Ronaldinho

Ronaldinho

Son dakika Ronaldinho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ronaldinho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ronaldinho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ronaldinho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ronaldinho gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 ronaldinho haberi bulunmuştur. Tüm ronaldinho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu:  22 Şubat ödül oyununu kim kazandı?
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu: 22 Şubat ödül oyununu kim kazandı? Survivor All Star'ın yeni bölümü yayınladı. Uzun zaman sonra karşımıza çıkan Ronaldinho klasıyla adeta gözümüzün pasını sildi. Adaya kimin veda ettiği merak edilirken mücadele adeta nefes kesti. Peki, Survivor All Star 2024 ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? 4 eleme adayından birisi adaya veda etti. İşte detaylar...
23.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da Ronaldinho izleyenleri mest etti!
Survivor All Star'da Ronaldinho izleyenleri mest etti! Survivor All Star'da günler geçtikçe heyecan daha da artıyor. Kırmızı Takım ile Mavi Takım'ın kıran kırana geçen mücadelesinde ödül şişte tavuk piliçti. Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı 12-9 yenerek ödülün sahibi oldu. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho da bugün adaya geldi ve izleyenleri resmen mest etti. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
22.02.2024 Magazin
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor!
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor! Survivor All Star'da Mustafa Kemal ile Yunus Emre arasında 'Ne bakıyorsun' tartışması yaşandı. Nagihan'ın da tartışmaya katılması ile birlikte gerginlik büyüdü. Acun Ilıcalı canlı yayında Ronaldinho'nun Survivor All Star'a konuk olacağını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?
21.02.2024 Magazin
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı! İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı!
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı! Teknik becerileri, bakmadan verdiği paslar ve serbest vuruşlardaki isabet oranıyla ünlü Ronaldinho (42), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Abisi Assis ile bir mekanda yemek yiyen dünya futbolunun yıldız ismi, korumalar eşliğinde mekandan çıktı.
19.03.2023 Magazin
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi!
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi! Dünyaca ünlü Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. 42 yaşındaki yıldız, menajeri ve kalabalık bir ekiple İstanbul’a geldi.
17.03.2023 Magazin
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ardından 20 Şubat'ta Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Felaketin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan ve geçtiğimiz günlerde Malatya'da çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.02.2023 Magazin
CZN Burak, Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı
CZN Burak, Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı 'CZN Burak' olarak tanınan ve restoran zinciri bulunan şef Muhammed Burak Özdemir, kendisine hediye edilen Lionel Messi ve Ronaldinho imzalı formaları depremzedeler için satışa çıkarmıştı. CZN Burak formaların satıldığını açıkladı.
23.02.2023 Magazin
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım...
Gökhan İnler, Misli TV'ye açıkladı: Türkiye forması giymek için elimden geleni yaptım... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Adana Demirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
12.12.2022 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.11.2022 İddaa
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim! Ballon d'Or (altın top) ödülü sahibini buldu. Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödül töreni Theatre du Chatelet'de yapıldı. 29 futbolcunun oylandığı listede sıralamalar ise hayal kırıklığı yarattı. Peki, Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
18.10.2022 Futbol
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. 2022 yılında Avrupa'nın en iyi futbolcusu Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema oldu. Fransız yıldız ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Çok genç yaştan beri hiç vazgeçmeden çalıştım. Bu benim hep hayalimdi. Zidane ve Ronaldo benim için idoldü." ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Futbol
Beşiktaş'ın transfer bombası İngiltere'de geniş yankı uyandırdı! Ronaldinho ve Maradona’ya benzetilmişti...
Beşiktaş'ın transfer bombası İngiltere'de geniş yankı uyandırdı! Ronaldinho ve Maradona’ya benzetilmişti... Süper Lig'de ilk iki hafta mücadeleleri sonrası 4 puan toplayan Beşiktaş transferde hız kesmiyor. Teknik direktör Valerien İsmael'in raporu doğrultusunda yönetim transferi gerçekleştirmeye çalışıyor. Beşitaş'ın Everton’dan satın alma opsiyonluyla kiralamaya hazırlandığı Dele Alli transferi İngiltere'de gündem oldu.
18.08.2022 Beşiktaş
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz!
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz! Dünya Kolombiya'da gerçekleşen korkunç infazı konuşuyor. Evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
11.05.2022 Dünya
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri
beIN Sports yayınladı! İşte Arda Güler'in göz kamaştıran istatistikleri Dün akşam Ç.Rize deplasmanında sonradan oyuna girmesine karşın sergilediği performansla ayakta alkışlanan Arda Güler tribünlerden tam destek aldı.
23.04.2022 Fenerbahçe
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi...
Halit Kıvanç'tan kötü haber! Ertem Şener duyurdu! Dua istedi... Spor spikeri Ertem Şener, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç'ın hasta olduğunu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Şener, Kıvanç için takipçilerinden dua istedi.
23.02.2022 Magazin
Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Taha Akgül futbolcu oldu
Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Taha Akgül futbolcu oldu Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül Alman kulübü FC Obergrombach takımında 3 maça çıktı.
24.12.2021 Futbol
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü
Cristiano Ronaldo'ya "yüzyılın en iyi futbolcusu" ödülü İtalya'nın Juventus takımında oynayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 21. yüzyılın en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.
27.12.2020 Futbol
Ronaldinho için mahkeme kararı! Resmen...
Ronaldinho için mahkeme kararı! Resmen... Paraguay'da 5 aydır esaret altında olan eski futbolcu Ronaldinho'nun ülkeden çıkışına izin verildi.
25.08.2020 Futbol
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur!
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur! Bursaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, kariyeri boyunca karşılaştığı önemli anlardan bahsederken 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı golün inanılmaz bir an olduğunu söyledi. Selçuk Şahin, Galatasaray'ın bu sezonki Fenerbahçe galibiyeti için ise "20 yılda bir olur ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım" açıklaması da yaptı.
5.05.2020 Süper Lig
Ev hapsindeki Ronaldinho’dan özel istek
Ev hapsindeki Ronaldinho’dan özel istek Paraguay'a sahte pasaportla girdiği için tutuklanan Ronaldinho'nun cezası, iki hafta önce kefaletle ev hapsine çevrilmişti. Brezilyalı eski futbolcu, cezasını çektiği otelde özel bir istekte bulundu. İşte detaylar...
20.04.2020 Futbol
Efsane futbolcu Ronaldinho serbest bırakıldı
Efsane futbolcu Ronaldinho serbest bırakıldı Sahte pasaport düzenlemek iddiasıyla Paraguay'da tutuklanan ve 6 ay hapis cezası alan Brezilyalı eski yıldız futbolcu Ronaldo de Assis Moreira, bilinen adıyla "Ronaldinho" ev hapsine alındı.
7.04.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ronaldinho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ronaldinho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.