S8

S8

Son dakika s8 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan s8 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını s8 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S8

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s8 gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.947 s8 haberi bulunmuştur. Tüm s8 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere mesaj: Hep birlikte başaracağız
Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere mesaj: Hep birlikte başaracağız Emine Erdoğan, “Koruyucu Aile Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erdoğan; "Kalpten inanıyorum ki, anne, baba sevgisine hasret tüm çocuklarımız, özlemini duydukları aile ortamında büyüyecek. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.
30.06.2023 Gündem
Bağcılar'da 8'inci kattan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bağcılar'da 8'inci kattan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Bağcılar'da misafirliğe geldiği evde, annesi içeride otururken balkonda oynayan 2 yaşındaki A.M.S., 8. kattan düşerek hayatını kaybetti. A.M.S.'nin teyzesinin nişanı için ailesiyle birlikte Çorlu'dan geldiği, nişandan sonra evine döneceği öğrenildi. 
7.08.2022 Yaşam
Antik kentteki kazıda, Roma askerlerinin kullandığı demir maske bulundu
Antik kentteki kazıda, Roma askerlerinin kullandığı demir maske bulundu Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki  Hadrianaupolis antik kentinde sürdürülen çalışmalarda Roma askerine ait 1800 yıllık demir maske bulundu. 
23.11.2021 Kültür Sanat
Karabük'te mezarın içinden çıktı! İlginç yüzük: Çobanların tanrısı...
Karabük'te mezarın içinden çıktı! İlginç yüzük: Çobanların tanrısı... Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianaupolis Antik Kentinde sürdürülen çalışmalarda kaya mezarlarının içinde 1800 yıl öncesine ait üzerinde mitolojiye göre Çobanların tanrısı Pan karakteri işli yüzük bulundu.
6.10.2021 Yaşam
Fatura ödemeleri ve para transferi ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası resmen duyurdu
Fatura ödemeleri ve para transferi ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası resmen duyurdu Fatura ödemeleri ve para transferleri ile ilgili son dakika açıklaması! Merkez Bankası resmen duyurdu. 'Ödeme yapmayın' uyarısı geldi. Son zamanlarda izin ve yetkiler olmadan bazı işletmeler ve kişiler tarafından para transferi ve fatura ödemeleri hizmetlerine aracılık edildiği yönünde ihbar ve şikayetler alındığı belirtildi. Ödeme hizmeti sunmaya yetkili olduğu tespit edilemeyen şirketlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Merkez Bankası para transferi ve fatura ödemelerine aracılık edilmesi ve benzeri ödeme hizmetlerini sunabilecek yetkili kuruluşları internet sitesinde yayımladı.
10.09.2021 Ekonomi
Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, ne olacak? BDDK faizsiz konut satan 21 tasarruf şirketini tasfiye etti!
Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, ne olacak? BDDK faizsiz konut satan 21 tasarruf şirketini tasfiye etti! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Peki, Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, ne olacak? Tasfiye nedir, Tasfiye etmek ne demek?
2.07.2021 Gündem
Mini helikopterin uçuşu sırasındaki ses kayıtlara geçti
Mini helikopterin uçuşu sırasındaki ses kayıtlara geçti ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) Mars'a gönderdiği Perseverance keşif aracında bulunan "Ingenuity" adlı mini helikopterin uçuşu sırasında çıkardığı ses kayıtlara geçti.
8.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Borçlusunun çocuklarını kaçırıp pencere demirine bağladı!
Borçlusunun çocuklarını kaçırıp pencere demirine bağladı! Adana’da Ali B. (35), borç verdiği Bilal Ş.'nin (36) 8 ve 6 yaşlarındaki çocuklarını kaçırdıktan sonra ellerine plastik kelepçe takıp, pencere demirine bağlayarak, saçlarını da jiletle kazıdı. Fotoğraflarını Bilal Ş.'ye yolladıktan sonra çocukları serbest bırakan Ali B., daha sonra da borçlusunu rehin aldı. Bilal Ş.'nin eşinin ihbarı üzerine harekete geçen polis, Ali B. ile kendisine yardım eden Erdal A.'yı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.09.2020 Gündem
Hadrianoupolis Antik Kent’inde bulundu... Heyecan yarattı
Hadrianoupolis Antik Kent’inde bulundu... Heyecan yarattı Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianapolis Antik Kenti'nde ortaya çıkarılan ve Hristiyanlık alemi için büyük öneme sahip olan figürlerin yer aldığı kilisenin bulunduğu alanda sürdürülen çalışmalarda 1800 yıl öncesine ait bir adak levhası bulundu.
26.12.2019 Gündem
Trump'a 'silah doğrultma' fotoğrafı olay oldu!
Trump'a 'silah doğrultma' fotoğrafı olay oldu! Avrupa Birliği Konseyi Eski Başkanı Donald Tusk'ın 2018 yılında düzenlenen G7 Zirvesi'nde ABD Başkanı Donald Trump ile aynı karede yer aldığı fotoğraf, Twitter'da @donaldtuskEPP adlı onaylanmamış bir hesaptan paylaşıldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, "Dönemsel türbülanslara rağmen transatlantik dostluğu devam etmeli" notu ile paylaşılan fotoğrafın Donald Tusk'ın gerçek hesabından yayınlandığını sandı. Donald Tusk daha sonra kendi Twitter hesabında paylaşımı RT'ledi.
