Safran Otu

Safran Otu

Son dakika safran otu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan safran otu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını safran otu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Safran Otu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan safran otu gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 safran otu haberi bulunmuştur. Tüm safran otu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Libidoyu yükseltiyor, afrodizyak etkisi yapıyor!  Kleopatra'nın sırrı bu besinde
Libidoyu yükseltiyor, afrodizyak etkisi yapıyor!  Kleopatra'nın sırrı bu besinde Sağlığa sağlık katan besinler arasında başı çekiyor. Ancak afrodizyak etkisi pek bilinmiyor. Libidoyu yükseltiyor, Geçmişi Kleopatra'ya kadar gidiyor. Hem kadın hem de erkekler etkisini görüyor. İşte sağlık için altın değerindeki o besin...
9.11.2023 Sağlık
Dünyanın en pahalı baharatında hasat başlıyor! Hedef rakam 1,5 milyon...
Dünyanın en pahalı baharatında hasat başlıyor! Hedef rakam 1,5 milyon... UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen ve "dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranın hasadı "7. Safran Festivali" ile birlikte yapılacak.
11.10.2023 Yaşam
150 bin çiçekten 1 kilo üretilebilen safranın kilosu 80 bin lira
150 bin çiçekten 1 kilo üretilebilen safranın kilosu 80 bin lira Dünyanın en değerli baharatlarından safranın kilosu, 80 bin liraya ulaştı. Yaklaşık 450 bin dalının ve 150 bin çiçeğinin 1 kilo ettiği değerli baharat, gram ile satılıyor. Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, değeri nedeniyle safranda hileye başvurulabildiğini söyledi.
12.11.2022 Haber
Kilosu 80 bin liraya kadar çıktı! Türkiye'de yetişiyor, dünyanın en değerlisi...
Kilosu 80 bin liraya kadar çıktı! Türkiye'de yetişiyor, dünyanın en değerlisi... Dünyanın en değerli baharatlarından safranın kilosu, 80 bin liraya ulaştı. Yaklaşık 450 bin dalının ve 150 bin çiçeğinin 1 kilo ettiği değerli baharat, gram ile satılıyor. Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, değeri nedeniyle safranda hileye başvurulabildiğini söyledi.
12.11.2022 Ekonomi
Kadınlarda ve erkeklerde cinsel gücü artırıyor, kanserli tümörlerin yayılmasını engelliyor! Tam bir antioksidan deposu...
Kadınlarda ve erkeklerde cinsel gücü artırıyor, kanserli tümörlerin yayılmasını engelliyor! Tam bir antioksidan deposu... Erkeklerde ve kadınlarda cinsel hayatı güçlendiriyor, rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliği var. Antioksidan bakımından oldukça zengin, strese karşı hücreleri koruyor Yaşa bağlı olarak zihinsel bozukluklara iyi geliyor iltihapların tedavisinde de kullanılıyor. Hafızayı güçlendiriyor, astım gibi solunum yolu hastalıklarının tedavi sürecine destek oluyor. Antikanserojen özelliği mevcut, kanserli tümörlerin yayılmasını engelliyor, küçülmesine yardımcı oluyor. Sindirim bozukluklarının tedavisinde kullanılıyor, sindirim sistemine destek oluyor. İştah açıcı, bu yüzden kilo almak isteyen kişilere destek oluyor. Diş etini güçlendiriyor, cildin parlak ve canlı görünmesine yardımcı oluyor. İşte fiyatı dudak uçuklatan bu bitkinin saymakla bitmeyen faydaları...
14.06.2022 Sağlık
Bir dönümden en fazla 1 kilo çıkıyor, kilosu 90 bin lira...
Bir dönümden en fazla 1 kilo çıkıyor, kilosu 90 bin lira... Bir dönümden en fazla 1 kilo çıkıyor, ABD, Japonya, Çin ve Hollanda’dan yoğun talep var. Kilosunu 90 bin liradan satıyor, güneş ışığından uzakta karanlık bir ortamda saklanıyor. Osmanlı devletinin önemli kültür bitkisi olarak bilinen bu bitki Türkiye’nin ikinci üretim merkezi haline gelen Hatay’da da yetiştirilmeye başladı ve hem ilaç hem de kaliteli kozmetik sanayisinde kullanılıyor. Yayladağı ilçesinde üretim yapan Münevver Ezelsoy, çiçeğinin de reçel olarak yapıldığını belirterek, “Pazarımızı netleştirdiğimiz zaman üretmemiz için bir sebebi yok. Satışımızın yüzde 45’i ortalama bizim maliyetimiz oluyor” dedi.
21.01.2022 Ekonomi
Sinir sistemini altüst ediyor, migreni tetikliyor! Hafızayı da zayıflatıyor...
Sinir sistemini altüst ediyor, migreni tetikliyor! Hafızayı da zayıflatıyor... Migreni tetikliyor, sinir sistemini altüst ediyor. Hafıza sorunlarına yol açıyor, sentetik bir kimyasal olan poliklorlu bifenil içeriyor. Vücuttaki demir gibi minerallerinin parçalamakta zorlanmasına neden oluyor, beyine kan temini ve anemi gelişimi ile ilgili sorunlara yol açıyor. Damarları büyütüyor, sağlıklı olduğu kadar zarar da veriyor.
