Romantik Paylaşım

Romantik Paylaşım

Son dakika romantik paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan romantik paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını romantik paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Romantik Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan romantik paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 romantik paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm romantik paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.
23.08.2023 Magazin
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım!
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım! Ünlü sanatçı Seda Sayan ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan şarkıcı Çağlar Ökten, sosyal medya hesabından eşiyle çekilen aşk dolu bir karesini yayınladı.
5.08.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu eşi Başak Dizer'i öperken verdiği bir pozu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin bu fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
30.05.2023 Magazin
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı!
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı! Yargı dizisinde Savcı Pars olarak rol alan Mehmet Yılmaz Ak, yakın bir zamanda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncudan romantik bir paylaşım geldi. Mehmet Yılmaz Ak, kız arkadaşıyla ilk defa paylaşım yaptı.
5.05.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan romantik paylaşım!
Tuba Ünsal'dan romantik paylaşım! 'Gecenin Ucunda' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Tuba Ünsal'ın İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkulleri var. Ünsal, şimdi ise gözünü Endonezya’nın Bali Adası’na dikti. Sevgilisiyle birlikte yatırım için Bali’ye giden Tuğba Ünsal sosyal medya sayfasından romantik bir karesini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
2.05.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den romantik paylaşım!
Dilan Çiçek Deniz'den romantik paylaşım! Nişanlısı Thor'dan ayrıldıktan sonra gönlünü meslektaşı Mert Yazıcıoğlu'na kaptıran Dilan Çiçek Deniz bayram tatili için Maldivler’e uçmuştu. Sevgilisiyle birlikte tatil yapan Dilan Çiçek Deniz’den romantik bir paylaşım geldi.
23.04.2023 Magazin
Lara Paşalı'dan romantik paylaşım: 1 ve daha fazlası, sana aşığım
Lara Paşalı'dan romantik paylaşım: 1 ve daha fazlası, sana aşığım Lara Paşalı ve Selahattin Paşalı çifti, evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan kutladı. Eşiyle birlikte çekilen pozlarını takipçileriyle paylaşan Lara Paşalı, fotoğrafın altına, "1 ve daha fazlası, sana aşığım" notunu düştü.
18.04.2023 Magazin
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım Sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik paylaşımlar geldi.
16.04.2023 Magazin
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi!
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi! Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir ile ilişkisini noktalayan Onur Tuna, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Onur Tuna'nın kalbini meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı. Ünlü çiftin aşkı tam gaz devam ediyor. İkiliden Yasemin Yazıcı, sevgilisiyle çektirdiği romantik bir pozu takipçileriyle paylaştı.
5.04.2023 Magazin
İki yıl önce tanıştıkları kulise gittiler!
İki yıl önce tanıştıkları kulise gittiler! Ufuk Beydemir ile rol aldığı İpek Filiz Yazıcı (22), Eylül 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da nikâh masasına oturdu. Sosyal medyada her fırsatta aşklarını dile getiren Yazıcı ve Beydemir, iki yıl önce tanıştıkları kulise gitti.
23.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış"
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış" Esra Erol'da programıyla her gün ekranda olan sunucu Esra Erol özel hayatıyla da gündeme geliyor. Uzun yıllardır Ali Özbir ile evli olan Erol'un kocası da sosyal medyada aktif. Özbir, son olarak eşiyle aşk pozunu paylaştı.
17.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu!  'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?'
Acun Ilıcalı sözleriyle sosyal medyada gündem oldu! 'Niye sabah bu kadar erken kalkılıyor?' TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, ülkemizde uygulanan iş hayatı kuralına dair sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Ünlü televizyoncu, insanların daha fazla uyuması ve yaz aylarında çalışmaması gerektiğini söyleyerek, Türkiye'deki mesai saatlerini eleştirdi.
4.01.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Şeyma Subaşı aşka geldi! Romantik paylaşım
Şeyma Subaşı aşka geldi! Romantik paylaşım 2022 senesinin Mayıs ayında sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Fas’ta evlenmeyi planlayan Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Şeyma Subaşı son olarak sevgilisiyle romantik bir karesini Instragram sayfasından yayınladı.
