Dolandırıcılık operasyonu başladı! Gözaltılar arasında emniyet müdür yardımcısı da var
Dolandırıcılık operasyonu başladı! Gözaltılar arasında emniyet müdür yardımcısı da var İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 4 ilde, aralarında emniyet müdür yardımcısı, tapu müdür yardımcısı ve noter çalışanlarının da bulunduğu 15 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
11.02.2022 Gündem
Bade İşçil adına sahte vekaletname düzenlemiş!
Bade İşçil adına sahte vekaletname düzenlemiş! Sahte vekaletname düzenleyerek trafik kazasına karışan araçların sigorta parasını almaya çalışan bir kişi hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 37,5 yıla kadar dava açıldı. Hazırlanan iddianamede şüphelinin 2015 yılında bir trafik kazasına karışan oyuncu Bade İşçil adına da sahte vekaletname düzenleyerek sigorta parasını almaya çalıştığı anlatıldı.
20.03.2021 Magazin
Dikkat! Tapuda büyük oyun!
Dikkat! Tapuda büyük oyun! Gayrimenkulü olanlar tapuda son durumunu kontrol ettirsin. Çünkü bir zamanlar yatırım olsun diye aldığınız ve değerlensin diye üzerinde bu zamana kadar hiçbir tasarrufta bulunmadığınız gayrimenkulünüz sizden habersiz bir şekilde satılmış olabilir.
20.02.2015 Ekonomi