Sabri Ok

Sabri Ok

Son dakika Sabri Ok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sabri Ok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sabri Ok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabri Ok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabri ok gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 sabri ok haberi bulunmuştur. Tüm sabri ok haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi tutuklandı
PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi tutuklandı Adıyaman'da, terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi ve Arzu Ok'un babası olan Mehmet Ok, terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklandı.
27.01.2023 Gündem
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü!
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü! Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 sanıklı davanın iddianamesinde tanıklar, HDP'li bazı isimlerin terör örgütü PKK/KCK ile bağlarını ortaya koydu. Ayhan Bilgen'in 2011 ile 2015 yılları arasında legal yollardan Kandil'e giderek PKK/KCK'nın sözde eş başkanlığı ile görüşmeler yaptığını söyleyen gizli tanık Ulaş, "Ayhan Bilgen'in en son yine Kandil KCK eş başkanlığının talimatı ve KCK Türkiye sözcülüğünün önerisi ile Kars Belediye Başkanı olarak aday gösterilerek seçilmesi sağlandı." ifadelerini kullandı. Ulaş, BDP Eş Başkanlığını yapan Gültan Kışanak'ın, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla belediye başkanı seçildiğini bildirdi.
8.01.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü!
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü! Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak’ın HDP’deki yakın çalışma arkadaşı Mazlum Tekdağ operasyonla yok edildi. Tekdağ terörden hapis cezası alınca kaçtığı Kandil’deki yerini İHA’lar belirledi. F-16’ların nokta atışı PKK’lı teröristin sonu oldu. PKK'nın Mazlum Tekdağ'ın ölümünü 8 ay gizlediği de ortaya çıktı.
30.06.2020 Gündem
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası Başkentte, 13 Mart 2016'da Kızılay'daki Güvenpark otobüs duraklarında bomba yüklü otomobille düzenlenen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği, 344 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 8'i tutuklu 55 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
21.11.2018 Gündem
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Güvenpark patlaması davasında 4 sanık hakkında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
5.06.2018 Gündem
PKK’nın silah deposu Çekya
PKK’nın silah deposu Çekya Suriye PKK'sının eski elebaşı Salih Müslim'i korumaya alan Çekya, Türkiye'yi hedef alan silahların da kaynağı. ABD, PKK/PYD'ye verdiği silahların önemli kısmını Çekya'dan temin ediyor. Pentagon teröristler için topladığı silahların parasını da BAE'ye ödetiyor.
1.03.2018 Gündem
Müslim ve Ural kırmızı listede
Müslim ve Ural kırmızı listede Terör suçlarından arananların yer aldığı kırmızı listeye 44, mavi listeye 26, yeşil listeye 34, turuncu listeye 37, gri listeye 89 yeni isim eklendi. 4 milyon TL ödüllü kırmızı listeye eklenenler arasında terör örgütü PYD’nin eski lideri Salih Müslim ile ismi son olarak Soçi skandalıyla gündeme gelen Mihraç Ural da yer aldı.
12.02.2018 Gündem
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı Diyarbakır'da görülen terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davasında yargılanan HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.
22.01.2018 Siyaset
Listedeki 193 terörist etkisiz hale getirildi!
Listedeki 193 terörist etkisiz hale getirildi! İçişleri bakanlığı tarafından hazırlanan terör aranan listesinde bu zamana kadar 193 terörist etkisiz hale getirildi. Bu teröristlerin başına konulan ödül miktarı ise 95 milyon 300 bin lira
29.09.2021 Gündem
Silo: Amerikalılarla ilk temasım...
Silo: Amerikalılarla ilk temasım... Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün birçok kez ABD'yle anlaşma içerisinde, DEAŞ'lıların kaçmasına izin verdiğini söyledi. Silo ayrıca, ilk temasını, "Benimle Suriye dışında görüşmek istediler. Helikopter benzeri bir araçla geldiler. Alıp Erbil’e götürdüler." sözleriyle anlattı. İşte bütün detaylar...
29.09.2021 Gündem
İşte YPG’yi yöneten PKK’lılar
İşte YPG’yi yöneten PKK’lılar Cilo başkan olsa da kendisinden üstte bir otorite var. Bu kişi Bahoz Erdal. Bahoz da talimatları Kandil’den yani Sabri Ok’tan alıyor.
