Fırat Üniversitesi en az lise mezunu 60 sözleşmeli personel alacak!
Fırat Üniversitesi en az lise mezunu 60 sözleşmeli personel alacak! Fırat Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Fırat Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, en az lisans olmak üzere, önlisans ve lisans mezunu sözleşmeli personeli alacak. Peki, Fırat Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sağlık personeli alamı başvuru şartları!
30.11.2021 Çalışan Hakları
Üniversiteye sınavsız en az lise mezunu personel alınacak! İşte KTÜ personeli alımı 2021 başvuru şartları!
Üniversiteye sınavsız en az lise mezunu personel alınacak! İşte KTÜ personeli alımı 2021 başvuru şartları! Personel alımı ilanı yayımlandı. Üniversiteye en az lise mezunu sözleşmeli personel alınacak. Personel alımı için ayrıca sınav yapılmayacak. Üniversiteye alınacak sağlık personeli alım ile ilgili şartlar belli oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karadeniz Teknik Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları 2021!
23.03.2021 Personel Alımı
Sağlık personeli alımı! Manisa Celal Bayar Üniversitesi 46 personel alıyor!
Sağlık personeli alımı! Manisa Celal Bayar Üniversitesi 46 personel alıyor! Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi laborant, sağlık teknikeri, hemşire, röntgen teknisyeni, biyolog kadrolarına 46 personel alacak. Manisa Celal Bayar Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık personeli alımı başvuru şartları ve 4B personel alımı ilanı!
19.11.2020 Personel Alımı
KPSS şartsız Türkiye genelinde 241 sağlık personeli alınacak!  (Kadro ve başvuru şartları nelerdir?)
KPSS şartsız Türkiye genelinde 241 sağlık personeli alınacak! (Kadro ve başvuru şartları nelerdir?) KPSS şartız İŞKUR üzerinden KPSS şartsız toplamda 241 sağlık personeli alımı yapacak. Kamu ve özel hastanelere görev yapacak personel alımı yapılacak. İşte sağlık personeli alımı kadro ve başvuru şartları hakkında merak edilenler.
22.01.2020 Personel Alımı