Şahin Irmak

Şahin Irmak

Son dakika şahin ırmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şahin ırmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şahin ırmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahin Irmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahin ırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 şahin ırmak haberi bulunmuştur. Tüm şahin ırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları!
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları! 'Yalancı' dizisi, 23 Kasım Salı akşamı yayınlanan 10'uncu bölümüyle ekranlara veda etti. Başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci de sosyal medya hesaplarından hayranlarına veda mesajları paylaştı.
24.11.2021 Magazin
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Ekranların yeni dizisi Yalancı’nın tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizi takipçileri Yalancı dizisinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Yalancı dizisi konusu ne? İşte Yalancı dizisi oyuncu kadrosu!
18.08.2021 Gündem
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında?
Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında? Medcezir dizisiyle hepimizin tanıdığı ve daha sonra birçok projeyle karşımıza çıkan oyuncu Meriç Aral, internette pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Son olarak 'Söz' dizisinde 'Eylem' rolüyle seyirci karşısına çıkan Meriç Aral, bir süredir oyuncu Serkan Keskin'le aşk yaşıyor. Peki Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında?
14.01.2020 Gündem
Asena Tuğal, köpeğiyle alışverişte
Asena Tuğal, köpeğiyle alışverişte Kanal D’de yayınlanan 'Afili Aşk' dizisinin oyuncusu Asena Tuğal, oyuncu eşi Şahin Irmak'la market alışverişinde görüntülendi.
9.12.2019 Magazin
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
Tatil yok, iş var!
Tatil yok, iş var! Oyuncu Şahin Irmak, eşi Asena Tuğal ile birlikte Etiler’de objektiflere yansıdı.
4.07.2019 Magazin
Asena ve Şahin'den el ele alışveriş
Asena ve Şahin'den el ele alışveriş Geçtiğimiz yaz dünya evine giren oyuncu Şahin Irmak ve eşi Asena Tuğal, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı.
10.05.2019 Magazin
'Çok Güzel Hareketler 2'de Şahin Irmak sürprizi
'Çok Güzel Hareketler 2'de Şahin Irmak sürprizi Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2', bu hafta Şahin Irmak’ı ağırlıyor.
20.04.2019 Magazin
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de Jet Sosyete'nin 2. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Jet sosyete yeni bölümde diziye Yıldız Tilbe konuk oluyor.
12.10.2018 Televizyon
Jet Sosyete'nin kanalını böyle duyurdular!
Jet Sosyete'nin kanalını böyle duyurdular! Gülse Birsel'in geçen sezona damga vuran komedi dizisi Jet Sosyete, yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanacak. Gülse Birsel ve Jet Sosyete oyuncuları yayınladıkları videoyla hayranlarına mesaj gönderdi.
15.09.2018 Televizyon
Hijyen takıntım var!
Hijyen takıntım var! 5 YILLIK birlikteliğin ardından evlenen Asena Tuğal ile Şahin Irmak çifti, önceki gün Etiler Akmerkez’deydi.
26.07.2018 Magazin
Tiyatro sahnesinde ‘evet’ dedi
Tiyatro sahnesinde ‘evet’ dedi Beş yıldır beraber olan Asena Tuğal ve Şahin Irmak çifti önceki gün mutluluğa ‘Evet’ dedi. İkili evlenmek için özellikle tiyatro sahnesini tercih ettiğini söyledi
22.07.2018 Magazin
Gelin Asena
Gelin Asena OYUNCU Asena Tuğal ile meslektaşı Şahin Irmak dün akşam dünyaevine girdi.
21.07.2018 Magazin
Temmuzda evleniyorum
Temmuzda evleniyorum OYUNCU Asena Tuğal, önceki gün Bodrum Gümüşlük’te kano yaparken objektiflere takıldı.
29.06.2018 Magazin
Nişanlısına özendi
Nişanlısına özendi ‘Jet Sosyete’ dizisinde oynayan Şahin Irmak, bisiklet meraklısı nişanlısı Asena Tuğal’e özendi.
29.04.2018 Magazin
Etleri baharatlayın ama tuzlamayın
Etleri baharatlayın ama tuzlamayın Bahar geldi şimdi mangal zamanı. Jet Sosyete’nin kebapçı Talip’i Şahin Irmak da sıkı mangalcılardan. Mangalın püf noktalarını Şahin’den dinledik...
27.04.2018 Arşiv
Tatlı yiyip tatlı konuşalım
Tatlı yiyip tatlı konuşalım Bu yaz evlenmeyi planlayan Şahin Irmak ve Asena Tuğal, önceki akşam Arnavutköy La Pierre Patisserie’de görüntülendi.
3.04.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma 16 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı renkli sabah bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri detaylı şekilde analiz edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine pek çok polisiye kesit işleniyor ve seyirci heyecan dolu anlar yaşıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.03.2018 Gündem
Beyaz Show konukları kimler? (16 Mart 2018 Cuma)
Beyaz Show konukları kimler? (16 Mart 2018 Cuma) Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen talk-show programı Beyaz Show yine birbirinden değerli konuklarıyla ekrana gelecek. Beyaz Show'un bu akşamki bölümünde kimler konuk olacak? Neler yaşanacak? İşte Beyaz Show fragmanı ve tüm ayrıntılar...
16.03.2018 Gündem
İrem Sak: Kazanan her zaman aşk olmalı
İrem Sak: Kazanan her zaman aşk olmalı İrem Sak son filmi Düğüm Salonu ile gelin olarak karşımızda. Oyunculuğun bir terapi olduğunu anlatan Sak, “Çocuksu ve kadınsıyım” diyor.
9.03.2018 Arşiv
Yanlış damadı öptü
Yanlış damadı öptü BKM’nin olaylı düğün komedisi “Düğüm Salonu” 16 Mart’ta vizyona giriyor.
5.03.2018 Magazin
Asansörde mahsur kaldılar!
Asansörde mahsur kaldılar! Önceki akşam rol aldığı "Jet Sosyete" dizisinin ilk bölümünü ekiple birlikte izleyen Şahin Irmak, çıkışta nişanlısı Asena Tuğal'la sohbete dalınca asansörde mahsur kaldı.
21.02.2018 Magazin
Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete 2. yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. İlk bölümüyle Pazar akşamı ekrana gelen Jet Sosyete dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Çok beğenilen Jet Sosyete'nin son bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.
20.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şahin Irmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahin ırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.