Robin Van Persie

Robin Van Persie

Son dakika Robin van Persie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robin van Persie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robin van Persie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robin Van Persie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robin van persie gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.237 robin van persie haberi bulunmuştur. Tüm robin van persie haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcularından Robin van Persie "Sözleşmemde 1 yıl kalması sebebiyle belki de o zaman Arsenal'de kalmalıydım." ifadelerini kullandı.
4.03.2023 Fenerbahçe
Benzema değil Cornelius! Fransa'yı darmadağın etti
Benzema değil Cornelius! Fransa'yı darmadağın etti UEFA Uluslar Ligi A Grubu 1. Grupta Fransa ile karşı karşıya gelen Danimarka'da Trabzonspor'un forveti Andreas Cornelius'un attığı 2 gol maça damga vurdu.
4.06.2022 Futbol
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB GS derbisi muhtemel 11’leri
Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB GS derbisi muhtemel 11’leri Süper Lig'in 32. Haftasında dev derbide iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili detaylar ve öuhtemel 11’ler merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS FB derbisi muhtemel 11’leri…
10.04.2022 Gündem
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi'
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin genel menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya 'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Fenerbahçe
Oğuzhan Özyakup'tan Robin van Persie itirafı!
Oğuzhan Özyakup'tan Robin van Persie itirafı! Beşiktaş'ın Feyenoord'a kiraladığı milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup çok özel açıklamalarda bulundu. Oğuzhan, Robin van Persie ile yaşadığı olay hakkında flaş itirafta bulundu.
1.05.2020 Beşiktaş
Dev derbide Van Persie sürprizi
Dev derbide Van Persie sürprizi Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Robin Van Persie, Beşiktaş derbisi için ilginç bir paylaşım yaptı. Hollandalı yıldız maçı izlemek üzere Kadıköy'e geldiğinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
22.12.2019 Futbol
Falcao'dan 'sıkı çalışma' paylaşımı
Falcao'dan 'sıkı çalışma' paylaşımı Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen 1 ayı aşkın süredir sahalardan uzak olan Radamel Falcao, Instagram hesabından antrenman yaptığı bir video yayınladı.
12.11.2019 Galatasaray
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu...
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu... Galatasaray'ın yıldızı Babel, şu anki Hollanda Milli Takımı'nın Sneijder, Van Persie, Robben ve Van der Vaart'ın oynadığı dönemden daha iyi olduğunu söylemişti. Hollanda'nın futbol yorumcusu Derksen, sarı-kırmızılı oyuncuya sert sözlerle yüklendi: "Kendisi büyük çocuklara karşı çenesini kapatmak zorunda. Elbette bahsettiği isimlerin büyük egoları var. Ancak bu, her büyük futbolcuda görülen bir durum. Babel son maçta kötü oynamamasına rağmen hâlâ B sınıfı bir futbolcu."
11.10.2019 Galatasaray
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç Emenike, Van Persie, Soldado, Slimani... Fenerbahçe son yıllarda yıldız golcüleri kadrosuna kattı. Hepsinin sonu hüsran oldu. Rize’den transfer edilen Vedat Muriç ise kısa sürede beklentileri aştı. Futbolu ve hırsıyla tribünlerin sevgilisi haline geldi.
1.10.2019 Fenerbahçe
Babel’den sert çıkış! Van Persie ve Sneijder...
Babel’den sert çıkış! Van Persie ve Sneijder... Hollanda Milli Takımı forması giyen Ryan Babel, bir dönem takımın en önemli yıldızları olarak gösterilen eski Fenerbahçe ve Galatasaraylı; Van Persie ile Sneijder’e yüklendi.
11.09.2019 Futbol
İşte van Persie'nin yeni mesleği!
İşte van Persie'nin yeni mesleği! Robin van Persie futbolu bırakmasına karşın bir transfere daha imza attı, İngiliz kanalı BT Sport’un yeni yorumcusu oldu.
26.07.2019 Futbol
Fenerbahçe'de Khedira bombası
Fenerbahçe'de Khedira bombası Orta sahaya kaliteli bir isim katmayı hedefleyen Fenerbahçe’de gündem Sami Khedira... Sarı-Lacivertliler, Juventus’un gözden çıkardığı Alman oyuncu için detaylı sağlık raporu istedi. Ciddi bir probleme rastlanmazsa transfer için resmen harekete geçilecek.
