü izleyerek kendinizi mükemmel bir akşama hazırlayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
29.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi 19 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil oluyor. Aşkın farklı yüzünü anlatan renkli dizi ile güzel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı heyecanlı dizinin final bölümü başlayacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizinin final bölümünde de yine birbirinden farklı yaşanmışlıklar sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha geniş bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
19.05.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? – 2 Haziran Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? – 2 Haziran Cuma ATV kanalının 2 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Eğlenceli programlar ile devam eden kanalın akşam kuşağında ise Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümü yer alıyor. En sevilen dram dizilerinden olan Aşk ve Mavi’nin yeni bölümü yine heyecanlı olacak. ATV’nin 2 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe Kanal D’nin 1 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde sabah haberleri ile başlıyor ve devamında da birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Vatanım Sensin’in yeni bölümü ekranlarda olacak. Yeni bölüm yine birbirinden heyecanlı sahneler içeriyor. Kanal D’nin 1 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'İmam nikahı' sorusu kızdırdı!
'İmam nikahı' sorusu kızdırdı! Sahur programında bir kadın izleyicinin "Ben evli biriyle eşi bildiği halde imam nikahıyla evliyim. Günah işliyor muyum?" sorusu Mustafa Karataş'ı çileden çıkardı.
16.06.2016 Televizyon
Diyanet, iftar ve sahur programı yapan hocaları uyarmış
Diyanet, iftar ve sahur programı yapan hocaları uyarmış Nihat Hatipoğlu ve Mustafa Karataş gibi isimlerle buluşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Ağlamalı dualardan kaçının" şeklinde uyarıda bulunmuş.
16.06.2016 Televizyon
Ayasofya'da sahur Yunanistan'ı rahatsız etti
Ayasofya'da sahur Yunanistan'ı rahatsız etti TRT Diyanet TV Ramazan ayı boyunca Ayasofya'dan 'Bereket Vakti Ayasofya' adlı sahur programını ekranlara getirecek. Programın ilk konuğu Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan alınan izinle Ayasofya'da ilk sahuru idrak ettiklerini belirten Görmez, büyük heyecan duyduğunu söyledi. Yunanistan'dan ise programa tepki geldi.
29.09.2021 Gündem
İlk bölümüyle sosyal medyanın diline düştü
İlk bölümüyle sosyal medyanın diline düştü Kanal D'de ekran macerasına başlayan dizi, sosyal medya ratingleri listesine üst sıralardan giriş yaptı.
19.06.2015 Televizyon
Hatipoğlu açık ara fark attı!
Hatipoğlu açık ara fark attı! ATV'de iftar ve sahur programlarında izleyici ile buluşan Nihat Hatipoğlu, reytinglerde rakiplerine açık ara fark attı.
16.05.2018 Ramazan
Beyaz TV'yi tuzağa düşürdüler!
Beyaz TV'yi tuzağa düşürdüler! İnci Sözlük ekibi, sahur programında öyle bir şaka yaptı ki...
6.08.2013 Televizyon
'Ayların ve günlerin yerini değiştirmek günahtır'
'Ayların ve günlerin yerini değiştirmek günahtır' İÜ İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr Mustafa Karataş, Ramazan ayının klasikleşen tartışmaları konusunda Nursel Tozkoparan'ın sorularını yanıtladı.
16.05.2018 Ramazan
Hatipoğlu'nu şaşırtan soru!
Hatipoğlu'nu şaşırtan soru! 14 yaşındaki genç kızın sorduğu soru izleyicileri gülme krizine soktu
29.09.2021 Gündem
'İslami adaba uygunsa...'
'İslami adaba uygunsa...' Nihat Hatiploğlu, Atv'de yayınlanan sahur programındaki ilginç soruya ne cavap verdi?
21.07.2012 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sahur Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahur programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.