6.12.2019 Dünya
İnşaat işçisi baba iki oğlunu tekme tokat dövdü!
İnşaat işçisi baba iki oğlunu tekme tokat dövdü! Kütahya'da inşaat işçisi baba, 6 ve 8 yaşındaki 2 oğlunu komşularının evlerinin önüne yumurta attıkları gerekçesiyle sokak ortasında tekme tokat dövdü. Mahalle sakinleri tarafından şiddet anlarının anbean kaydedildiği olayın ardından gözaltına alınan baba, mahkemece adli kontrol getirilerek, serbest bırakıldı. 2 çocuk ise devlet korumasına alındı.
30.05.2019 Yaşam
Qualcomm Apple'a açtığı patent davasını kazandı
Qualcomm Apple'a açtığı patent davasını kazandı Qualcomm Apple’a karşı açtığı patent davasını kazandı. San Diego’da görülen davada Güney Kaliforniya yerel mahkeme jürisi Apple’ın iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ve X modellerinde Qualcomm’a ait U.S. 8,838,949 ve U.S. 9,535,490 No’lu patentlerinin, Apple iPhone 8, 8 Plus ve X modellerinde de U.S. 8,633,936. No’lu patentinin izinsiz kullanıldığı kararına vardı.
18.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcılarına Pie müjdesi!
Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcılarına Pie müjdesi! Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus, Android 9.0 Pie güncellemesine sonunda kavuştu.
27.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe'nin yeni idari menajeri Volkan Ballı!
Fenerbahçe'nin yeni idari menajeri Volkan Ballı! Fenerbahçe, Futbol A Takımı İdari Menajerliğine Volkan Ballı'nın getirildiğini açıkladı.
17.12.2018 Fenerbahçe
Ekrana gömülü kamerasıyla Galaxy A8s tanıtıldı!
Ekrana gömülü kamerasıyla Galaxy A8s tanıtıldı! Samsung'un merakla beklenen Galaxy A8s telefonu sonunda tanıtıldı.
10.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un ilk çift renkli telefonu!
Samsung'un ilk çift renkli telefonu! Çinli üreticilerin çift renkli tasarımlarının sevildiğini fark eden Samsung, Galaxy S9 için Buz Mavisi adında çift renkli bir model satışa sundu.
14.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un yeni arayüzü hangi telefonlara gelecek?
Samsung'un yeni arayüzü hangi telefonlara gelecek? Güney Koreli teknoloji devinden gelen son haberlere göre 'Samsung One' arayüzü, son dönemlerde çıkan bütün amiral gemileri için geliyor.
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldı Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Bir hafta sonra akrabalarına kavuşacaklar
Bir hafta sonra akrabalarına kavuşacaklar DEAŞ’a katılan aileleri ölünce Bağdat’ta yetimhaneye konulan ve önceki gün Ankara’ya getirilen 17 çocuk rehabilitasyon sürecinin ardından akrabalarına verilecek
10.10.2018 Gündem
YouTube'dan iPhone'a özel hizmet geliyor!
YouTube'dan iPhone'a özel hizmet geliyor! Popüler video hizmeti YouTube, Apple'ın iPhone XS ve iPhone XS Max cihazlarına tam destek sağlayacak.
28.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Marketteki kontörlü telefon yakalattı
Marketteki kontörlü telefon yakalattı FETÖ’nün kripto üyeleriyle kontörlü ve ankesörlü telefonlarla iletişim kurulduğunun ortaya çıkmasıyla yapılan analizler sonucu Erzurum’da çok sayıda ‘mahrem yapı’dan asker ve sivil imam yakalandı
20.05.2018 Gündem
FETÖ'nün bir sapkınlığı daha ortaya çıktı! "Kıyamet öncesi..."
FETÖ'nün bir sapkınlığı daha ortaya çıktı! "Kıyamet öncesi..." Erzurum'da FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmasındaki çok sayıda asker ve sivil imam, bir marketteki kontörlü telefonunun HTS kaydında yapılan analizle deşifre edildi. İtirafçı olan şüphelilerden yüzbaşı H.S.B., "Sorumlu imam bize Sait Nursi ve Fethullah Gülen'in son dönemde dünyaya gelen önemli şahsiyetlerden olduğunu, kıyamet öncesi gelecek son önemli şahsiyetin de askeriye içerisinden hava kuvvetlerinde görevli olacağını söyleyerek benim bu branşa geçmemi istedi" dedi.
20.05.2018 Gündem
Golan Tepeleri'nde alarm! Sirenler çalıyor
Golan Tepeleri'nde alarm! Sirenler çalıyor Suriye ile İsrail arasında Salı günü 'karşılıklı roket atışı yapıldığı' suçlamalarının ardından başlayan gerilim devam ediyor. İsrail uçaklarının Suriye üzerindeki uçuşları sonrası Golan Tepeleri'ndeki İsrail üslerine roket saldırısı gerçekleşti. İsrail ordusu saldırıyı Suriye'deki İran güçlerinin yaptığını iddia ederken Suriye ordusu saldırıyı kendilerinin gerçekleştirdiğini açıkladı. İki ülke arasındaki çatışmalar gece yarısından sonra bir kez daha şiddetlendi.
10.05.2018 Dünya
Yapay zeka tuşu ile gelecek
Yapay zeka tuşu ile gelecek Güney Koreli teknoloji firması LG’nin amiral gemisi G7 ThinQ, New York’taki etkinlikte tanıtılacak. Piyasadaki diğer akıllı telefonlardan ayıran özelliği ise yapay zeka düğmesiyle gelecek olması.
23.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un yeni bombası
Samsung'un yeni bombası Söylentiler Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10’un beklenilenin aksine katlanabilir ekrana sahip olmayacağı yönünde
19.04.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

S8 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s8 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.