Rusya Soruşturması

Rusya Soruşturması

Son dakika rusya soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rusya soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rusya soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 rusya soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm rusya soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Trump'tan bir skandal karar daha!
ABD Başkanı Trump'tan bir skandal karar daha! ABD'deki tarihi seçimleri kaybeden ve başkanlık koltuğundaki son bir ayını geçiren ABD lideri Irak'ta 17 sivilin öldürülmesine karışan paralı askerler ve Rusya soruşturmasının kilit isimlerini affetti.
23.12.2020 Dünya
Trump'tan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn'e özel af
Trump'tan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn'e özel af ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturması kapsamında hakkında "FBI'a yalan söyleme" suçlaması bulunan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'e özel af çıkardığını duyurdu.
25.11.2020 Dünya
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu ABD'de başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi Mike Pence ile Demokrat Kamala Harris'i karşı karşıya getiren canlı yayın münazarası büyük oranda sakin geçti. Canlı yayında Pence'in kafasına konan sinek ise geceye damga vurdu.
8.10.2020 Gündem
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af!
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af! Kongreye yalan söylemek ve adaleti engellemek gibi suçlardan 3 yıl 4 ay hapis cezası alan Roger Stone, serbest kaldı.
11.07.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal...
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal... ABD Başkanı Donald Trump, son günlerde, yayımlanan kitabıyla gündeme gelen eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton için "Ülkeyi yönetirken yanlış seçimler yapabiliyorsunuz, Bolton gibi bir aptala görev vermek gibi..." dedi.
26.06.2020 Dünya
Trump 'artık yeter' dedi ve ekledi: En kısa zamanda...
Trump 'artık yeter' dedi ve ekledi: En kısa zamanda... ABD Başkanı Donald Trump, 26 Kasım'daki Şükran Günü'ne kadar Afganistan'daki askerlerin tamamının çekileceği iddialarına ilişkin, "Oraya polislik yapmak için gitmedik ama 19 yıldır oradayız. Artık yeter. Askerlerimizi evlerine geri getirmeye ilişkin olumlu görüşmeler yapıyoruz" dedi ancak net bir tarih vermekten kaçındı.
26.05.2020 Dünya
Trump'tan 'hidroksiklorokin' açıklaması
Trump'tan 'hidroksiklorokin' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüsten (Kovid-19) korunmak için kullanmaya başladığını açıkladığı "hidroksiklorokin" isimli ilaca ilişkin, "Ben bu ilacın ek bir koruma sağladığına inanıyorum ama tabii kullanmak için doktorunuza danışın." dedi.
19.05.2020 Dünya
Trump ve Pence her gün Kovid-19 testi yaptıracak
Trump ve Pence her gün Kovid-19 testi yaptıracak ABD Başkanı Donald Trump, bir yaverinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) çıkmasının ardından artık her gün test yaptıracağını açıkladı.
7.05.2020 Dünya
Trump eski danışmanını böyle savundu: Tamamen aklandı
Trump eski danışmanını böyle savundu: Tamamen aklandı ABD Başkanı Donald Trump, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'in 2017'de Federal Soruşturma Bürosu (FBI) yetkililerince yalan beyana zorlandığını gösteren belgelerin ortaya çıkmasına ilişkin, "Flynn tamamen aklandı." yorumundu bulundu.
30.04.2020 Dünya
Trump'tan 'azil süreci' açıklaması
Trump'tan 'azil süreci' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturması ve azil sürecinde kendisine haksızlık edildiğini savunarak, "Benim başıma gelenler başka bir başkanın başına asla gelmemeli. Başka bir başkan, bana olanları kaldırır mıydı bilmiyorum. Bence kaldıramazdı." açıklamasında bulundu.
6.02.2020 Dünya
Trump'a bir şok daha! Suçlu bulundu
Trump'a bir şok daha! Suçlu bulundu ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde danışmanlığını yapan ve Rusya soruşturmasında ismi geçen Roger Stone, aralarında "Kongre'ye yalan söylemek" ve "adaleti engellemek" gibi maddelerden suçlu bulundu.
15.11.2019 Dünya
'ABD tarihindeki en kötü aldatmaca'
'ABD tarihindeki en kötü aldatmaca' ABD Başkanı Donald Trump, 2016'daki başkanlık seçim kampanyasına yönelik yürütülen Rusya soruşturmasını, "ABD tarihindeki en kötü aldatmaca" olarak nitelendirdi.
26.10.2019 Dünya
Dev şirket açıkladı: Kriz bu kez sanal dünyaya taşındı!
