Rus Hacker

Rus Hacker

Son dakika rus hacker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus hacker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus hacker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Hacker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus hacker gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 rus hacker haberi bulunmuştur. Tüm rus hacker haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiliz bakanların şifreleri çalındı!
İngiliz bakanların şifreleri çalındı! Times gazetesi, aralarında bakanların, büyükelçilerin ve üst düzey polislerin de bulunduğu on binlerce İngiliz yetkilinin internette kullandıkları şifrelerin, Rus bilgisayar korsanlarınca çalındığını ve satıldığını iddia etti.
23.06.2017 Dünya
"Hackerlar da insan"
"Hackerlar da insan" Intercepter-NG programını geliştiren ve eski ABD Ulusal Güvenlik Kurumu (NSA) çalışanı Edward Snowden ile görüşen ünlü hacker Ares, bilgisayar korsanlarının günlük yaşantısını ve Rus hackerların ABD'deki saldırılarla bağlantısı olmadığına neden inanmadığını anlattı.
10.11.2016 Dünya
Microsoft o iddiaları kabul etti!
Microsoft o iddiaları kabul etti! Microsoft, Rus hackerların Windows işletim sistemindeki bir açığı kullandığı iddialarını doğruladı.
2.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Bilgisayardan çalıp şantaj yaptılar!
Bilgisayardan çalıp şantaj yaptılar! İngiliz The Sun gazetesi bugünkü “Göğüs Ameliyatı Şantajı” manşetli özel haberinde Rus hackerlerin yaklaşık 500 bin kadının gizli estetik cerrahi sırlarını çalarak şantaj girişimlerinde bulunduklarını yazdı.
15.04.2014 Dünya
52 milyon seçmenin listeleri...
52 milyon seçmenin listeleri... Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından partilere dağıtılan seçmen listelerinin, Rusya'da hacker'ların elinde olduğu iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Bu dosyayı açan yandı!
Bu dosyayı açan yandı! Tüm kişisel bilgileri...
23.05.2013 Bilim ve Teknoloji
Tuzaklı ATM'den vurgun!
Tuzaklı ATM'den vurgun! Bankaların para çekme makinelerine yerleştirdikleri düzenekle vurgun yaptılar
3.02.2012 Yaşam
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Son dakika... 'Ruslar hackledi!'
Son dakika... 'Ruslar hackledi!' Rus hackerlar Ukrayna'nın batısında 100'den fazla askeri ve devlet kurumlarının bilişim sistemlerini hackledi.
14.12.2018 Dünya
Rus bilgisayar korsanı ABD'ye iade edildi
Rus bilgisayar korsanı ABD'ye iade edildi Gürcistan'da yakalanan Rus bilgisayar korsanı Andrei Turin ABD makamlarına teslim edildi.
8.09.2018 Dünya
Katalanlara hacker desteği
Katalanlara hacker desteği Madrid’in tüm engellemelerine karşı 1 Ekim’de bağımsızlık referandumu düzenlemeye hazırlanan Katalonya özerk yönetimi, referandumla ilgili sitelerin kapatılmaması için Rus hackerlardan yardım alıyor
28.09.2017 Dünya
Putin: Rus vatansever Hackerlar savaş açmış olabilir!
Putin: Rus vatansever Hackerlar savaş açmış olabilir! Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus hacker’ların ABD seçimlerine müdahale ettiğiyle ilgili iddialar hakkında konuştu.
2.06.2017 Dünya
Striptiz kulübünde hacker seçimi
Striptiz kulübünde hacker seçimi Rus hükümeti, devletin üst düzey kademelerinde çalışacak geleceğin hackerlarını sıra dışı bir yöntemle seçiyor...
17.06.2021 Dünya
Trump, CIA'yı yerin dibine soktu!
Trump, CIA'yı yerin dibine soktu! ABD basını “CIA Rus hackerların seçime müdahale ettiği sonucuna vardı” diye yazarken, Trump’tan bu iddialara “Bu kişiler, Saddam’ın da kitle imha silahlarına sahip olduğunu söylemişti” cevabı geldi
17.06.2021 Dünya
Türk hackerlar karşı atağa geçti
Türk hackerlar karşı atağa geçti Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim, aralarında Rus Ekonomi Bakanlığı'nın sitesinin de bulunduğu 19 bin Rus sitesini hackledi...
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia! Beyaz Saray'ı hacklediler
Bomba iddia! Beyaz Saray'ı hacklediler CNN televizyonu Rus bilgisayar korsanlarının Beyaz Saray'ın bazı bilgisayarlarını "hack''lediğini iddia ederken, Beyaz Saray, konunun geçen yıl yaşanan ve o dönem basına da açıklanan olay olduğunu bildirdi...
8.04.2015 Dünya
Rus hacker için 3 milyon dolarlık ödül!
Rus hacker için 3 milyon dolarlık ödül! ABD, Rus uyruklu bir bilgisayar korsanının yakalanmasına yardımcı olacak nitelikte bilgi getirene 3 milyon dolar ödül vaadetti. Miktar, bugüne kadar bir siber suç davasında önerilen en yüksek ödül.
25.02.2015 Dünya
Paraları böyle ‘hack’ladı
Paraları böyle ‘hack’ladı Vurguncu ‘Rus Ali’ sevgilisiyle lüks hayat yaşamış
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rus Hacker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus hacker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.