Rus Diplomat

Rus Diplomat

Son dakika rus diplomat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus diplomat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus diplomat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Diplomat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus diplomat gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 rus diplomat haberi bulunmuştur. Tüm rus diplomat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa’da temizlik başladı! Rus ajanları tek tek avlıyorlar...
Avrupa’da temizlik başladı! Rus ajanları tek tek avlıyorlar... Rusya – Ukrayna savaşında yaşananlar tüm dünyayı dehşete düşürüken barış umutları giderek tükeniyor. Rusya’nın saldırıları ülkenin doğusundaki Donbass bölgesinde yoğunlaştı. Savaşta Ukrayna’nın yanında yer alan birçok Avrupa ülkesinde ise dikkat çekici bir hareketlenme gözlemleniyor. Avrupalılar ülkelerinde konuşlanmış Rusların peşinde. Nedeni ise haberin ayrıntılarında…
25.04.2022 Dünya
'Casus Şehri'ne el konuldu! Ukraynalı sığınmacıların kullanımına verilecek
'Casus Şehri'ne el konuldu! Ukraynalı sığınmacıların kullanımına verilecek Polonya’nın başkenti Varşova’nın Belediye Başkanı Rafal Trzaskowski, Rusya’nın diplomatik misyonlukları tarafından uzun yıllar kullanılan bir yerleşkeye el koyulduğunu açıkladı. Varşova halkı arasında 'Casus Şehri' olarak bilinen yerleşkenin, Ukraynalı sığınmacıların kullanımına verileceği açıklandı.
13.04.2022 Dünya
Yunanistan Rus diplomatları sınır dışı etti
Yunanistan Rus diplomatları sınır dışı etti Yunanistan, Rusya'nın iki diplomatını sınır dışı etme kararı aldı. İddiaya göre Rus diplomatların ülkeye girişi yasaklandı.
11.07.2018 Dünya
Putin'den ABD'ye dava!
Putin'den ABD'ye dava! Rusya, ABD yönetiminin Rusya'nın ABD diplomatik temsilciliklerini kapatma kararı alması nedeniyle mahkemeye başvuracak.
6.09.2017 Dünya
ABD'nin kovduğu 35 diplomat da davetli
ABD'nin kovduğu 35 diplomat da davetli ABD yönetimi 35 Rus diplomatı sınır dışı ederken, Rusya yönetimi 35 ABD'li diplomatı Kremlin'de düzenlenen yılbaşı partisine davet etti.
17.06.2021 Dünya
ABD’yi böyle terk ettiler
ABD’yi böyle terk ettiler Başkan Obama’nın 72 saat içinde ABD’yi terk etmelerini istediği Rus diplomatlar, cumartesi günü Kremlin’in gönderdiği kargo uçağıyla ülkelerine geri döndü...
17.06.2021 Dünya
Sen git, trump gelsin
Sen git, trump gelsin ABD’nin, Moskova’nın başkanlık seçimlerine müdahale girişimlerine misilleme olarak 35 Rus diplomatı sınır dışı etme kararına Rusya’dan temkinli yanıt geldi. Putin, ABD’ye vereceği karşılığı, yeni Başkan Trump’ın politikasına göre şekillendireceğini açıkladı
17.06.2021 Dünya
Obama'nın aksine Trump: "Yola devam etme zamanı"
Obama'nın aksine Trump: "Yola devam etme zamanı" Obama'nın Rus diplomatları sınırdışı etme kararının ardından gözler seçilmiş başkan Trump'a çevrildi. Trump Twitter'dan yaptığı açıklamada durumu "Ülkemiz için daha büyük ve daha iyi şeyler için yola devam etme zamanı" şeklinde yorumladı.