21.07.2019 Fenerbahçe
Van Persie'nin jübile formasında Fenerbahçe detayı
Van Persie'nin jübile formasında Fenerbahçe detayı Fenerbahçeli eski futbolcu Robin van Persie, bugün oynanacak Feyenoord-ADO Den Haag maçında profesyonel futbol kariyerine nokta koyacak.
12.05.2019 Fenerbahçe
Avustralya'dan van Persie hamlesi!
Avustralya'dan van Persie hamlesi! Robin van Persie için kesenin ağzını açan Avustralya Futbol Federasyonu, yıldız futbolcuyu transfer edecek kulübe yapacağı maddi destek ile kendisini ülke ligine kazandıracak.
8.03.2019 Futbol
van Persie hat-trick yaptı Feyenoord kazandı!
van Persie hat-trick yaptı Feyenoord kazandı! Hollanda Eredivisie Ligi'nin 24. haftasında Feyenoord, Emmen'i 4-0 mağlup etti. Eski Fenerbahçeli Robin van Persie, Emmen karşısında hat-trick yaptı ve lig golü sayısını 202'ye çıkardı.
4.03.2019 Futbol
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar! Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da yayım yapan Marca gazetesine Sarı Lacivertliler'deki durumu ve geleceğine yönelik gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
21.02.2019 Fenerbahçe
Robin van Persie ödüle layık görüldü
Robin van Persie ödüle layık görüldü Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Hollandalı futbolcu Robin van Persie, ülkesinde "2018 Yılı Spor Kişiliği" ödülüne layık görüldü.
29.01.2019 Futbol
Persie: "Türkiye'de zevk almıyordum"
Persie: "Türkiye'de zevk almıyordum" Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan Robin van Persie, Fenerbahçe hakkında flaş itiraflarda bulundu.
31.10.2018 Fenerbahçe
F.Bahçe'den kovulan Cocu'ya talip çıktı
F.Bahçe'den kovulan Cocu'ya talip çıktı Hollanda Ligi'nde derbide Ajax'a 3-0 yenilen ve koltuğu sallanan Giovanni van Bronckhorst'un yerine Feyenoord taraftarı, Phillip Cocu'yu takımın başında görmek istediği yönünde paylaşımlara başladı.
29.10.2018 Fenerbahçe
Robin Van Persie, futbolu bırakma kararı aldı!
Robin Van Persie, futbolu bırakma kararı aldı! Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve Hollanda futbolunun yetiştirdiği en önemli golcüler arasında yer alan Robin Van Persie, sezon sonunda futbolu bırakma kararı aldı.
25.10.2018 Futbol
Advocaat: Beşiktaş'ı böyle yenmiştik
Advocaat: Beşiktaş'ı böyle yenmiştik Utrecht'in teknik direktörü Dick Advocaat, Van Persie'nin golüyle 1-0 mağlup oldukları Feyenoord maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
24.09.2018 Fenerbahçe
Robin Van Persie attı, Advocaat yenilgiyle başladı!
Robin Van Persie attı, Advocaat yenilgiyle başladı! Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) Feyenoord, Robin van Persie'nin golüyle Dick Advocaat'ın çalıştırdığı Utrecht'i 1-0 yendi.
23.09.2018 Futbol
Robin van Persie ağustosa damga vurdu!
Robin van Persie ağustosa damga vurdu! Fenerbahçe'nin eski golcüsü Robin van Persie, Hollanda Eredivisie Ligi'nde ağustos ayının en iyi futbolcusu seçildi.
15.09.2018 Futbol
Robin van Persie yine golünü attı
Robin van Persie yine golünü attı Fenerbahçe'den ayrılıp kariyerinin sonunda Feyenoord'a giden Robin van Persie gollerini sıralıyor.
27.08.2018 Futbol
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi
F.Bahçe'nin transferde eli güçlendi Fernandao, Giuliano Victor de Paula ve Josef de Souza'yı Arabistan ekiplerine satan Fenerbahçe, üç oyuncudan 25 milyon avro gelir elde etti.
24.08.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Robin Van Persie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robin van persie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.