Rte

Rte

Son dakika rte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rte gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 rte haberi bulunmuştur. Tüm rte haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaşını çekmek için cenazeyi postaneye götürdüler! Akıllara durgunluk veren olay...
Emekli maaşını çekmek için cenazeyi postaneye götürdüler! Akıllara durgunluk veren olay... İrlanda'da bir ölmüş bir adamın emekli maaşını çekmek için, adamın cesedinin bir postaneye götürülmesinin ardından soruşturma başlatıldı.
22.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız yıl sonuna kadar tamamlamak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız yıl sonuna kadar tamamlamak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Açılışı'nda konuştu. Erdoğan, "Üniversitemiz bugün 2000 yılından sonra kurulan 128 üniversite arasında 12'nci sırada yer almaktadır, uluslararası alanda da 1500 üniversiteyi kapsayan 2021 listesinde ülkemizi temsil eden 43 yüksek öğretim kurumundan biridir. (Rize-Artvin Havalimanı) Amacımız, yıl sonuna kadar havalimanımızı tamamlayarak devreye almaktır. Bu havalimanı şehrin diğer dinamikleri yanında üniversitemizin gelişmesine de önemli katkı sağlayacaktır" dedi.
4.09.2021 Siyaset
2023 manifestosu nedir? Cumhurbaşkanı manifestoyu ne zaman saat kaçta açıklayacak? Manifesto ne demek?
2023 manifestosu nedir? Cumhurbaşkanı manifestoyu ne zaman saat kaçta açıklayacak? Manifesto ne demek? 2023 manifestosu nedir, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt aranıyor. AK Pati 7. Olağan Büyük Kongre merakla beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre ilgili, “Yapacağım konuşma adeta 2023’ün bir manifestosu olacaktır” dedi. Erdoğan tarafından yapılan bu açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu ne zaman açıklayacak, saat kaçta? Manifesto ne demek, anlamı nedir? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
22.03.2021 Gündem
Avrupa'da kriz yayılıyor! Bir ülke daha yasakladı
Avrupa'da kriz yayılıyor! Bir ülke daha yasakladı İrlanda'nın, Oxford Üniversitesinin ilaç firması AstraZeneca ile geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının kullanımını geçici olarak durdurduğu bildirildi. Daha önce, Norveç, Danimarka, İzlanda, Romanya, İtalya ve Bulgaristan bu aşının kullanımını geçici olarak durdurmuştu. Ayrıca Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının hem geç hem de yetersiz sayıda sipariş edilmesi ile ilgili "hatalar yaptıklarını" söyledi.
14.03.2021 Dünya
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama...
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama... Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, ülkede faaliyet gösteren Bozkurtlar Hareketi'nin yasaklandığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin "Bozkurtlar" hareketinin kapatılmasına yönelik aldığı Bakanlar Kurulu kararına ilişkin "Söz konusu ülkenin münferit birtakım kişilere ve bu kişilerin eylemlerinden hareketle böyle bir hareket ve oluşum varmış gibi hayal mahsulü kararlara tevessül etmesi içinde bulunduğu çelişkili psikolojinin son tezahürü olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.
4.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar dizi izleyip film çeviredursun...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar dizi izleyip film çeviredursun... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya platformlarıyla ilgili açıklamalarının çarpıtılmaya çalışılmasına ilişkin, "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
1.07.2020 Gündem
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ragıp Zarakolu hakkında soruşturma başlattı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ragıp Zarakolu hakkında soruşturma başlattı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Organize Suçlar Soruşturma Bürosu, Evrensel Gazetesi Yazarı Ragıp Zarakolu hakkında "Makus Kaderden Kaçış Yok" başlıklı yazısı nedeniyle soruşturma başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma, Ragıp Zarakolu'nun köşe yazısındaki ifadeleriyle "darbe mesajı vererek Anayasal düzeni hedef aldığı" suçlamasıyla yürütülüyor.
7.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ragıp Zarakolu hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ragıp Zarakolu hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ragıp Zarakolu hakkında suç duyurusunda bulundu.
6.05.2020 Siyaset
81 yaşındaki kadın 103 yaşındaki annesiyle ilk kez karşılaştı
81 yaşındaki kadın 103 yaşındaki annesiyle ilk kez karşılaştı 81 yaşındaki İrlandalı Eileen Makcen, şimdiye dek hiç görmediği 103 yaşındaki annesini gördü. Macken, daha önce hiç bu kadar mutlu olmadığını söyledi.
11.05.2019 Dünya
Dünya 5’ten büyük artık tescilli!
Dünya 5’ten büyük artık tescilli! Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘RTE’ markasının ardından “Dünya beşten büyüktür” sözünü de tescil ettirdi. Artık bir marka olan söz altında yapılacak faaliyetler ise, “Kırtasiye ürünleri, ambalajlama, matbaa, basılı yayınlar, kitap, dergi, takvim, poster, fotoğraf, badana-boya malzemeleri, reklamcılık, pazarlama vs” şeklinde sıralandı...
