Roma Açık Tenis Turnuvası

Roma Açık Tenis Turnuvası

Son dakika Roma Açık Tenis Turnuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Roma Açık Tenis Turnuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Roma Açık Tenis Turnuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roma Açık Tenis Turnuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roma açık tenis turnuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 roma açık tenis turnuvası haberi bulunmuştur. Tüm roma açık tenis turnuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nadal, Roma Açık'ta 8. kez şampiyon
Nadal, Roma Açık'ta 8. kez şampiyon Roma Açık Tenis Turnuvası'nın tek erkekler finalinde Alman Alexander Zverev'i 2-1 yenen İspanyol Rafael Nadal, şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic'i eleyen Nadal finalde
Djokovic'i eleyen Nadal finalde Roma Açık Tenis Turnuvası'nda Sırp Novak Djokovic'i 2-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Alexander Zverev Roma'da şampiyon oldu
Alexander Zverev Roma'da şampiyon oldu Roma Açık Tenis Turnuvası'nın tek erkekler finalinde dünya 2 numarası Sırp Novak Djokovic’i 6-4 ve 6-3'lik setlerle 2-0 yenen 16 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev, şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roma Açık'ta şampiyon Svitolina
Roma Açık'ta şampiyon Svitolina Roma Açık Tenis Turnuvası’nın tek kadınlar finalinde 8 numaralı seribaşı Ukraynalı Elina Svitolina, 6 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep’i 4-6, 7-5 ve 6-1’lik üç set sonucunda 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic finale yükseldi
Djokovic finale yükseldi Roma Açık Tenis Turnuvası'nda tek erkekler ve tek kadınlarda finale yükselen isimler belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic yarı finale yükseldi
Djokovic yarı finale yükseldi Roma Açık Tenis Turnuvası'nda dünya 2 numarası Sırp Novak Djokovic, Arjantinli Juan Martin del Potro'yu 2-0 yenerek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal'dan Roma'ya erken veda
Nadal'dan Roma'ya erken veda Roma Açık Tenis Turnuvası'nda dünya 4 numarası İspanyol Rafael Nadal, çeyrek finalde Avusturyalı Dominic Thiem'e 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roma Açık'ta Wawrinka sürprizi!
Roma Açık'ta Wawrinka sürprizi! Erkeklerde, Djokovic ve Nadal kayıpsız ilerlerken Wawrinka turnuvaya veda etti. Kadınlarda, Pliskova ve Muguruza tur atlattı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Djokovic sürprize izin vermedi
Nadal ve Djokovic sürprize izin vermedi Roma Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde seribaşı raketler Novak Djokovic ve Rafael Nadal yoluna devam ederken, Stanislas Wawrinka elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roma'da erkeklerde sürpriz yok! Kadınlarda ise
Roma'da erkeklerde sürpriz yok! Kadınlarda ise Erkeklerde Wawrinka ve Nadal bir üst tura çıktı, kadınlarda ise 1 numaralı seribaşı Angelique Kerber turnuvadan elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray Roma Açık'tan ikinci turda elendi
Murray Roma Açık'tan ikinci turda elendi Roma Açık Tenis Turnuvası’nda tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı ve geçen yılın şampiyonu Büyük Britanyalı Andy Murray ikinci turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer'e şok! .
Federer'e şok! . Roma Açık Tenis Turnuvası’nda tek erkekler dünya 3 numarası İsviçreli Roger Federer, 13 numaralı seribaşı Avusturyalı Dominic Thiem’e yenilerek turnuvaya 3. turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena'ya sakatlık şoku!
Serena'ya sakatlık şoku! ABD'li tenisçi Serena Williams, sakatlığı nedeniyle İspanya'da devam eden ATP Masters 1000 Açık Tenis Turnuvası tek kadınlar çeyrek final maçından çekildiğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova "wild card" ile ABD Açık'a katılacak
Sharapova "wild card" ile ABD Açık'a katılacak Kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Maria Sharapova, sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'a özel davetle katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova'ya bir şok daha!
Sharapova'ya bir şok daha! Kadınlar dünya sıralamasının eski bir numarası Maria Sharapova, sakatlığı sebebiyle sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'a katılamayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova wild card istemiyor!
Sharapova wild card istemiyor! Kadınlar dünya sıralamasının eski bir numarası Maria Sharapova, grand slam tenis turnuvası Wimbledon'a özel davetiye (wild card) ile ana tablodan katılmak için başvuru yapmayacağını belirtti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova, Birmingham'da korta çıkacak
Sharapova, Birmingham'da korta çıkacak Rus tenisçi, üst üste 2 yıl İngiltere'nin Birmingham kentindeki turnuvada mücadele edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maria Sharapova'ya destek verdi
Maria Sharapova'ya destek verdi Kadın Tenisçiler Birliği Genel Direktörü Steve Simon: "Fransa Tenis Federasyonunun verdiği kararın dayanağı, benim için ikna edici değil. Sharapova yaptığı hatanın cezasını zaten çekti" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova'ya Fransa Açık vetosu
Sharapova'ya Fransa Açık vetosu Kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Rus tenisçi Maria Sharapova, 22 Mayıs-11 Haziran'da düzenlenecek grand slam turnuvası Fransa Açık'a katılamayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer, Fransa Açık'tan çekildi
Federer, Fransa Açık'tan çekildi Tek erkeklerde dünya 3 numarası İsviçreli Roger Federer, Fransa Açık Tenis Turnuvası'ndan (Roland Garros) çekildiğini duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray ve Williams çekildi
Murray ve Williams çekildi İtalya Açık'ta Djokovic, Federer, Nadal yollarına devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, İtalya Açık’tan çekildi
Serena Williams, İtalya Açık’tan çekildi Serena Williams, İtalya Açık Tenis Turnuvası'ndan çekildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki ve Ivanovic elendi
Wozniacki ve Ivanovic elendi Kadınlarda 5 numaralı seribaşı Wozniacki ve 7 numaralı seribaşı Ivanovic Roma'ya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Roma Açık Tenis Turnuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roma açık tenis turnuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.