29.09.2021 Gündem
PKK Kerkük’te, ABD zırhlılarıyla şov yaptı!
PKK Kerkük’te, ABD zırhlılarıyla şov yaptı! Kerkük’te bayrak krizinin ardından bu kez de terör örgütü PKK’nın gösteri niteliğindeki töreni olay yarattı. PKK’lılara tören boyunca ABD zırhlıları eşlik etti...
31.03.2017 Dünya
Altan Tan hakkında 38,5 yıl hapis istemi
Altan Tan hakkında 38,5 yıl hapis istemi HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan hakkında 5 ayrı suçtan 38,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı
22.02.2017 Siyaset
KCK Türkiye sorumlusu yakalandı
KCK Türkiye sorumlusu yakalandı Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'nın Türkiye sorumlusu Sara Aktaş İstanbul'da başarılı bir operasyonla yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü bu akşam çok ses getirecek başarılı bir operasyona imza attı. Aktaş'ın sahte pasaportla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemede
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemede Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davası sanıklarından aralarında HDP milletvekilleri Osman Baydemir ve Selma Irmak'ın da bulunduğu 8 milletvekili hakkında hazırlanan fezleke mahkemeye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
"PKK o il ve ilçeleri 'hain' ilan etti"
"PKK o il ve ilçeleri 'hain' ilan etti" Bölücü terör örgütü PKK’nın eski üyesi Şükrü Gülmüş, şehir merkezlerinde devam eden terör eylemlerine destek vermeyen il ve ilçelerin örgüt tarafından hain ilan edildiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
HDP'lilerin Kandil fotoğrafı fezlekelerde yer aldı
HDP'lilerin Kandil fotoğrafı fezlekelerde yer aldı Çözüm sürecinde İmralı- Ankara- Kandil hattında görüşmeleri yürüten HDP heyetinin Kandil'de KCK yöneticileri ile çektirdiği ve bazı gazetelerde yar alan fotoğrafın da fezleke konusu yapıldığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye PKK'nın sözde liderlerini istedi
Türkiye PKK'nın sözde liderlerini istedi Türkiye yıllardır PKK'lı teröristleri iade etmeyen Avrup Birliği (AB) ülkelerine yeni bir emsal kararla gidiyor...
29.09.2021 Gündem
PKK elebaşıları için kırmızı bülten talebi
PKK elebaşıları için kırmızı bülten talebi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında Murat Karayılan, Cemil Bayık, Fehman Hüseyin, Duran Kalkan, Remzi Kartal ve Sabri Ok'un da bulunduğu terör örgütü PKK'nın 47 elebaşısı hakkında kırmızı bülten çıkarılmasını talep etti. Başsavcılığın, Adalet Bakanlığına gönderdiği talep yazısında bu kişilerin mal varlıklarının dondurulması ve banka hesaplarının araştırılması istendi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında Murat Karayılan, Cemil Bayık, Fehman Hüseyin, Duran Kalkan, Remzi Kartal ve Sabri Ok'un da bulunduğu terör örgütü PKK'nın 47 elebaşısı hakkında kırmızı bülten çıkarılmasını talep etti.
29.09.2021 Gündem
Cizre'de krize neden olan o binayla ilgili çarpıcı ayrıntılar
Cizre'de krize neden olan o binayla ilgili çarpıcı ayrıntılar Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, ‘Yaralılar var’ denilerek güvenlik güçlerinin operasyonlarının engellendiği, Sağlık Bakanlığı’na ait ambulansların yaralıları alma girişimine taciz ateşiyle karşılık verilen Cudi Mahallesi Bostancı Caddesi 23 numaradaki binada ve çevre binalarda kimlerin olduğuyla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Cizre sorumluları kıstırıldı!
Cizre sorumluları kıstırıldı! Cizre’deki yaralıların bulunduğu binayla 8 binanın daha bağlantısı olduğu ve 60 kadar teröristin barındığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Cizre'deki o binada dağ kadrosu liderleri var iddiası
Cizre'deki o binada dağ kadrosu liderleri var iddiası Cizre'de yaralıların mahsur kaldığı iddia edilen binayla ilgili güvenlik güçlerine ulaşan yeni bilgiler var.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Türk hakkında 18 yıla kadar hapis istemi
Ahmet Türk hakkında 18 yıla kadar hapis istemi Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk hakkında 7 yıl 6 aydan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sabri Ok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabri ok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.