25.03.2019 Gündem
Erdoğan hayranlığı sınır tanımıyor!
Erdoğan hayranlığı sınır tanımıyor! Bursa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesi bir hayranı, kafasını "RTE" şeklinde kazıttı.
15.02.2019 Yaşam
Brexit’te anlaşmaya varıldı
Brexit’te anlaşmaya varıldı İngiltere’de hükümet yetkililerinden yapılan açıklamada, Brexit metninde anlaşma sağlandığı belirtildi. İngiliz kabinesinin, Brexit anlaşmasını görüşmek amacıyla yarın özel gündemle toplanacağı açıklandı.
13.11.2018 Dünya
Kandil karıştı! "Kim öldürüldü?"
Kandil karıştı! "Kim öldürüldü?" Cumhurbaşkanı’nın “Üst düzey teröristler öldürüldü” açıklaması, örgüt yönetimi ile militanlar arasında “Kim vuruldu” kavgasına neden oldu. Küfürlü tartışmalar telsiz konuşmalarına takıldı.
29.06.2018 Gündem
'Kürtaj referandumunu kaybettik'
'Kürtaj referandumunu kaybettik' İrlanda'daki kürtaj referandumunun sonuçları belli olmaya başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre çoğunluk sert kurallara bağlı kürtaj düzenlemesinin gevşetilmesinden yana.
26.05.2018 Dünya
Hakareti affetmedi
Hakareti affetmedi BERGÜZAR Korel, “Çocuğa yönelik cinsel istismar”a dikkat çekmek amacıyla geçen hafta sosyal medya hesabından bir video yayınlamıştı.
23.02.2018 Magazin
Erdoğan'dan teşekkür mesajı
Erdoğan'dan teşekkür mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğum günü nedeniyle Twitter hesabından videolu teşekkür mesajı yayınladı.
26.02.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kanser açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kanser açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kanser Günü sebebiyle twitterdan bizzat yazdığı twitter mesajları yayınladı.
4.02.2017 Siyaset
Alman efsaneden olay Beşiktaş yorumu!
Alman efsaneden olay Beşiktaş yorumu! Liverpool'un efsane futbolcusu Dietmar Hamann, Beşiktaş'ın Benfica karşısında yaptığı geri dönüşü 2005'te Şampiyonlar Ligi finalinde Milan'a karşı yaptıkları geri dönüşe benzetti.
24.11.2016 Beşiktaş
Kurtlar Vadisi'nde mezardan sonra RTE plakalı araç
Kurtlar Vadisi'nde mezardan sonra RTE plakalı araç "Erdoğan" yazılı mezar taşıyla gündeme gelen Kurtlar Vadisi'nde şimdi de İskender Büyük'ün "RTE 321" plakalı aracı olay olay oldu.
13.10.2016 Televizyon
Fransa'da grev dalgaları büyüyor
Fransa'da grev dalgaları büyüyor 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na 1 hafta kala Fransa’da yeni çalışma yasası protestoları kapsamında gerçekleşen grev dalgaları büyüyor
17.06.2021 Dünya
İrlandalı turistin sırrı çözüldü!
İrlandalı turistin sırrı çözüldü! İstanbul Aksaray’da; su almak için girdiği büfedeki dolabı devirmesiyle bir anda kendini esnaf saldırısının içinde bulan ve tek başına saldırganları etkisiz hale getirmesiyle ünlenen Kuveyt asıllı İrlandalı turistin sırrı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Davutoğlu, Yılmaz ve Özel'e hediyesi
Erdoğan'ın Davutoğlu, Yılmaz ve Özel'e hediyesi Cumhurbşaknı Erdoğan'ın Beştepe'deki iftarda misafirlerine verdiği çantadaki hediye belli oldu.
29.09.2021 Gündem
FIFA'dan 3,6 milyon euroluk sus payı
FIFA'dan 3,6 milyon euroluk sus payı FIFA, Henry'nin elle asisti için İrlanda Cumhuriyeti'ne sus yapı olarak 3,6 milyon sterlin ödemiş.
5.06.2015 Futbol
Aziz Kocaoğlu'na şok tepki!
Aziz Kocaoğlu'na şok tepki! Başbakanlığı döneminde defalarca gittiği İzmir’de Büyükşehir Belediyesi’ni hiç ziyaret etmeyen Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gitti ve Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti...
29.09.2021 Gündem
Sahibinden satılık Şahine Mercedes parası istedi!
Sahibinden satılık Şahine Mercedes parası istedi! Sahibinden satılık araç piyasası oldukça hareketlendi. Sahibinden satılık 2.el aracını satmak isteyen kişi 1994 model Şahin markalı aracına inanılmaz bir fiyat istedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.