17.06.2021 Dünya
Obama: Rusya'ya tepkimiz devam edecek, Trump: Bilgi alacağım
Obama: Rusya'ya tepkimiz devam edecek, Trump: Bilgi alacağım ABD Başkanı Obama 35 Rus diplomatın sınır dışı edilme kararıyla ilgili "Bu eylemler, Rusya'nın agresif faaliyetlerine verdiğimiz tepkinin tamamı değildir. Bazılarını kamuya açıklamayacağımız bir şekilde, belirlediğimiz zaman ve yerde çeşitli eylemlerde bulunmaya devam edeceğiz" derken ülkenin seçilmiş başkanı Trump "Ülkemizin ve büyük halkımızın çıkarları için önümüzdeki hafta bu durumun gerçekleri hakkında güncel bilgi almak için istihbarat topluluğunun liderleriyle bir araya geleceğim" açıklamasını yaptı.
17.06.2021 Dünya
Putin savaşı bu yüzden kaybedecek! İşte en büyük düşmanı...
Putin savaşı bu yüzden kaybedecek! İşte en büyük düşmanı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken haber ajansları cepheden ve siyasilerin demeçlerinden anlık bilgi ve görüntüleri yayınlamaya devam ediyor. Ancak yaşadığımız çağın belki de en büyük habercisi ve silahı bambaşka bir aygıt ve eski bir büyükelçinin flaş açıklamasına göre Rus lider Putin'in sonu da bu şekilde gelecek...
9.03.2022 Dünya
Kriz büyüyor! Rusya'ya her yerden şok!
Kriz büyüyor! Rusya'ya her yerden şok! İngiltere ile Rusya arasında eski Rus casusu Sergei Skripal'in zehirlenmesiyle başlayan krizin ardından, Polonya da ülkedeki Rus diplomatları sınır dışı etme kararı aldı
26.03.2018 Dünya
Son dakika... Ruslar terk ediyor!
Son dakika... Ruslar terk ediyor! Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği haberde, diplomatik plakaya sahip iki otobüsün Rusya'nın Londra Büyükelçiliği'ne geldiğini, İngiltere'nin ülkeden ayrılmasını talep ettiği 23 Rus diplomatın kısa süre içinde ülkeyi terk etmesinin beklendiğini söyledi.
20.03.2018 Dünya
Rus diplomatlar ABD'yi terk etti
Rus diplomatlar ABD'yi terk etti Rus diplomatlar bugün sabah saatlerinden itibaren ABD'den ayrılmaya başladı.
17.06.2021 Dünya
35 ABD'li diplomat hakkında flaş gelişme
35 ABD'li diplomat hakkında flaş gelişme Rusya Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, ABD'nin Rusya'da görevli 35 diplomatının sınır dışı edilmesini teklif etti.
30.12.2016 Dünya
Rus Dışişleri: CIA ajanı Moskova'da güvenlik görevlisine saldırdı
Rus Dışişleri: CIA ajanı Moskova'da güvenlik görevlisine saldırdı Moskova'da ABD'li bir diplomata şiddet uygulandığına dair haberlerin gerçekle ilgisi bulunmadığını söyleyen Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, aksine ABD'li diplomatın bir güvenlik görevlisine saldırdığını kaydetti.
1.07.2016 Dünya
Alparslan Çelik Gazetevatan'a konuştu
Alparslan Çelik Gazetevatan'a konuştu 24 Kasım'da düşen Rus uçağıyla tüm dünyanın tanıdığı Alparslan Çelik yaptığı açıklamayla Rusya'ya ağır şekilde yüklendi.
29.09.2021 Gündem
'Diplomata dayak' misillemesi!
'Diplomata dayak' misillemesi! Hollanda'da Rus diplomatın yüzleri maskeli kişilerce dövülmesinin ardından bu kez de Rusya'nın başkenti Moskova'da Hollandalı bir diplomat evine zorla giren kişilerce darbedildi...
16.10.2013 Dünya
Sınır birkaç hafta içinde açılabilir!
Sınır birkaç hafta içinde açılabilir! Görüşmeleri izleyen Batılı bir diplomat Reuters’a konuştu:
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rus Diplomat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus diplomat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.