Rusya Başbakanı

Rusya Başbakanı

Son dakika RUSYA Başbakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan RUSYA Başbakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını RUSYA Başbakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Başbakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya başbakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.754 rusya başbakanı haberi bulunmuştur. Tüm rusya başbakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'dan kolay vize hamlesi! Türkiye dahil 19 ülkede geçerli olacak
Rusya'dan kolay vize hamlesi! Türkiye dahil 19 ülkede geçerli olacak Rusya'dan vize hamlesi geldi. Yeni kararı dünyaya resmen duyurdular. Rusya Başbakanı Mihail Mişustin aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 19 ülke vatandaşının sadece otel rezervasyonu üzerinden kolay vize alabilmesini sağlayan kararnameyi imzaladı.
21.02.2023 Dünya
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama! Rusya'dan ilk açıklama geldi
Kırım Köprüsü'nde büyük patlama! Rusya'dan ilk açıklama geldi Kırım Yarımadası ile Rusya'yı birbirine bağlayan Kırım Köprüsü'nün demiryolu bölümünde bulunan yakıt tanklarından birinde patlama meydana geldi. Patlamaya, yakıt tankında çıkan yangının neden olduğu belirtildi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kırım Köprüsü'ndeki durum ile ilgili raporlar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sunuldu" dedi.
8.10.2022 Dünya
Putin'den 9 Mayıs öncesi kritik hamle! Savaşa odaklandı, zafer için...
Putin'den 9 Mayıs öncesi kritik hamle! Savaşa odaklandı, zafer için... Rusya Devlet Başkanı Putin'in ülke yönetimini başbakana devrederek Ukrayna'daki günlük operasyonların komutasını üstlendiği iddia edildi. 9 Mayıs öncesi zafer elde etmek isteyen Putin'in 'imkansız taleplerde' bulunduğu ve 'paranoyak fikirlere' takıntılı hale geldiği konuşuluyor.
3.05.2022 Dünya
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek?
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor, tüm dünya bölgeden gelen son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Patlak veren savaş kadar, Volodymyr Zelenski ve Vladimir Putin’in de hal ve hareketleri de konuşuluyor. Son günlerde Rus lideri hakkında ortaya atılan iddialar, Moskova yönetiminde değişiklik olacak beklentisini gündeme getirdi. Tüm şimşekleri üstüne çeken Putin ile ilgili darbe, hastalık ve suikast iddiaları doğru mu? Eğer yönetimde değişiklik olursa Putin’in yerine geçmesi muhtemel isimler kimler? İşte detaylar...
12.03.2022 Dünya
Putin'den flaş yaptırım açıklaması: Rus petrol ve doğal gazı...
Putin'den flaş yaptırım açıklaması: Rus petrol ve doğal gazı... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı tarafından kendilerine uygulanan ekonomik ambargolar için, “Zaten uygulanacaktı” dedi. ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya’dan petrol ve doğalgaz alımını yasaklanması yönelik kararını eleştiren Putin, “Batı’da fiyatları artıyor fakat bu bizim suçumuz değil. Bu onların kendi yanlış hesaplamalarının sonucu. Bizi suçlayabileceğimiz bir durum yok. ABD’de petrol ve petrol ürünleri fiyatlarının artıyor olmasında da aynısı geçerli." dedi.
10.03.2022 Dünya
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı
Rusya'da milletvekili seçiminde sandıklar kapandı Rusya'da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması, 39 federatif bölgenin parlamentosu ile bazı bölgelerdeki yönetici ve mahalli seçimler için oylama işlemi sona erdi.
19.09.2021 Dünya
Rusya resmen açıkladı! Vizeler kaldırıldı
Rusya resmen açıkladı! Vizeler kaldırıldı Rusya'nın Saint Petersburg kentindeki 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) maçlarına bileti olan yabancı uyruklu seyircilerin ülkeye vizesiz giriş yapabileceği açıklandı.
20.05.2021 Dünya
Kremlin, Putin'in servetini açıkladı
Kremlin, Putin'in servetini açıkladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 2020’de bir önceki yıla kıyasla yüzde 2 artışla 9,9 milyon ruble gelir elde ettiği açıklandı.
16.04.2021 Dünya
Rusya üçüncü koronavirüs aşısını tescilledi!
Rusya üçüncü koronavirüs aşısını tescilledi! Rusya koronavirüs aşısı için üçüncü aşısını tescilledi. Rusya dünyada koronavirüs aşısını tescilleyen ilk ülke olmuştu. Ülkede tescillenen ilk aşı olan Sputnik V şu anda dünya çapında aşı kampanyalarında kullanılmaya devam ediyor.
20.02.2021 Dünya
Rusya'da Kovid-19 vakası sayısı 272 bini geçti
Rusya'da Kovid-19 vakası sayısı 272 bini geçti Rusya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) tespit edilenlerin sayısı 272 bin 43, ölü sayısı 2 bin 537’ye ulaştı.
