Rol Arkadaşı

Rol Arkadaşı

Son dakika rol arkadaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rol arkadaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rol arkadaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rol Arkadaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rol arkadaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.794 rol arkadaşı haberi bulunmuştur. Tüm rol arkadaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Soyunurken gözüm kayardı demişti! Hülya Avşar’dan eski partneri Yalçın Dümer’e yanıt gecikmedi
Soyunurken gözüm kayardı demişti! Hülya Avşar’dan eski partneri Yalçın Dümer’e yanıt gecikmedi Oyuncu Yalçın Dümer, yıllar sonra eski rol arkadaşı Hülya Avşar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avşar'a, Dümer'in katıldığı televizyon programında 'Hülya soyunurken benim gözüm kayardı' itirafı soruldu. Hülya Avşar’dan beklenmedik yanıt geldi.
16.01.2024 Magazin
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi "Homicide" ve "Brooklyn 99" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Emmy ödüllü aktör Andre Braugher 61 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, Homicide dizisindeki rol arkadaşı Ami Brabson ile 30 yılı aşkın bir süredir evliydi. Çiftin üç oğulları vardı.
13.12.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yanımda da kimse yok" diyerek göndermede bulundu.
26.11.2023 Magazin
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor!
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor! Döneminin en ünlü mankeni Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80'li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.
14.11.2023 Magazin
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti
Tyler Christopher 50 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasından kötü bir haber daha geldi. Daha Friends dizisiyle hafızalarda yer eden Matthew Perry'nin evinde ölü bulunmasının şoku atlatılamamışken bu kez de yine başka bir dizi oyuncusu hayata veda etti.
1.11.2023 Magazin
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması Kerem Bürsin geçtiğimiz dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile çıkan aşk dedikoduları hakkında konuştu.
22.10.2023 Magazin
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen!
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen! Özgü Kaya, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş' dizisinde birlikte rol aldığı sevgilisi Eren Ören'in doğum gününü Instagram hesabından kutladı.
21.10.2023 Magazin
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda!
Zendaya'dan Angus Cloud'a duygu yüklü veda! 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle geniş kitlelerce tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.
2.08.2023 Magazin
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar!
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar! Geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamak için Instagramdan yaptığı paylaşımla gündem olan Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucu, fotoğraflarına kendi başlığını atmayı da ihmal etmedi.
11.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu Nesrin Cavadzade, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.
30.06.2023 Vatan TV
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu Nesrin Cavadzade, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.
30.06.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı!
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı! Yalı Çapkını'nda Seyran karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu, son günlerde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile çıkan dudak dudağa görüntüleriyle gündemdeydi. Ünlü oyuncu şimdi de bikinisinin fiyatıyla gündem oldu. İşte detaylar...
29.06.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu makyajsız halini paylaştı, yorum yağdı!
Afra Saraçoğlu makyajsız halini paylaştı, yorum yağdı! Yalı Çapkını'nda 'Seyran' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Afra Saraçoğlu son olarak dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa görüntüleriyle gündem oldu. Saraçoğlu, bu defa makyajsız fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. İşte Afra Saraçoğlu'nun makyajsız paylaşımı....
25.06.2023 Magazin
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar Oyuncu Doğukan Güngör, geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemindeydi. Son olarak bir derginin daveti için Bodrum'a giden ünlü isim, yanındaki gizemli kız arkadaşıyla samimi anlar yaşadı.
22.06.2023 Magazin
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu
Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu birlikte mi? İşte aşkın ilk pozu Alp Navruz, geçtiğimiz yıl Ada Masalı dizisinde başrolü paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile evliliğe giden ilişkisini bitirdikten sonra aradığı aşkı oyuncu Sıla Türkoğlu'nda buldu. İkilinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.
12.06.2023 Magazin
Sharon Stone bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı
Sharon Stone bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı ABD’li oyuncu Sharon Stone, katıldığı bir ödül yemeğinde ikonik filmi 'Temel İçgüdü'den rol arkadaşı Michael Dougles'a göre çok daha az ödeme aldığını söylemesiyle olay yaratmıştı. Sharon Stone, şimdi de 20’li yaşlarındaki meslektaşlarıyla yarışan fit görüntüsüyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Stone, 3.7 milyon takipçili sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı.
25.05.2023 Magazin
Mert Ramazan Demir'in panik anları!
Mert Ramazan Demir'in panik anları! Meslektaşı Afra Saraçoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Mert Ramazan Demir, önceki akşam Cihangir'de yürürken flaşlar patlayınca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncunun, telaşla anahtarına sarılması dikkatlerden kaçmadı.
15.05.2023 Magazin
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi 'Survivor 2016' yarışmasında ikinci olarak adını duyurmayı başaran Serkay Tütüncü, 2021 ylında rol arkadaşı olan İlayda Alişan'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmişti. Önceki gece çapkınlık turunda görüntülenen Serkay Tütüncü, gizemli bir güzelle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
6.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rol Arkadaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rol arkadaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.