S.S.

S.S.

Son dakika s.s. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan s.s. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını s.s. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S.S.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s.s. gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.279 s.s. haberi bulunmuştur. Tüm s.s. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira...
200 liralık davul derisiyle milyonluk 'İncil' dolandırıcılığı! 15 milyon lira... Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 liraya satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yaparak, '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon liraya sattığını söyledi.
24.01.2024 Gündem
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi...
Abdülhamid Han Akdeniz'e açıldı Yunanistan paniğe kapıldı: Erdoğan'dan güç gösterisi... Abdülhamid Han Gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yola çıktı. Bu gelişme Yunanistan'da kısa sürede manşetlerdeki yerini aldı. Yunan medyası 'Erdoğan'ın bayramı sondaj kulesiyle başladı' başlıkları attı. CNN Yunanistan geminin göreve başladığı tören için 'Erdoğan güç gösterisi yaptı' yorumunda bulundu.
9.08.2022 Dünya
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den flaş sözler: 31 Mart tarihi bir eşiktir, milattır...
MHP Lideri Bahçeli'den flaş sözler: 31 Mart tarihi bir eşiktir, milattır... MHP Genel Başkanı Bahçeli, "31 Mart 2019 tarihi bir eşiktir, bir dönümdür, bir milattır" dedi.
26.02.2019 Siyaset
Erkan Petekkaya: Aylık kazancım 450 bin TL'den fazla
Erkan Petekkaya: Aylık kazancım 450 bin TL'den fazla CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a konuk olan Erkan Petekkaya, daha önceki 450 bin TL'lik beyanının doğru olduğunu söyleyerek "Allah'a çok şükür kazanıyorum. Şu anda ondan daha fazla kazanıyorum" dedi.
26.12.2018 Televizyon
Kontenjan durumları
Kontenjan durumları LGS’de yüksek puan almak ve rakiplerinizden bir adım öne geçmek için önerilerimize kulak verin...
31.05.2018 Eğitim
Fatih Altaylı: Utanç duyuyoruz
Fatih Altaylı: Utanç duyuyoruz Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.06.2017 Galatasaray
Türkiye estetik cerrahide iddialı
Türkiye estetik cerrahide iddialı Türkiye’nin estetik cerrahide birçok Avrupa ülkesinden çok daha ileri seviyede.
19.06.2017 Sağlık
Bomba iddia! Deniz Seki'yi bakın kim ihbar etmiş?
Bomba iddia! Deniz Seki'yi bakın kim ihbar etmiş? Faruk Salman'ın 5 Haziran'da özgür kalacak olan Deniz Seki'yi terk ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İşte ayrılık iddialarının perde arkası.
30.05.2017 Magazin
'Rap'in yükselen yıldızı Resul!
'Rap'in yükselen yıldızı Resul! O Ses Türkiye'de Gökhan-Hakan kardeşlerin takımında yer alan Resul Aydemir, belki şampiyon olamadı; ancak performansıyla hafızalara kazındı.
20.03.2017 Magazin
Resul Aydemir kimdir? (O Ses Türkiye finalisti)
Resul Aydemir kimdir? (O Ses Türkiye finalisti) O Ses Türkiye'de dün akşam muhteşem bir final yaşandı. İzleyicilerin nefeslerini tutarak izlediği O Ses Türkiye'nin finalistlerinden biri Resul Aydemir oldu. Resul Aydemir ikinci olsa da gündemde oldukça araştırılmaya başlandı. İşte Resul Aydemir kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Doğru strateji kazandırır zor soruyla uğraşmayın
Doğru strateji kazandırır zor soruyla uğraşmayın YGS için yapılan tanımlardan belki de gerçeği en iyi yansıtanı; ‘YGS, bir hazırlık sınavıdır’ ifadesidir...
9.03.2017 Eğitim
Şantajcı kızları dubalarla dövdüler
Şantajcı kızları dubalarla dövdüler İki kuzen, kendilerinden ayrılan oto galerici sevgililerini müstehcen görüntülerini yaymakla tehdit edip 20'şer bin dolar istedi. Sevgilileri tarafından plastik dubalarla dövülen genç kızlar, şikâyetçi oldu.
1.02.2017 Yaşam
"Herkes haddini bilsin"
"Herkes haddini bilsin" TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den prim tartışmalarıyla Milli Takım üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışanlara net mesaj:
23.09.2021 Futbol
Beşiktaş'ta 850 milyon TL'lik şok!
Beşiktaş'ta 850 milyon TL'lik şok! Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, üyelere mektup gönderip kulübün toplam borcunun 6 Ağustos’ta açıklanan 1 milyar 500 bin TL olmadığını, gerçek borcun 2 milyar 348 milyon 922 bin TL olduğunu ifade etti.
24.09.2021 Beşiktaş
Snapchat tutkunu Didem Soydan
Snapchat tutkunu Didem Soydan Ünlü model Didem Soydan, son zamanların fenomen uygulaması Snapchat'i kullanan ünlüler kervanına katıldı.
1.09.2016 Magazin
Midyat ve Erciş il oluyor
Midyat ve Erciş il oluyor AK Parti hükümeti, Mardin'in Midyat, Van'ın Erciş ilçelerini il yapmayı, Şırnak il merkezini Cizre, Hakkâri il merkezini de Yüksekova olarak değiştirmeyi planlıyor. Şırnak'ın isminin Nuh Şehri olması tartışılıyor. Midyat ve Erciş'in il olması halinde, HDP'li belediyelerin yönetiminde olan Mardin ve Van, Büyükşehir Belediyesi ünvanlarını kaybedecek.
29.09.2021 Gündem
5 yıl önce terk edilen bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı
5 yıl önce terk edilen bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı SAMSUN’da 5 yıl önce çalılıklar altında bulunduktan sonra devlet korumasına alınan kız bebeği terk eden annesi ve anneannesi, ihbar üzerine yakalanarak, gözaltına alındı...
26.05.2016 Yaşam
Sosyal medya akıl sağlığını nasıl etkiliyor? Facebook haseti nedir?
Sosyal medya akıl sağlığını nasıl etkiliyor? Facebook haseti nedir? Günümüzün vazgeçilmez argümanları arasında yer alan sosyal medya artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Facebook'tan Twitter'a Twitter'dan İnstagram'a bir çok sosyal medya ağında fazlasıyla zaman geçiriyoruz. Peki bu sosyal medya araçları akıl sağlığımızı nasıl etkiliyor? İşte sosyal medyanın etkileri...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Cinsel saldırı davasında, sanık ile avukatından çelişkili ifadeler
Cinsel saldırı davasında, sanık ile avukatından çelişkili ifadeler KAYSERİ’nin Yahyalı İlçesi’nde 2 yıl önce, evlerine odun kesmeye gittiği Ş...
4.05.2016 Yaşam
Hüseyin Sözlü'nün yurt dışına çıkışı yasaklandı
Hüseyin Sözlü'nün yurt dışına çıkışı yasaklandı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediye Başkanlığı dönemindeki bir soruşturma ile alakalı Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi. Sözlü, soruşturma kapsamında hakkında yurt dışına çıkma yasağı kararı alındığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
PowerPoint yenilendi
PowerPoint yenilendi Microsoft Power Point, Morph isimli yeni özelliği ile dikkat çekiyor...
18.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Mimari Dehanın Şaheserleri açıldı
Mimari Dehanın Şaheserleri açıldı Sinan ve Mimari Dehanın Şaheserleri sergisi kapılarını açtı
10.04.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

S.S. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s.s. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.