Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Saç maskesi saçın daha hacimli, parlak ve sağlıklı gözükmesi için yapılan bir maskedir. Saç maskeleri her saç tipi için uygun olur. 
30.06.2023 Sağlık
Tatlı badem yağının faydaları - Tatlı badem yağı ne işe yarar?
Tatlı badem yağının faydaları - Tatlı badem yağı ne işe yarar? Genellikle kuruyemiş olarak tüketilen tatlı bademler soğuk presleme yapılarak tatlı badem yağı haline getirilmektedir. Açık sarı renkteki ve yumuşak dokudaki bu yağ, özellikle cilt ve saç problemleri ile savaşmak için kullanılmaktadır. Kokusuyla huzur veren tatlı badem yağı, temizleme losyonu bulunmadığında makyaj temizlemek için de kullanılabilmektedir.
16.02.2022 Sağlık
Maya maskesi nasıl yapılır? Maya maskesi ne işe yarar?
Maya maskesi nasıl yapılır? Maya maskesi ne işe yarar? Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen maya maskesi, farklı amaçlar doğrultusunda yoğun olarak değerlendiriliyor.
16.02.2022 Sağlık
Badem yağı ne işe yarar? Faydaları nelerdir?
Badem yağı ne işe yarar? Faydaları nelerdir? Kalsiyum, E vitamini, çinko, selenyum, fosfor, magnezyum, bakır ve niasin gibi önemli mineraller barındıran badem yağı, son dönemlerde farklı amaçlar doğrultusunda kullanılmak üzere tavsiye edilmekte...
16.02.2022 Sağlık