Dev şirket açıkladı: Kriz bu kez sanal dünyaya taşındı! ABD'li teknoloji devi Microsoft, 2020 Başkanlık seçimlerine yönelik İran kaynaklı binlerce hackleme girişiminde bulunulduğunu tespit ettiklerini duyurdu.
5.10.2019 Dünya
Çok konuşulmuştu: Kapattı ve istifa etti
Çok konuşulmuştu: Kapattı ve istifa etti ABD'de Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, Rusya soruşturması dosyasını resmen kapattığını ve Adalet Bakanlığındaki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
29.05.2019 Dünya
Trump'la ilgili bomba iddia! 'Bu benim başkanlığımın sonu'
Trump'la ilgili bomba iddia! 'Bu benim başkanlığımın sonu' Rusya soruşturmasına Mayıs 2017'de Özel Yetkili Savcı olarak Robert Mueller'ın atandığını öğrenen ABD Başkanı Donald Trump'ın "Bu benim başkanlığımın sonu." dediği ortaya çıktı.
18.04.2019 Dünya
Trump: Bu soruşturma hükümetimizi devirmeye teşebbüstü
Trump: Bu soruşturma hükümetimizi devirmeye teşebbüstü ABD Başkanı Donald Trump, Özel Yetkili Savcı Robert Mueller'ın yürüttüğü Rusya soruşturması için, "Bu soruşturma hükümetimizi ve ülkemizi devirmeye teşebbüstü, yasa dışı bir devirme girişimiydi" değerlendirmesini yaptı.
28.03.2019 Dünya
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi...
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi... ABD Adalet Bakanı William Barr, Kongre üyelerine Rusya soruşturması raporuna ilişkin gönderdiği mektubunda, ABD Başkanı Donald Trump veya başkanlık seçimleri kampanyasında görevli herhangi bir kimsenin seçimle ilgili olarak Rusya ile iş birliği yaptığının tespit edilmediğini bildirdi.
25.03.2019 Dünya
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı?
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı? ABD'de 2 yıldır devam eden Rusya soruşturmasını tamamlayan Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, dosyasını Adalet Bakanı William Barr'a teslim etti. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, 'Bundan sonraki adım Bakan Barr'a kalmış durumda' açıklamasında bulundu.
23.03.2019 Dünya
Trump: Rusya soruşturmasında hedef değilim
Trump: Rusya soruşturmasında hedef değilim ABD Başkanı Donald Trump, New York Times gazetesine verdiği röportajda Rusya'yla işbirliği iddialarını araştıran Özel Savcı Robert Mueller'in soruşturmasında bir hedef olmadığını söyledi. Trump ayrıca Meksika sınırına yapmayı planladığı duvar konusunda Demokat Partililerle yapılan müzakereleri "vakit kaybı" diye tanımladı.
1.02.2019 Dünya
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek Daha önce Kongre'ye yalan söylediğini itiraf eden avukat Cohen, Rusya soruşturmasının seyrini değiştirebilir. Trump'ın tepkisini çeken avukat, iki kadına sus payı ödemesi yapıldığını da açıklamıştı.
11.01.2019 Dünya
Beyaz Saray'dan flaş FETÖ elebaşı açıklaması
Beyaz Saray'dan flaş FETÖ elebaşı açıklaması Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sarah Sanders, Beyaz Saray’da düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soru üzerine FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında açıklamalar yaptı.
18.12.2018 Dünya
Trump'ın eski avukatı Cohen'e 3 yıl hapis cezası
Trump'ın eski avukatı Cohen'e 3 yıl hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen'e, "başkanlık seçimlerini etkilemeye çalışmak" da dahil çeşitli federal suçlardan 3 yıl hapis cezası verildi.
12.12.2018 Dünya
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı, Amerikan Time dergisinin her yıl seçtiği "yılın kişisi" unvanı için finale kalan isimler arasında yer aldı.
10.12.2018 Dünya
Donald Trump açıkladı: Soruşturmayla ilgili cevaplar hazır
Donald Trump açıkladı: Soruşturmayla ilgili cevaplar hazır ABD Başkanı Donald Trump, Özel Savcı Robert Mueller'in Rusya soruşturması bağlamında kendisine yönelttiği soruları yazılı olarak yanıtladığını ancak bunları teslim etmediğini açıkladı.
16.11.2018 Dünya
Trump, göçmenlik beyannamesini imzaladı
Trump, göçmenlik beyannamesini imzaladı ABD Başkanı Trump, göçmenlik beyannamesine imzayı attığını duyurdu.
9.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.