28.12.2021 Sağlık
Gramı 50 lira! Talep patladı, üreten paraya para demiyor
Gramı 50 lira! Talep patladı, üreten paraya para demiyor Gramı 40 ile 50 lira arasında değer görüyor, geliri çok yüksek! Talep patlaması yaşanıyor. Üreten paraya para demiyor. 'Mucize bitki' olarak da adlandırılıyor. Antik çağlardan bu yana üretilen bu bitki, Osmanlı tıbbında sağlık için kullanılıyordu.
18.11.2021 Ekonomi
Hobi olarak başladı paraya para demiyor! Kilosu 50 bin lira, taleplere yetişemiyor
Hobi olarak başladı paraya para demiyor! Kilosu 50 bin lira, taleplere yetişemiyor Hobi olarak üretime başladı, talebine yetişemiyor. Kurutulursa kilosu 50 bin lira, soğanlarının kilosu ise 200 liradan satılıyor. Mor, sarı ve kırmızı renkleriyle güzel bir görüntüsü var. Boya, gıda ve ilaç sektöründe oldukça değerli bir bitki. Edirneli üretici Hasan Artan, büyük kazanç sağladığı bitki hakkında bilgi verdi.
4.11.2021 Ekonomi
Bayramın vazgeçilmezi! Tadan bırakamıyor...
Bayramın vazgeçilmezi! Tadan bırakamıyor... Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama günler kala kente özgü yöresel lezzetler arasında yer alan bayram taplaması siparişlerini yetiştirmek için hummalı çalışmalarını sürdürüyor.
2.06.2019 Gündem
Kozmetik, ilaç ve gıda sektörünün vazgeçilmezi, gramı 60 lira! 45 günde 4 milyon kazandırdı
Kozmetik, ilaç ve gıda sektörünün vazgeçilmezi, gramı 60 lira! 45 günde 4 milyon kazandırdı İki dönümden sadece 500 gram çıkıyor, gramı 60 TL'den alıcı buluyor. Adana’da yılın ilk safran hasadı gerçekleştirildi. Gramı 60 TL olan ve 2 dönümden 500 gram elde edilen safran çiçekleri tek tek toplanıyor, tel tel ayrıştırılarak gramla satılıyor. UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesinde ise boya, yemek, kozmetik, ilaç ve gıda sektörü gibi birçok alanda kullanılan ve yılda ortalama 45 gün hasat yapılan safranda 40 kilo ürün elde edildi.
17.11.2022 Ekonomi
“Erkeklere fesleğen, kadınlara bitter çikolata”
“Erkeklere fesleğen, kadınlara bitter çikolata” Vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri tüketmek hem bedensel hem ruhsal sağlığı etkiliyor. Kış aylarında enerji düşüklüğü insanlarda yaygın olarak görülürken cinsel anlamda isteksizlik de görülebileceğini uzmanlar belirtiyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Duygu Yıldırım, haftada 2 kez balık tüketmenin dopamin salgısını arttırdığını ve cinsel isteği yükseltmeye yardımcı olduğunu belirtti.
5.02.2020 Sağlık
Dört farklı mekan bir arada
Dört farklı mekan bir arada Bosphorus Hotel’in muhteşem Boğaz manzarasına hakim terasında konumlanan IZAKA Restaurants&Bar-Lounge, İstanbul’da lezzetin ve eğlencenin yeni adresi olacak gibi... Restoranın işletme müdürü İlhan Zeytun ve koordinatör Tarkan Artış ile mekanı konuştuk
24.02.2015 Magazin
Burcunuz hangi hastalığa daha çok meyilli?
Burcunuz hangi hastalığa daha çok meyilli? Burçlara göre hastalıklar nelerdir, hangi burçlarda hangi hastalıklar görülür?
9.11.2014 Astroloji
Eczacılar ‘iktidar’ peşinde!
Eczacılar ‘iktidar’ peşinde! İlaç fiyatlarındaki düşüş nedeniyle gelirleri azalan eczaneler gözünü alternatif tıbba dikti
21.02.2012 Ekonomi
Burçlara göre hastalık riskleri, sağlıklı beslenme rehberi
Burçlara göre hastalık riskleri, sağlıklı beslenme rehberi Türkan Hiçyılmaz ile Sağlıklı Günler
25.06.2011 Arşiv
Bu soruya yanıt vermedi
Bu soruya yanıt vermedi Her gün birbirinden ilginç dertlere yanıt vermeye çalışan Dr. Haydar Dümen'in bu soruda stop etti...
22.04.2010 Yaşam
İktidar hapını şeker alır gibi almayın!
İktidar hapını şeker alır gibi almayın! Viagra gibi iktidar haplarını bilinçsiz kullanmak çok riskli olabilir. Ayrıca yan etkileri de var. Cinsel gücü artırmak için doğal yolları deneyebilirsiniz.
30.01.2004 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Safran Otu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki safran otu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.