16.05.2020 Corona Virüsü
Rusya'da Kovid-19'a yakalanan iki bakan iyileşti
Rusya'da Kovid-19'a yakalanan iki bakan iyileşti Rusya'da hükümet üyeleri arasında yeni tip corona virüs (Kovid-19) bulaşan iki bakanın iyileştiği bildirildi.
14.05.2020 Corona Virüsü
Rusya'da Kovid-19 vaka sayısı 242 bini geçti
Rusya'da Kovid-19 vaka sayısı 242 bini geçti Rusya'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) tespit edilenlerin sayısı 242 bin 271'e, virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı da 2 bin 212’ye yükseldi.
13.05.2020 Corona Virüsü
Rusya, Kovid-19 vaka sayısında dünyada üçüncü sıraya yükseldi
Rusya, Kovid-19 vaka sayısında dünyada üçüncü sıraya yükseldi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) vaka sayısı 221 bin 344'e ulaşarak İtalya ve İngiltere'yi geride bırakan Rusya dünyada üçüncü sıraya yerleşti.
11.05.2020 Corona Virüsü
Rusya'da şok! Bakana corona virüs tanısı konuldu
Rusya'da şok! Bakana corona virüs tanısı konuldu Rusya Kültür Bakanı Olga Lyubimova'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiği bildirildi.
6.05.2020 Corona Virüsü
Rusya corona virüs kabusu yaşıyor! Sağlık Bakanı halkı suçladı...
Rusya corona virüs kabusu yaşıyor! Sağlık Bakanı halkı suçladı... Rusya corona virüsle mücadele merkezinin açıkladığı son verilere göre günlük vaka artışı 10 bin 633 oldu. Rusya lideri Putin'in, nisan ayı ortasından itibaren ülkeyi başkent Moskova'nın yakınlarındaki bir sığınaktan yönettiği iddia ediliyor. Rusya Başbakanı Mihail Mişustin'in tedavisi sürerken, Sağlık Bakanı Mihail Muraşko televizyona çıkarak salgının şimdiki boyutlara ulaşmasından halkı sorumlu tuttu.
4.05.2020 Corona Virüsü
Rusya'da Kovid-19 vakası sayısı 124 bini aştı
Rusya'da Kovid-19 vakası sayısı 124 bini aştı Rusya'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) vaka sayısı 124 bin 54'e, ölenlerin sayısı 1222'ye ulaştı.
2.05.2020 Corona Virüsü
Rusya Başbakanının corona testi pozitif çıktı
Rusya Başbakanının corona testi pozitif çıktı Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.
30.04.2020 Corona Virüsü
Putin duyurdu: Virüsün yayılımını durdurduk
Putin duyurdu: Virüsün yayılımını durdurduk Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede korona virüsün yayılımını engellemeyi başardıklarını ifade etti.
17.03.2020 Corona Virüsü
Putin, güvenlik konseyini acil topladı
Putin, güvenlik konseyini acil topladı İdlib’de rejim güçlerinin Türk askerine yönelik saldırısının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi üyeleri ile acil toplantıya başladı.
28.02.2020 Dünya
Rusya, Çinli vatandaşların ülkeye girişini yasaklıyor
Rusya, Çinli vatandaşların ülkeye girişini yasaklıyor Rusya, korona virüsü salgını nedeniyle Çinli vatandaşların geçici olarak ülkeye girişinin yasaklanacağını duyurdu.
19.02.2020 Dünya
Rusya, Çin'le yolcu demir yolu ulaşımını  durdurdu
Rusya, Çin'le yolcu demir yolu ulaşımını durdurdu Rusya, yeni tip koronavirüs (2019-nCov) salgını nedeniyle Çin'le yolcu demir yolu ulaşımını durdurma kararı aldı.
2.02.2020 Dünya
Kan donduran iddia: Bin 370 kişiden ümit kesildi
Kan donduran iddia: Bin 370 kişiden ümit kesildi Çin'de yüzlerce kişiyi yoğun bakıma sokan 'Corona virüs'ü hızla hasta sayısını arttırırken ortaya atılan iddia tam anlamıyla kan dondurdu. Corona Virüsü olan 1370 kişiden ümit kesildi. İşte 'Corona virüs'le ilgili son durum... Dünya Sağlık Örgütü, Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınıyla ilgili, "uluslararası kamu sağlığı acil durumu" ilan etti.
30.01.2020 Dünya
Rusya Başbakanı Medvedev'den istifa açıklaması!
Rusya Başbakanı Medvedev'den istifa açıklaması! Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, hükümetin istifa ettiğini duyurdu.
15.01.2020 Dünya
Rusya haftada 4 gün çalışma sistemine geçmeye hazırlanıyor
Rusya haftada 4 gün çalışma sistemine geçmeye hazırlanıyor Rusya, işsizliğin önüne geçmek ve yaşam kalitesi artırmak için kademeli olarak haftada 4 gün çalışma sistemine geçmeye hazırlanıyor.
14.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Başbakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya başbakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.