Gazete Vatan Logo

Bu soruya yanıt vermedi

Her gün birbirinden ilginç dertlere yanıt vermeye çalışan Dr. Haydar Dümen'in bu soruda stop etti...

Posta Gazetesi'ndeki köşesinde birbirinden ilginç cinsel problemlere çare bulmaya çalışan Dr. Haydar Dümen, 'Kanlı Nigar' rumuzlu bir okuyucudan gelen soruya cevap vermek yerine çareyi yemek tarifinde buldu.

İşte Kanlı Nigar'ın sorusu: Ailem gerdek gecesi kapıda bekleyecek, çarşaf görmek istiyorlar. Ama biz ilişkiye girdik, benden kan falan gelmedi. O gece gelen kanın açık pembe olduğunu duydum. Acaba o kanın rengini nasıl tutturdunuz? Bu bizim için çok önemli yoksa huzurumuz kalmayacak. RUMUZ: KANLI NİGAR

Cevap : Sevgili okurum, işte sana kendi buluşum olan özel formül. İyi oku , iyi öğren, doğru uygula. Ama hata yapma: Malzemelere gelince ; 1,2 gram zerdeçal, 1 gram çakşır otu, 1 damla nane ruhu, bir fiske zencefil, mercimek kadar safran, biraz rnezene,, 1,5 adet tane karanfil, 9 gram ısırgan otu, 2 gram meyan kökü. Bunları yarım fincan kızılcık şerbetiyle karıştır, üzerine yarım çay kaşığı bal dök. Bunlara 2 damla da kırmızı mürekkep ekle. İster iç, ister sür. Laboratuvarda bakılsa da kandan ayırt edilmez. Sevgili kızım, son günlmerde bu tür formüller üretenleri görünce ben de onlardan geri kalmayayım dedim. Sonra, Haydar Hocam yanıt vermedi deme ama bu formülü ciddiye alıp da uygulama kalkma. Gençler , kafayı bir damla kana takmayın, huzurunuzu bozmayın.

Haberin Devamı