Kripto kraliçesi Ruja Ignatova yıllar sonra ortaya çıktı! Kimliği ilan verince deşifre oldu
Kripto kraliçesi Ruja Ignatova yıllar sonra ortaya çıktı! Kimliği ilan verince deşifre oldu Milyar dolarlık kripto para vurgununda detaylar ortaya çıktı. Yatırımcıları 4 milyar dolandırıp kaçan ‘kripto kraliçesi’ Ruja Ignatova 6 yıl sonra yakayı ele verdi. Her yerde aranıyordu, ilanı fark eden yazar hemen polise haber verdi. Bakın ünlü dolandırıcı kendini nasıl ‘yanlışlıkla’ kendini ifşa etti.
31.01.2023 Yaşam
'Kripto Kraliçe' aranıyor! FBI listesinin zirvesinde... Milyar dolarlık vurgun!
'Kripto Kraliçe' aranıyor! FBI listesinin zirvesinde... Milyar dolarlık vurgun! 'Kripto Kraliçe' olarak anılan Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine alındı. Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırarak sırra kadem bastı.
1.07.2022 Dünya
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı Ruja Ignatova kendine Kripto Kraliçe adını takmıştı. Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek insanların milyarlarca eurosunu aldı. İki yıl sonra sırra kadem bastı. 'Kayıp Kripto Kraliçe' podcast yayınını hazırlayan Jamie Bartlett, Ignatova'nın bunu nasıl başardığını ve şimdi nerede saklanıyor olabileceğini araştırdı.
28.11.2019 Dünya