3.01.2023 Magazin
Cedi Osman'dan romantik paylaşım!
Cedi Osman'dan romantik paylaşım! Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Cedi Osman ve Ebru Şahin'in mutlu birliktelikleri devam ediyor. Ünlü çiftten Osman, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla adından söz ettirdi.
7.12.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan romantik paylaşım!
Merve Boluğur'dan romantik paylaşım! Bir süredir aşk yaşadığı müzisyen sevgilisiyle evlenen Merve Boluğur’dan şimdi ise romantik bir paylaşım geldi.
30.10.2022 Magazin
Miray Daner ile Oğulcan Engin'den romantik paylaşım!
Miray Daner ile Oğulcan Engin'den romantik paylaşım! Son olarak 'Kuş Uçuşu' diziyle izleyici ile buluşan oyuncu Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile verdiği pozları zaman zaman takipçileriyle paylaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Engin'in 32'nci yaş gününü kutlayan güzel oyuncu, bu kez sevgilisiyle balkon pozunu paylaştı.
19.09.2022 Magazin
Esra Erol'dan romantik paylaşım! 'Bana öyle bakma'
Esra Erol'dan romantik paylaşım! 'Bana öyle bakma' ATV ekranlarında 'Esra Erol'da adlı programıyla izleyici karşısına çıkan Esra Erol, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ekranlara dönen ünlü sunucu, eşi Ali Özbir ile çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Özbir ise ünlü sunucunun gönderisine düştüğü 'Bana öyle bakma' notuna kayıtsız kalamadı.
1.09.2022 Magazin
Petek Dinçöz'den romantik paylaşım: Ben 17 yaşında sen 26 yaşında... Bizimkisi bir aşk hikayesi
Petek Dinçöz'den romantik paylaşım: Ben 17 yaşında sen 26 yaşında... Bizimkisi bir aşk hikayesi Petek Dinçöz üçüncü kez nikâh masasına oturacak. Dinçöz işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlandığını geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Ünlü şarkıcıdan romantik bir paylaşım geldi.
10.08.2022 Magazin
Zehra Güneş aşka geldi! Sevgilisiyle pozunu paylaştı...
Zehra Güneş aşka geldi! Sevgilisiyle pozunu paylaştı... A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın sevilen ismi Zehra Güneş başarılı kariyeri kadar özel hayatıyla da merak ediliyor. Zehra Güneş son olarak sevgilisiyle teknede verdiği pozu paylaştı ve romantik bir not düştü.
3.07.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan'a romantik paylaşım! 'Evlatlarımızla birlikte yaşlanmak nasip olsun'
Buse Varol'dan Alişan'a romantik paylaşım! 'Evlatlarımızla birlikte yaşlanmak nasip olsun' Buse Varol, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Alişan'la sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak eşiyle evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutladı.
6.05.2022 Magazin
Buse Varol'dan romantik paylaşım! 'Karısını hiç unutmaz'
Buse Varol'dan romantik paylaşım! 'Karısını hiç unutmaz' Buse Varol, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Alişan'ın konserine gitti. Varol, sahnedeyken eğilip elini öpen Alişan'a kayıtsız kalamayarak, o anı sosyal medya hesabından paylaştı.
27.03.2022 Magazin
Berfu Yenenler kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu!
Berfu Yenenler kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu! Sosyal medya fenomeni ve Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesaplarından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Test sonucunu paylaşan Yenenler, durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi.
23.01.2022 Magazin
Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler aşka geldi! Romantik paylaşım...
Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler aşka geldi! Romantik paylaşım... Berfu Yıldız Yenenler 2019 senesinde hayatını komedyen Eser Yenenler ile birleştirdi. Mutlu bir evlilik süren ikiliden Berfu Yıldız Yenenler aşka geldi. Yenenler, sosyal medyadan romantik bir paylaşım yaptı.
20.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Romantik Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki romantik paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.